Dac φορητο για Spotify

Μηνύματα
14.167
Reaction score
7.193
Ενισχυτή εχω, αυτο που ψάχνω ειναι να αντικαταστίσω το logitech bluetooth audio adapter που χρησιμοποιώ για τη σύνδεση του κινητο το οποίο και χρησιμοποιώ σαν πηγη με tidal και Web radio. Πιστεύω οτι το wxda10 που υποστηρίζει tidal μου κάνει. Το wxc50 απο οτι βλέπω δεν υποστηρίζει tidal. Ηχητικά απο τα λεγόμενα σας θα είναι μαλλον υποδεέστερο απο το 50 αλλα σίγουρα θα ειναι καλυτερο απο το logitech που εχω τώρα.
δεν ειναι ενισχυτης (οκ δουλευει και σαν pre εχει δηλαδη ρυθμιστικο εντασης,ενισχυτης ειναι το μοντελο wxa-50,που ειναι ουσιατικα το ιδιο αλλα στο ιδιο σασσι εχει και ενισχυτη class d). Αν ομως το θελεις για tidal τοτε ναι δεν σου κανει,μονο το καινουργιο (και μικροτερο μοντελο) εχει αυτη τη δυνατοτητα. Απο την στιγμη που εχεις bluetooth adapter ομως,ακομα και το WXAD10 θα δωσει σημαντικη βελτιωση (εκτος ολων των αλλων προβληματων που εχει το bluetooth).Η τιμη του οπως εγραψα και πιο πανω θα ειναι στα 150 ευρω,οποτε ειναι πολυ κατω απο το οριο που εχεις βαλει.
 

Μηνύματα
1.849
Reaction score
1.066
Απο τα μεχρι τωρα dacs που περασαν και υπαρχουν ακομη μερικα στη κατοχη μου το πιο καλο τελικα all around για το spotify ειναι το ipad air
Η λιστα μου με σειρα επιλογης ειναι
ipad air
Musical fidelity v90
Yamaha wdc 50
Marantz hd dac1
Cambridge audio dac magic xs
Απο τα δικα σας πιο θα διαλεγατε?
 


Μηνύματα
1.849
Reaction score
1.066
Το iPad Air γιατί το βάζεις στη λίστα με τα dac?
Το βαζω οπως και το yamaha που εχει d/ a μετατροπεα και μου κανει εντυπωση που το ipad μια συσκευη με αλλο στοχο εχει καταφερει να εχει ενα τοσο αξιοπρεπη ηχο στο no high end κοσμο.
 

D

deleted user 10898

Guest
Χάλια είναι....
Κάπου κάνεις λάθος...
Και ένα απλό ifi nano είναι κλάσεις ανώτερο και από τα τρία iPad που έχω...
 

Μηνύματα
1.849
Reaction score
1.066
vet δεν συμφωνω με τη λεξη ´´χαλια ´´ . Εαν κανω λαθος εγω εχουν κανει και παρα πολλοι reviewers που εχουν αναφερθει για αυτα . Οντως το δικο σου dac μπορει να ειναι πολυ καλο για το συγκεκριμενο σκοπο
Εχεις ακουσει καποιο αλλο στη ιδια κατηγορια τιμης ?
 

D

deleted user 10898

Guest
Όταν με ελάχιστα ευρώ μπορείς με συσκευές όπως το Chromecast Audio να δώσεις ψηφιακό σήμα από Spotify σε οποιοδήποτε dac, είναι κρίμα να ασχολείσαι με τα αναλογικά κυκλώματα του οποιουδήποτε iPad.
Και εγώ 1 ώρα κάθε ημέρα ακούω από τα ακουστικά του iphone ή τα μικρά Jbl με εξαιρετικά αποτελέσματα.Το ifi nano όμως παίζοντας Spotify δεν έχει καμία σύγκριση. Αυτό είναι το μικρό μου dac το άλλο είναι άλλης κατηγορίας.
 

Μηνύματα
1.849
Reaction score
1.066
Αυτο ειχα σκεφτει πριν κανα δυο χρονια οταν εκανα την πρωτη αγορα dac . Οτι σιγουρα οτι dac και αν παρω θα ειναι καλυτερο για spotify Τελικα αρχιζω και παω παλι πισω ....
 



Μηνύματα
1.849
Reaction score
1.066
Το εχει δοκιμασει καποιος συνδεοντας με usb απευθειας η με καποιο usb hub στην υποδοχη του ipad?
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
4.671
Reaction score
2.870
Το εχει δοκιμασει καποιος συνδεοντας με usb απευθειας η με καποιο usb hub στην υποδοχη του ipad?
1. δεν χρειάζεται καν σύνδεση, αφού παίζει με bluetooth. (why wired, when you can go wireless?)

2. Αν χρειάζεται, να γίνει "σύνδεση", τότε ναι, μέσω ενός hub για να παρέχει το ρεύμα και CCK.
Άρα η σειρά είναι: Apple Camera Kit --> hub --> iONE (iFI)
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Μηνύματα
3.055.926
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani
Top