crystal audio sub

Reaction score
0
Το bass setting το έχεις στο lfe ή lfe+main?
Επίσης αν μπορείς να το βάλεις σε άλλη θέση το sub δοκίμασέ το.Μπορεί να ακουστεί καλύτερα.
Αν αλλάξεις τη θέση του πρέπει να τρέξεις την ισσοστάθμιση πάλι.
το εχω στο lfe+main.πρεπει να αγορασω ενα καλωδιο εξτρα για να αρχισω τις δοκιμες!!παντως το σαμπ πιζει βλεπω το μεγαφωνο να κουνιεται και εντονα μαλιστα

Reaction score
3.555
Θα ήθελες να την μοιραστείς μαζί μας?
Βεβαίως, έχουμε και λέμε λοιπόν...

α) Πριν από περίπου 12 χρόνια πήρα ένα σετ ηχείων Home Cinema της Crystal Audio, συμπεριλαμβανομένου και ενός ενεργού sub 15". Σε κάποια φάση, μετά από αρκετά χρόνια, το sub άρχισε να "κρασάρει" (μάλλον είχε πρόβλημα η αράχνη του μεγαφώνου) στις σχετικά μεγάλες εντάσεις - κυρίως σε ταινίες - με αποτέλεσμα να με εκνευρίζει. Μετά από καιρό που πήρα απόφαση να κάνω κάτι, πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και αφού τους εξήγησα το πρόβλημα, ζήτησα λύση (βασικά να το πάω από εκεί να το δουν και να μου πουν τι πρόβλημα έχει σε πρώτη φάση).

Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου απάντησε ότι πρόκειται για παλιό μοντέλο που έχει καταργηθεί, οπότε δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά και δε γίνεται τίποτα...
Δηλαδή, τη ρωτάω, εγώ τι θα πρέπει να κάνω, να το πετάξω ? και παίρνω πάλι την ίδια απάντηση...
Αφού της εξηγώ με καλό τρόπο ότι αυτή δεν είναι απάντηση σοβαρής εταιρείας, μου λέει ότι πρέπει να μιλήσω με κάποιον τεχνικό για να βρεθεί μια λύση, συμφωνώ και της λέω να με συνδέσει, για να πάρω την απάντηση ότι ο τεχνικός λείπει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει σε 3 εβδομάδες και δεν υπάρχει άλλος να με εξυπηρετήσει...!!!
Κάπου εκεί έκλεισα το τηλέφωνο γιατί εκνευρίστηκα και θα έλεγα πράγματα που δεν ήθελα...

β) Πριν από αρκετά χρόνια, πήρα μια ηχομπάρα για την τηλεόραση της ίδιας εταιρίας, η οποία κράτησε μόνο μερικούς μήνες πριν χαλάσει το τροφοδοτικό. Ήμουν μέσα στην εγγύηση, πήγα στο κατάστημα (Κοτσόβολος) και μου έδωσαν άλλη, καινούργια. Μετά από λίγους μήνες παρουσίασε πάλι το ίδιο πρόβλημα και αυτή, την πήγα και μου την έφτιαξαν (τροφοδοτικό πάλι), για να ξαναχαλάσει μετά από λίγο καιρό οπότε και την πέταξα από τα νεύρα μου...

γ) Ενώ είχα "υποσχεθεί" στον εαυτό μου να μην ξανακουμπήσω προϊόν αυτής της εταιρίας, πριν από λίγους μήνες, πήρα ένα πολύπριζο 8 θέσεων για το ηχοσύστημά μου, μιας και ήταν πολύ οικονομικό και δεν ήθελα να δώσω χρήματα. Συνδέω επάνω όλα τα συστήματα και δουλεύουν όλα ρολόϊ. Το αποσυνδέσω μετά από μερικές ημέρες για να κάνω κάτι εργασίες και όταν βάζω ξανά τις πρίζες, διαπιστώνω ότι η μία θέση δεν δίνει ρεύμα, ενώ ακούγεται και ένας θόρυβος μέσα από το πολύπριζο σαν κάτι να έχει σπάσει. Το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία (ήταν αγορασμένο λιγότερο από 6 ημέρες) και διαπιστώνουν ότι όντως είχε σπάσει μια πλαστική βάση μέσα, την οποία μου άλλαξαν χωρίς χρέωση (ενώ υπονόησε εμέσως πλην σαφώς ο τεχνικός ότι μου έπεσε κάτω άρα έφταιγα εγώ), φοβερή κατασκευή κι αυτό, σαν την ηχομπάρα !!

Όπως καταλαβαίνεις, έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην εταιρία, πιστεύω ότι, παρ' όλη τη διαφήμιση και τις θετικές κριτικές που έχουν πάρει μερικά προϊόντα της κατά καιρούς, είναι ποιοτικά κάτω του μέσου όρου και σίγουρα έχουν σοβαρό πρόβλημα after sales, από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδούν ούτε σεντς...

Timaras

Reaction score
2.153
Όντως φίλε μου έχεις δίκιο να έχεις τέτοια άποψη για την εταιρία μετά από όλα αυτά.

Reaction score
228
Εγώ πάντως έχω πάρει τα τελευταία 2 χρόνια ένα sub ( το 12-tx) και ένα ζευγάρι δίπολα και είμαι ικανοποιημένος και απο τα δυο.
Η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή για αυτά που πληρώνεις και μέχρι τώρα απροβλημάτιστη λειτουργία.
Το sub συμφωνώ και εγώ έχει πολύ καλή απόδοση στις ταινίες, χωρίς βέβαια να είμαι και ο καταλληλότερος κριτής λόγω μικρής εμπειρίας σε ακρόαση μεγάλων sub.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale