CSS, Level 1, 01/11/09

Reaction score
51
Απάντηση: CSS, Level 1, 01/11/09

Εδώ με ακολουθεί ο Θανάσης Χούντρας (διευθυντής-εκδότης του περιοδικού 0-300 και διευθυντής του California Superbike School), ο εκπαιδευτής μου

Reaction score
4

:444:

Μπράβο Γιάννη!
Ολο έλεγα ότι θα το κάνω, αλλά τελικά τα παράτησα...

Ησουν τυχερός που είχες τον Θανάση, αν και με κάποια άλλα παιδιά γνωριζώμαστε προσωπικά και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΙ άνθρωποι και γνώστες και ΤΡΟΜΕΡΟΙ οδηγοί.
Μπορούσες ας πούμε να παρακολουθήσεις μαθήματα σούζας με τον Δάλλα ή "πως να πηγαίνεις σαν τον διάολο και να μην σου φαίνετε" με τον Γάκη....

Αντε και εις ανώτερα Level. Την επόμενη φορά προτίμησε Serres (εκτός και αν αυτό είναι Σέρρες και έχουν αλλάξει τόοοοσο πολύ, 5 χρόνια έχω να ανέβω) για να αισθάνεται και το μηχανάκι σου ποιο άνετα :126:

Και πάλι μπράβο! :622:

Reaction score
51

Νίκο, οι φωτό είναι από Μέγαρα! :126:

Και ναι. Ο Χούντρας είναι....ανπαίκταμπολ :138:
Έχει τον τρόπο του να σε κάνει να καταλάβεις και να μάθεις όσα σου δείχνει!
Αν είχα φωτό από τα τελευταία 2 sessions που είχαμε πολύ γρηγορότερο ρυθμό θα έβλεπες πολύ μεγαλύτερες κλίσεις.
Σε κάποια στιγμή, από την λύσσα μου, στην πίσω ευθεία, άνοιξα αρκετά :121: και έκανα μια σούζα διαρκείας με πολλά (όχι λαμπάδα...) και με έβγαλε ο Θανάσης έξω για να μου πει πως οι κριτές θα μου δείξουν μαύρη αν συνεχίσω έτσι αλλά και να κόψω ρυθμό γιατί το πίσω λάστιχο την είχε ακούσει.

Τρομερή εμπειρία.
Θέλω (καλώς εχόντων των πραγμάτων) να παρακολουθήσω και το level II στα Μέγαρα (ή τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβρη) και να πάω Σέρρες για το level III.
(χωρίς να απορρίπτω την πιθανότητα του ultra εξειδικευμένου level IV) :107:

Reaction score
4

Νίκο, οι φωτό είναι από Μέγαρα!

Και ναι. Ο Χούντρας είναι....ανπαίκταμπολ
Έχει τον τρόπο του να σε κάνει να καταλάβεις και να μάθεις όσα σου δείχνει!
Αν είχα φωτό από τα τελευταία 2 sessions που είχαμε πολύ γρηγορότερο ρυθμό θα έβλεπες πολύ μεγαλύτερες κλίσεις.
Σε κάποια στιγμή, από την λύσσα μου, στην πίσω ευθεία, άνοιξα αρκετά και έκανα μια σούζα διαρκείας με πολλά (όχι λαμπάδα...) και με έβγαλε ο Θανάσης έξω για να μου πει πως οι κριτές θα μου δείξουν μαύρη αν συνεχίσω έτσι αλλά και να κόψω ρυθμό γιατί το πίσω λάστιχο την είχε ακούσει.

Τρομερή εμπειρία.
Θέλω (καλώς εχόντων των πραγμάτων) να παρακολουθήσω και το level II στα Μέγαρα (ή τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβρη) και να πάω Σέρρες για το level III.
(χωρίς να απορρίπτω την πιθανότητα του ultra εξειδικευμένου level IV)

Να πας, να πας...

Να τονίσουμε επίσης ότι το CSS δεν είναι μόνο για πίστα και γρήγορη οδήγηση. Ειδικά το level 1 σε κάνει πολύ καλύτερο οδηγό, μαθαίνεις καλύτερα την μοτοσυκλέτα σου, τις δυνάμεις που ασκούνται σε αυτή, πως πρέπει να στριβεις και το σημαντικότερο, πόσο και πως φρενάρεις.

<off topic>
Ενας εκ των εκπαιδευτών του CSS, έχει τον απεριόριστο θαυμασμό όλων καθώς καλοκαιριάτικα κουβαλούσε γυναίκα ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ στις Σέρρες, πολύ πριν φτιαχτεί η καφετέρια, τότε που υπήρχε μόνο η καντίνα και σκάγαμε στην ζέστη, και όχι απλά δεν μουρμουρίζανε, αλλά η πεθερά τον "κρατούσε" (χρονομέτραγε τους γύρους του) και ενθουσιαζόταν κάθε φορά που πήγαινε γρήγορα....

Γιαυτό σου λέω... στο CSS θα μάθεις πολλά...
</off topic>

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts