crystal audio TX-T2

Reaction score
1
γεια σας παιδια
υπαρχει ενα μπατζετ γυρω στα 400 euros και σκεφτομαι να αγορασω τα crystal audio TX-T2 http://www.crystalaudiovideo.com/product.aspx
μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας?
ακουσα τα Roister,και τα Wharfedale vardus 400 αν τα θυμαμαι καλα,και τα δυο με yamaha ενισχυτη,yamaha εχω και εγω αλλα πιο καινουργιο μοντελο απο τον εν λογω ενισχυτη
απο οτι ακουσα τα crystal audio μου αρεσαν πιο πολυ απο τα αλλα δυο
γνωμες???

Reaction score
1
Απάντηση: crystal audio TX-T2

να συμπληρωσω οτι ο ενισχυτης μου ειναι ο yamaha rx-v663,και οτι και τα προηγουμενα μου ηχεια ηταν ενα σετ 5.1 της crystal audio to SmArt4 με ενα 12αρι THX sub,απο τα οποια εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος!
τα roister που ακουσα ηταν τα roister status 8.2...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: crystal audio TX-T2

Στην αρχη θα ειναι λιγο εντονα τα πριμα , αλλα οσο παιρναει ο καιρος θα στρωσει και θα γινει τελειο

ή το ηχείο στρώνει και γίνεται τέλειο

ή ο ακροατής συνηθίζει το ηχείο και του φαίνεται τέλειο

Reaction score
1

λοιπον,τα εχω παρει εδω και 1 μηνα και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες
αν και παιζουν λιγα πριμα παραπανω,αφου τα ρυθμισα με το mic του ενισχυτη παιζουν μια χαρα τωρα και ειναι και μπασατα αν και ειναι 6,5 αρια τα woofer του.πρωτη φορα αγοραζω ηχεια που ο κωνος ειναι απο κεβλαρ και μπορω να πω οτι εχουν πολυ καλη ακουστικη
ειναι value for the money τα ηχεια:107:

Reaction score
1

Τα 8.2 που τα έχεις βρει περί τα 400€ αν επιτρέπεται?
(ή απλά τα άκουσες?)
τα roister τα βρηκα 520 στο media market και τα crystal τα πηρα 480 απο ηλεκτρονικη
μου αρεσαν πιο πολυ ομως τα crystal,αλλα τα ηχεια ειναι και θεμα αυτιου,το τι σου αρεσει

Reaction score
2

Ευχαριστώ φίλε μου.
Καλορίζικα τα δικά σου. (εγώ ακόμα ψάχνω...)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88