DAC & AMP ακουστικών

Reaction score
867
Αντώνη, μην τσιμπάς ... ο υπόψη 27χρονος μάλλον αφαιρεί από την μέτρηση καλοκαίρια & χειμώνες :gotcha: .... δες και τα ακούσματα του και θα καταλάβεις :laugh: ....

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Αντώνη, μην τσιμπάς ... ο υπόψη 27χρονος μάλλον αφαιρεί από την μέτρηση καλοκαίρια & χειμώνες :gotcha: .... δες και τα ακούσματα του και θα καταλάβεις :laugh: ....

Δλδ είσαι καρασίγουρος ότι δεν κάνεις λάθος στο πρόσωπο, ε? :p

Reaction score
15.469
δεν εχω πει εδώ μεςα τι εχω....
θα μου επιτρεψεις να πω κακως ...:D
διοτι αν εχεις ενα μηχανημα που ενδιαφερει γιατι να μην το ξερουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις... ,αν εχεις συστημα χιλιαδων γιατι να σου προταθει ντακακιον μερικων ευρω η' το αντιστροφο ...
και λαμβανω αυτη την φραση σου σαν αφορμη για να γκρινιαξω, καθοτι εχω προσεξει πως αρκετοι συνοδοιποροι στο φορουμ δεν αναφερουν το συστημα τους ...:whistling:
καλο δεν θα 'ηταν ?
και βεβαια οχι μια απλη αναφορα αλλα και ΦΩΤΟΣ ! :geek:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.492
Σωστος, αφαιρω όλα τα χρονια "καψιματος" :focus: από τα ακούσματα μου, βαζω μονο τα χρονια της μουσικης μου αθωότητας :dontmentionit:84 ετων είμαι :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.492
θα μου επιτρεψεις να πω κακως ...:D
διοτι αν εχεις ενα μηχανημα που ενδιαφερει γιατι να μην το ξερουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις... ,αν εχεις συστημα χιλιαδων γιατι να σου προταθει ντακακιον μερικων ευρω η' το αντιστροφο ...
και λαμβανω αυτη την φραση σου σαν αφορμη για να γκρινιαξω, καθοτι εχω προσεξει πως αρκετοι συνοδοιποροι στο φορουμ δεν αναφερουν το συστημα τους ...:whistling:
καλο δεν θα 'ηταν ?
και βεβαια οχι μια απλη αναφορα αλλα και ΦΩΤΟΣ ! :geek:
Amplifier EDGE G3

Universal Player ESOTERIC DV-60

CD Player Xindak Muse Deluxe 1.0

Turntable CLEARAUDIO MASTER SOLUTION, TRANSROTOR 3500 (modified SME309), MC AUDIO TECHNICA AT33PTGII & MM AUDIO TECHNICA AT150MLX

Phono Stage TRICHORD DINO

Speakers EGGLESTON WORKS ROSA, Speaker cables ANALYSIS PLUS SOLO CRYSTAL OVAL 8

Interconnects και power cables διαφορα όχι ακριβα αλλα ουτε και τελειως φτηνα.

Ότι θελετε ρωτάτε.

Και διαφορα αλλα.

Με το συστημα είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος κελαιδαει, εχω ακουσει αρκετα και καποια από αυτά αρκετα ακριβοτερα και δεν...
Για αυτό όμως που είμαι περήφανος είναι η μουσικη συλλογη μου και όχι τα μηχανάκια, τα μηχανάκια και με αρκετα χειροτερα από αυτά δεν ειχα κανενα πρόβλημα πραγματικα, η δουλεια να γινεται.

Photos ευχαρίστως να ανεβασω αλλα που εδώ σε αυτό το νημα?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.492
Amplifier EDGE G3

Universal Player ESOTERIC DV-60

CD Player Xindak Muse Deluxe 1.0

Turntable CLEARAUDIO MASTER SOLUTION, TRANSROTOR 3500 (modified SME309), MC AUDIO TECHNICA AT33PTGII & MM AUDIO TECHNICA AT150MLX

Phono Stage TRICHORD DINO

Speakers EGGLESTON WORKS ROSA, Speaker cables ANALYSIS PLUS SOLO CRYSTAL OVAL 8

Interconnects και power cables διαφορα όχι ακριβα αλλα ουτε και τελειως φτηνα.

Ότι θελετε ρωτάτε.

Και διαφορα αλλα.

Με το συστημα είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος κελαιδαει, εχω ακουσει αρκετα και καποια από αυτά αρκετα ακριβοτερα και δεν...
Για αυτό όμως που είμαι περήφανος είναι η μουσικη συλλογη μου και όχι τα μηχανάκια, τα μηχανάκια και με αρκετα χειροτερα από αυτά δεν ειχα κανενα πρόβλημα πραγματικα, η δουλεια να γινεται.

Photos ευχαρίστως να ανεβασω αλλα που εδώ σε αυτό το νημα?
Ξεχασα να προσθεσω το Clearaudio Synchro power generator στα του πικαπ.
Όπως και επισης ακουστικα AKG Reference K701

Photos ερχονται σε λιγο για τον ανυπομονο Oldy :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75