DAC με Ι2S ψάχνει μαμά-player

Reaction score
3.989
Απάντηση: DAC με Ι2S ψάχνει μαμά-player

Καλημερα σε ολους,

Ενα αλλο τρανσπορτ με εξοδο I2S και που χρησιμοποιει για μηχανισμο το CD PRO 2 PHILIPS με διπλη τροφοδοσια ειναι της Ιταλικης NORTH STAR DESIGN.
Δειτε εδω

http://www.avmentor.gr/reviews/north..._extremo_0.htm

Με εκτιμιση,

Τασος Παπαγεωργιου.
Γιές Τάσο, σ ευχαριστώ κ σέ, τον ήξερα κ γω αυτόν τον διάολο με τον σπέσιαλ μηχανισμό της Φίλιπς, μπατ έλεγα αν είναι να ξαναμπώ σε έξοδα για πλέυερ να παίζει κ κανά sacd γμτ μου.
Έχω μερικά στο ράφι, υπάρχει κ φιλαράκι που μου στέλνει κάτι χρυσαφένια σούπερ ντούπερ πολυκάναλα κ δεν συμμαζεύεται, έ εισέρχεται ο σάταν εντός μου.

Για να καταλάβεις τη διαστροφή, το Dacάκι έχει κ Bnc k οπτική, αλλά μόνο ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ μπορώ να συνδέσω με επισκέπτεται και τζούρ-τζούρ-τζούρ σχέτη μουρμούρα...:123:

Reaction score
1

Αν εκανες search θα εβλεπες και αυτο που σου προτειναν μετα.
Πολυ καλο το τεραλινκ.Το παλιο εχει καλυτερες μετρησεις,περιπου 1Ηζ std dev σε σχεση με τα 1,7hz με την υλοποιηση του τενορ τσιπ

Reaction score
3.989

Αν εκανες search θα εβλεπες και αυτο που σου προτειναν μετα.
Πολυ καλο το τεραλινκ.Το παλιο εχει καλυτερες μετρησεις,περιπου 1Ηζ std dev σε σχεση με τα 1,7hz με την υλοποιηση του τενορ τσιπ
Αγορίνα έχεις δίκηο, απλά μου τόβγαλε κ στο λινκ των παιδιών το τεραλινκ, τα τεχνικά στοιχεία δεν ξέρω τι σημαίνουν.
ΆΝ έχεις όρεξη - χρόνο γράψε κάτιτις να μάθουμε.
Θένκσ πάντως!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid