Crystal Audio Pico HD

Reaction score
50
Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Αν είχε και μια optical/coaxial out θα ήταν δυνατό χαρτί....
Μένει να δούμε συμβατότητα με mkv & subs (srt)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.089

Όντως μεγάλο μειονέκτημα!

Ελπίζω στο επόμενο μοντέλο να βάλουν.

Reaction score
5.883
■HD video έως 1080p, με HDMI

■Αναπαραγωγή των δημοφιλέστερων αρχείων Εικόνας/Ήχου, όπως mkv, divx, wmv, flac, mp3 και πολλών ακόμη

■Μετατροπή πολυκάναλου ήχου DTS/AC3 σε stereo

■Ελληνικό μενού και υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων SRT

■Υποστήριξη σκληρών δίσκων USB και καρτών μνήμης SD

Reaction score
1

Μένει να δούμε συμβατότητα με mkv & subs (srt)

Το πήρα σήμερα το πρωϊ από Κωτσόβολο για ένα συνάδελφο, θα το συνδέσουμε και θα αρχίσουμε τις δοκιμές :137:

Το καλοβλέπω κι εγώ και μάλλον θα το τσιμπήσω είναι πολύ μικρούλι και εύκολα δένεται φιόγκο πίσω από την τηλεόραση να μη το βλέπει και η κυρά :137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Crystal Audio Pico HD

■HD video έως 1080p, με HDMI

■Αναπαραγωγή των δημοφιλέστερων αρχείων Εικόνας/Ήχου, όπως mkv, divx, wmv, flac, mp3 και πολλών ακόμη

■Μετατροπή πολυκάναλου ήχου DTS/AC3 σε stereo

■Ελληνικό μενού και υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων SRT

■Υποστήριξη σκληρών δίσκων USB και καρτών μνήμης SD

Να προσθέσω ότι βλέπει κανονικά και φακέλους DVD με αρχεία .vob και .ifo :107:

Reaction score
0
Το εχω μερικες μερες :105:

Ειναι παναλαφρο, πανμικρο και κρυο.
Μοιαζει πιο πολυ με γκατζετακι, παρα με media player!

Επαιξε κανονικα με δισκο NTFS χωρις τροφοδοσια (passport), δισκο NTFS με τροφοδοσια, και με στικακι. Υποστηριζει και usb powered hubs χωρις τροφοδοσια (συνδεσα μαζι εναν passport και εναν με τροφοδοσια και τους ειδε και τους 2).

Για τους εξωτερικους .SRT υποτιτλους δε χρειαζεται να κανετε τιποτα, μου τους επαιξε κατευθειαν χωρις καμια ρυθμιση/μετατροπη.
Εχει ομορφη γραμματοσειρα υποτιτλων (segoe των windows).
Παιζει ανετα .m2ts bluray rip και βλεπει ολα τα streams .PGS υποτιτλων (οι οποιοι μπορουν και να ανεβοκατεβαινουν κιολας).
Ολα τα .mkv 720 και 1080p μου τα παιζει, εκτος απο μερικα με πολυ τραβηγμενο encoding (16 reframes :139: )
Εχει επιλογη εικονας 1080/24p.

To τηλεκοντρολ-firmware ειναι εξυπνα στημενο, θεση υποτιτλων με το πανω-κατω, μεγεθος υποτιτλων με το δεξια-αριστερα (οχι οπως στο WD Live που πρεπει να βγεις εξω απο την ταινια για να το αλλαξεις), και εχει κουμπι 16:9/4:3 με 6 επιλογες για το aspect ratio (το Live εχει μονο 2 επιλογες και πρεπει να βγεις εξω απο την ταινια για να το αλλαξεις).
DTS και AC3 downmix κανονικα, και εχει και κουμπακια για ρυθμιση του ηχου στο τηλεκοντρολ (και mute). Εχει και goto κουμπακι που δουλευει μια χαρα. Το τηλεκοντρολ θελει ομως καλη στοχευση, υποψιν.

Α, και κατι που δεν ειδα στο manual νομιζω, οταν κοιτας τη λιστα με τις ταινιες, πατας το previous ή το next (ή το δεξια - αριστερα) μπλε κουμπακι και αλλαζεις σελιδα (οπως στο Live).

3 βασικα πραγματα
1. Το δικο μου ηταν γυρισμενο στην AV εξοδο που φαινεται οτι ειναι το default του, αν το συνδεσετε με HDMI πατατε το κουμπι AV/HDMI για να δειτε εικονα
2. Η τρυπα του ρευματος ειναι ιδιας διαμετρου με την τρυπα της εξοδου AV, προσεξτε να βαλετε το βυσμα του ρευματος στην τρυπα του ρευματος που ειναι κολλητα στην HDMI (αλλιως θα νομιζετε οτι δε δουλευει οπως εγω!!!)
3. Το τηλεκοντρολ (παιρνει πλακε μπαταρια νομισμα, οχι ΑΑ και αυτο συμβαλλει στη φορητοτητα της συσκευης) εχει ενα πλαστικο για να μην ξεφορτιζει η μπαταρια, το οποιο πρεπει να το βγαλετε...

Σελιδα του Κωτσο
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10096651
:619:

Reaction score
0

Reaction score
8
Οντως αν ειχε optical/coaxial στην ιδια τιμη θα τα ειχε σβησει ολα τα υπολοιπα καθοτι και ελληνικο.

Reaction score
0

Δεν θεωρώ την έλλειψη optical - coaxial σοβαρή, εφόρον υπάρχει η hdmi, αντιθέτως μου ξυνίζει λίγο το τηλεκοντρόλ με την πλακέ μπαταρία, τα οποία είναι συνήθως αδύναμα.

Reaction score
13

Δυστυχώς, σήμερα το πρωί με πληροφόρησαν στον Κωτσόβολο στην Πάτρα ότι ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ μπορεί να γίνει και να το παραλάβεις μετά από 20 μέρες. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή Χριστουγεννιάτικα...

Reaction score
0
Δεν κανεις κανα τηλεφωνο στην Crystal να δεις ποτε θα στο στειλουν?
Εγω αγγαρεψα φιλο και περασε και το πηρε απο Βριλησσια :107:
Νομιζω γινεται και παραγγελια απο το site τους...
Τωρα στις γιορτες βεβαια τα κουριερ θα ειναι λιγο απροβλεπτα με τις αργιες...

Reaction score
1.458

Στο site της Crystal Audio είναι διαθέσιμο για παραγγελία πάντως!

Reaction score
0

Έχουμε στα χέρια μας νέο firmware που διορθώνει τα εξής θέματα:

- αρχεία mkv που δεν παίζουν λόγω header compression
- Κοπή της πάνω σειράς τρίγραμμων υποτίτλων σε μεγάλο μέγεθος

Σύντομα (σε μερικές μέρες) και αφού ελεγχθεί αναλυτικά, θα το ποστάρω εδώ και στο site μας.
:)

Reaction score
0

Nέο firmware για το PicoHD εδώ!

Μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα.
Λύνει τα θέματα με το "header compression" και πλέον εμφανίζονται σωστά οι μεγάλου μεγέθους υπότιτλοι.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που περιέχονται στο αρχείο zip πριν το εγκαταστήσετε!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Δεν είναι απίστευτο τί μπορεί να κάνει ένα τόσο μικρό και τόσο φτηνό media player σήμερα??!!!:111:

Με τα ίδια χρήματα παίρναμε ένα απλό δέκτη της Digea πριν ένα χρόνο....

Reaction score
0
:111:Απο ποιοτητα ? γιατι αγοραζοντας μια αλλη μαρκα με 100 ευρω οταν το εβαλα να παιξει το πηγα πισω μεσα στην ιδια μερα.... ειχα μαθει απο τον azbox και τα επαιξα με το χαλι του... :144: αυτο τι :116:λεει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp