Crystal Audio SmArt 4

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη βoηθεια σας σε μια απορια που εχω. Ειμαι κατοχος ενος Onkyo SR 608 και σκοπευα να τα ταιριαξω αρχικα με ενα ζευγος Crystal Audio TX T2 με προοπτικη αργοτερα να γινει 5.1 το συστημα. Προσφατα ομως υπεπεσε στην αντιληψη μου μια προσφορα για εκθεσιακο 5.1 σετ Crystal Audio Smart 4 μαζι με το 10αρι sub της crystal σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη. Επειδη η εμπειρια μου ειναι πολυ μικρη, μπορω καποιος να μου πει πως στεκονται τα Smart απεναντι στα ΤΧ Τ2? Θα ηταν καλη επιλογη αν αντικαθιστουσα στο μελλον τα 2 μπροστινα Smart με τα Τ2 κρατωντας το υπολοιπο συστημα? Ο χωρος ειναι περι τα 12-14 τμ και το σετ προοριζεται για 60% ταινιες και 40% μουσικη (κλασσικη-rock-metal). Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Crystal Audio SmArt 4

Έχω εδώ και καιρο το σετ Τ2 7.2 UL με διαφορετικό κεντρικό βέβαια, ότι αφορα τα ΤΧ-T2SE μπορω να σου πω ότι είναι μια χαρα και όταν λέω μια χαρα το λέω με βάση τα λεφτά που χρειάζονται για τα αποκτήσεις. Στο κομμάτι των ταινιών αποδίδουν πολυ ωραία και στην μουσική ικανοποιητικοτατα βέβαια δεν είναι και το πιο ιδανικό ηχειο για κλασική. Εγω τα έχω σε σαλόνι περίπου 65τμ και είναι οκ στον δικό σου χώρο νομίζω θα πετάνε. Ότι αφορα τα smart4 τα έχει φίλος και είναι και αυτά μια ωραία πρόταση αλλα δεν είναι Τ2. Στα τμ που τα θες νομίζω θα είναι super ότι και να πάρεις και το 10αρι sub πλήρες για το χώρο σου. Ο onkyo σου τρεχει ότι και αν διαλέξεις και ιδιαίτερα τα Τ2, εγω τα τρέχω με έναν lx83. Πιστεύω να σε βοηθησα!

Reaction score
0

Σε ευχαριστω φιλε μου. Πιστευεις πως τα smart4 για πισω ηχεια με τα Τ2 μπροστα θα ταιριαζαν καλα? Το κεντρικο με τα Τ2? Ξερω πως ιδανικα κεντρικο για τα Τ2 ειναι το THX-C, γι'αυτο ρωταω.

Reaction score
0

Σε ευχαριστω φιλε μου. Πιστευεις πως τα smart4 για πισω ηχεια με τα Τ2 μπροστα θα ταιριαζαν καλα? Το κεντρικο με τα Τ2? Ξερω πως ιδανικα κεντρικο για τα Τ2 ειναι το THX-C, γι'αυτο ρωταω.
Δεν νομίζω να έχεις προβλημα με τους συνδυασμούς που θες να κανεις μιας και ίδιας μάρκας. Καλο είναι βέβαια μην τα πολυ μπερδεύεις τα πράγματα. Τουλάχιστον αν σε παίρνει προσπάθησε η τριάδα μπροστά αν εχεις τα Τ2 να έχεις το THX-C για τα πίσω δεν έχεις κανένα θέμα με τα smart.

Reaction score
0

Ουσιαστικα τα μπροστα αυτα πηγαινα να ειναι, Τ2 και THX-C, απλα η τιμη που βρηκα τα smart4 ειναι υπερβολικα καλη, ακομα και για εκθεσιακα (225 ευρω ολο το σετ) και μπαινω στον πειρασμο τωρα. Απλα ειναι παλια και δεν εχω βρει και πολλες κριτικες και πληροφοριες.

Reaction score
0

Ουσιαστικα τα μπροστα αυτα πηγαινα να ειναι, Τ2 και THX-C, απλα η τιμη που βρηκα τα smart4 ειναι υπερβολικα καλη, ακομα και για εκθεσιακα (225 ευρω ολο το σετ) και μπαινω στον πειρασμο τωρα. Απλα ειναι παλια και δεν εχω βρει και πολλες κριτικες και πληροφοριες.
Όντως πολυ καλη τιμή, θα πρεπει να αποφασίσεις με βάση τις ανάγκες σου και τα οικονομικά σου, φαντάζομαι τα smart θα είναι σε καλη κατάσταση. Αλλα εχε στο μυαλό σου ότι τα T2 overall είναι καλύτερα ηχεία με μεγαλύτερες εντάσεις αναπαράγουν πιο άνετα και γενικά θα πάρεις ενα καλύτερο αποτέλεσμα!

Reaction score
0

Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη. Αν εχει και καποιος αλλος αποψη επι του θεματος, θα ηθελα να την ακουσω :)

Reaction score
0

Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη. Αν εχει και καποιος αλλος αποψη επι του θεματος, θα ηθελα να την ακουσω :)
να είσαι καλα ότι και να διαλέξεις καλές ακροάσεις σου εύχομαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier