cypto redi 170 mp περιεργο προβλημα

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδια καλησπερα, εχω τεραστιο προβλημα παρολο που ειμαι διπλα στον υμμητο εχω τρομερα σπασιματα στη μια τηλεοραση που εχω εξωτερικο αποκωδιοκοποητη κανει σπασιματα συνεχεια η εικονα.
Η αλλη τηλεοραση με ενσωματωμενο ,παιζει μια χαρα.

εβαλα ενισχυτη γραμμης,τιποτα.

αλλαξα 2-3 αποκωδικοποιητες,τιποτα.

τωρα εβαλα τον crypto redi 170mp και παρατηρω το εξης κουλο. οταν τον ακουμπαω με το χερι μου η ποιοτητα σηματος ανεβαινει τερμα. οταν παψω να τον ακουμπαω πεφτει υπερβολικα το σημα και δε μπορω να δω τιποτα.
δεν ειναι ιδεα μου,το δοκιμαζω πανω απο μια ωρα.

τι μπορει να ειναι αυτο;;;

Reaction score
7.115
Απάντηση: cypto redi 170 mp περιεργο προβλημα

η τηλεοραση που λες οτι παιζει καλα ειναι στο ιδιο μπριζακι ή σε αλλο? να ξερεις οτι στις πολυκατοικιες οσο διακλαδωνεται το σημα απο το κεντρικο καλωδιο στα αλλα δωματια πεφτει η ποιοτητα.Μερικες φορες τοσο πολυ που ειναι σα να μην εχεις κεραια.Τα γνωστα των εργολαβων.....

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

η τηλεοραση που παιζει καλα ειναι σε διακλαδωση ΜΕΤΑ απο αυτην που ΔΕΝ παιζει καλα αρα δεν ειναι απο αυτο.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

λοιπον παιδια καινουργια δεδομενα.
Το καλωδιο που παει απτη πριζα τηλεορασης στον αποκοωδικοποιητη εχει 2 "βαρελακια" κατα μηκος του καλωδιου,τα οποια δε ξερω τι ειναι.
Το ενα απο αυτα τα βαρελακια ειναι λιγο πριν το βυσμα που μπαινει στον αποκωδικοποιητη.
Ισιονοντας το καλωδιο στο σημειο που ειναι αυτο το βαρελακι το σημα ανεβαινει αρκετα ψηλα και εχω εικονα.
με το που το αφησω και το καλωδιο παρει μια ελαφρια κλιση αμεσως πεφτει το σημα τερμα κατω.

ΟΜΩΣ, το ιδιο καλωδιο το βαζω στην αλλη τηλεοραση που ΔΕΝ εχει προβλημα και παρολο που το βαζω οπως ναναι πισω της χωρις δηλαδη ναναι ισιο το καλωδιο παλι παιζει μια χαρα με το σημα τουλαχιστον στο 80%.

συμπερασμα;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

αγορασα καινουργιο καλωδιο κεραιας.... τιποτα...τα ιδια... σπασιματα στην εικονα συνεχεια ειτε εχω τον ενισχυτη ειτε οχι......

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

παιδια και το καινουργιο καλωδιο οταν το κραταω καπως ισιο εκει που κουμπωνει στον αποκωδικοποιητη παλι δυναμωνει πολυ το σημα και μολις το αφησω χαμηλωνει παλι.

τι διαολο,μηπως εχει προβλημα η υποδοχη του αποκωδικοποιητη στην οποια μπαινει το καλωδιο κεραιας?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957

παιδια και το καινουργιο καλωδιο οταν το κραταω καπως ισιο εκει που κουμπωνει στον αποκωδικοποιητη παλι δυναμωνει πολυ το σημα και μολις το αφησω χαμηλωνει παλι.

τι διαολο,μηπως εχει προβλημα η υποδοχη του αποκωδικοποιητη στην οποια μπαινει το καλωδιο κεραιας?
Τώρα που σου μπήκε η ιδέα, σε βλέπω να κάθεσαι σούζα και να το κρατάς ίσιο. Τουλάχιστον οι άλλοι θα βλέπουν καλύτερα. :tongue:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

χαχαχααχ
συνεχιζω με νεοτερα!!!
δοκιμασα αλλον αποκωδικοποιητη
και εχω ποιοτητα σηματος 100%. χωρις σκαμπανεβασματα και χωρις να πρεπει να κραταω το καλωδιο ισιο. αρα το προβλημα ηταν ο αποκωδικοποιητης γιαυτο το θεμα.

και τωρα συνεχιζουμε. η ισχυς του σηματος ειναι γενικα χαμηλη. οποτε θελω να δοκιμασω τον ενισχυτη γραμμης που πηρα στον καινουργιο τωρα αποκωδικοποιητη. το θεμα ειναι οτι ο προβληματικος αποκωδικοποιητης ειχε και θυληκη και αρσενικη υποδοχη. ενω τωρα αυτος εχει μονο θυληκη. και στον ενισχυτη ειναι θυληκη. αρα τωρα πρεπει να βρω καλωδιο κεραιας που ναναι αρσενικο και στις δυο πλευρες,σωστα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957

Ή RF adaptor αρσενικό σε αρσενικό όπως αυτό:

Reaction score
1
Κάτι έχει πρόβλημα στην εγκατάσταση σου αυτό είναι σίγουρο.
Αν τώρα, σου δουλεύει το τελευταίο πράγμα που δοκίμασες, κάνε το έτσι και άστο.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

λοιπον πηρα και τον ανταπτορα... εβαλα καινουργια καλωδια, τον ενισχυτη γραμμης και το καινουργιο αποκωδικοποιητη (crystal audio hd prime). Προς το παρον ολα καλα, μεσα σε 2 μερες εχει κανει μονο ενα σπασιμο εικονας διαρκειας 1 δευτερολεπτου.
οποτε ολα καλα.
Ο ενισχυτης γραμμης εχω την εντυπωση οτι αυξησε την ισχυ του σηματος γυρω στο 20-30%.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.131
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt