DAC MDA503 ADVANCE ACOUSTICS VS BENCHMARK DAC 01 USB

Reaction score
11
Συγγνώμη. Είναι κάποιο παλαβό πρόβλημα μου μου κάνει ο ένας από τους δύο υπολογιστές που χρησιμοποιώ και δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο thread μαζί με τα δύο τρία προηγούμενα!

Reaction score
11
Ως προς το dac το Α.Α. τώρα, μπορεί κάποιος να έχει άποψη; (Συγχαρητήρια για τον καινούργιο σου ρόλο ως συντονιστή κ. Θανάση!)

Reaction score
1
Πέντε - Έξι χρόνια το Benchmark έχει σαρώσει τις κριτικές παγκοσμίως.

Δεν έχω διαβάσει ούτε μία αρνητική κριτική.

Δεν έχω διαβάσει ούτε μία κριτική που να μην το χαρακτηρίζει άριστο value for money.

Δεν έχω διαβάσει ούτε μία κριτική που να μην το εμφανίζει ακτύπητο στην κατηγορία του.

Το έχω ακούσει.

Και έρχεται κάποιος κύριος στην Ελλάδα και γράφει ένα review σε ένα περιοδικό το οποίο:

1. Δεν έχει γράψει ούτε ένα κακό review. Προκαλώ όποιον βρει review του εν λόγο περιοδικού ή reviewer που να γράφει αρνητικά σχόλια, να μας το δείξει.

2. Υπάρχει σαφέστατη συμπάθεια προς τα προιόντα γνωστού εισαγωγέα και κατασκευαστή, τα οποία έχουν χαρακτηρισθεί η επανάσταση στο χώρο και όσοι την πάτησαν και τα αγόρασαν, τα πουλάνε όσο - όσο.

KAI ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ BENCHMARK.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟ. ΜΕ ΕΝΑ POWER BUY ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ TO AA ΣΤΑ 750 ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 1300 ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ BENCHMARK.

Ρε φιλαράκια, μπας και τα θέλει ο κ@λ@ς μας.

Bart

PS E! όχι και off the record. Σε όλο το review μας περιγράφεται ένα θεικό άκουσμα ! Λίγο ακόμα και όλοι θα πρέπει να πετάξουμε της πηγές μας και να πάρουμε το ΑΑ. (υποθέτω στο επόμενο version του εν λόγο DAC)

Reaction score
11
Πάντως, ψάξε-ψάξε, βρήκα στο internet και αρνητικά σχόλια για το benchmark που είναι λέει ψυχρό και σε σχέση με το lavry da 10 υστερεί και πρέπει λέει να του αλλάζεις κάτι! Όσο για το Α.Α. και εγώ αμφιβάλω και γι' αυτό προσπαθώ να βγάλω άκρη.

Reaction score
11
Και σε επιβεβαίωση των όσων λες περί Α.Α. κ. Βart, βλέπω σε test των cd player της Α.Α., (και για τα δύο μοντέλα), να αναφέρεται ένα ασυνήθιστα υψηλό jitter, στοιχείο στο οποίο ο κατασκευαστής δεν κάνει καμμία μέτρηση!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: DAC MDA503 ADVANCE ACOUSTICS VS BENCHMARK DAC 01 USB

Πέντε - Έξι χρόνια το Benchmark έχει σαρώσει τις κριτικές παγκοσμίως.

.....
Ίσως να είναι αυτός ο λόγος.
Βλέπουμε πολλά dacs πια και σε άλλες τιμές από αυτές που εμφανίστηκαν αρχικά στην αγορά.
Κάποτε θα πέσει ο "βασιλιάς" αλλά δεν ξέρω από ποιον....

Reaction score
11
Υπάρχει πουθενά αναφορά για μετρήσημη διαφορά ανάμεσα στις δύο συνδέσεις; Τα pentium 4 τα pc έχουν όλα firewire?

Reaction score
1
Υπάρχει πουθενά αναφορά για μετρήσημη διαφορά ανάμεσα στις δύο συνδέσεις;
Θες να το διακινδυνεύσεις? Να αγοράσεις κάτι ξεπερασμένο? Άσχετα από το αν σε πείθουν οι απόψεις για το ότι η firewire υπερτερεί....

Τα pentium 4 τα pc έχουν όλα firewire?
Τα laptops των 400ε που θα κατακλείσουν την αγορά τώρα στις γιορτές έχουν...

Reaction score
8
KAI ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ BENCHMARK.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟ. ΜΕ ΕΝΑ POWER BUY ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ TO AA ΣΤΑ 750 ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 1300 ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ BENCHMARK.
Βρε μην φωναζεις,
δεν ειπαμε οτι ειναι καλυτερο η χειροτερο. Απλα ψαχνομαστε. Αν δεν το ακουσουμε το ενα και το αλλο σε συγκριση A-B και μαλιστα στο ιδιο συστημα πως μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα;
Εγω απλως ειπα οτι ειναι πανεμορφο.

Reaction score
8
οπως λεει κι ο φιλος TIMBRE 6χρονια και μαλιστα για ντακ ειναι πολλα οταν μαλιστα η τεχνολογια στον συγκεκρημενο τομεα τρεχει με αλματα.

Νικολα για πες μας λιγο την γνωμη σου για το FIREWIRE γιατι πιστευεις οτι μελλοντικα θα επικρατησει;

Παντως η DENON που στο 3910 ειχε FIREWIRE εξοδο την κατηργησε στο 3930 και ελαχιστοι ενισχυτες φερουν τετοια εισοδο, Αλλα και παλι καλο ειναι να το συζητησουμε.

Reaction score
1
Η firewire ειναι ανώτερη από τη usb σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστο. Εγώ δεν ανέφερα πουθενά πως θα επικρατήσει. Είναι σίγουρο πως θα ξεπεραστεί, όπως άλλωστε έχει ξεπεραστεί στο χώρο των υπολογιστών από την esata που με τη σειρά της θα ξεπεραστεί απο δε ξέρω ποια.... σε λίγο καιρό οι σκληροί δίσκοι θα είναι στερεής κατάστασης και πιο μετά ποιος ξέρει ....

Εγώ αυτό που λέω είναι πως όταν κάποιος αποφασίζει να αγοράσει κάτι να δίνει και λίγο προσοχή στις εξελίξεις, να βλέπει λίγο πιο μακριά, κάτι στο οποίο το avsite βοηθά πάρα πολύ.

Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για όσους πιστεύουν πως θα εξακολουθούν να ακούν μουσική από το cd player κι όχι από laptop, πως θα αγοράζουν μουσική σε μορφή δίσκου από κατάστημα λιανικής κι όχι data μεσω ίντερνετ και θα βλέπουν ταινίες όχι streaming αλλά νοικιασμένες από το video club της γωνίας. Συγνώμη για την άσχετη με το αρχικό θέμα τοποθέτηση.

Reaction score
11
To A.A. είναι όντως πανέμορφο όπως άλλωστε τα περισσότερα Κινέζικα τα τελευταία πέντε χρόνια! Υπάρχει διαθέσιμη λίγη θεωρία σύγκρισης μεταξύ USB και FIREWIRE?

Reaction score
8
καθολου ασχετη τοποθετηση Νικολα, εμεις σε ευχαριστουμε για την γνωμη σου και δεν σου κρυβω οτι αυτα περνανε και απο το δικο μου μυαλο.

Reaction score
8
Υπάρχει διαθέσιμη λίγη θεωρία σύγκρισης μεταξύ USB και FIREWIRE?
αποτι θυμαμαι κι εγω απο παλια θεωρειτο ανωτερη η FIREWIRE, αλλα αισθηση μου ειναι οτι οι κατασκευαστες, για τους δικους τους λογους, αρχιζουν να μην της δινουν την πρεπουσα σημασια σε σχεση με την USB.

Reaction score
1
Υπάρχει διαθέσιμη λίγη θεωρία σύγκρισης μεταξύ USB και FIREWIRE?
Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές από άλλα μέλη (firewire => peer2peer μεταφορά δεδομένων) αλλά με ένα απλό γουγλινγκ έχουμε : http://www.cwol.com/firewire/firewire-vs-usb.htm

Τώρα η τεχνολογική υπεροχή δε σημαίνει απόλυτα πως υπερέχει και στη χρήση audio (στο άρθρο αναφέρεται στο τέλος του πως υπερέχει) και ίσως είναι ο λόγος που δε χρησιμοποιείται, όπως λέει και ο Θανάσης, από audio κατασκευαστές (αν και πάρα πολύ αμφιβάλω καθώς εφαρμόζεται σε όλες τις pro συσκευές).

Reaction score
11
H ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην θύρα usb 1 είναι λέει 12 mb και θεωρείται ανεπαρκής σε σχέση με την usb 2 και firewire (400 b +).

Eρωτήματα:

1)Το cd player τι ταχύτητα έχει;
2)Πως επιδρά η ταχύτητα στην ποιότητα;
3)Μήπως τα player, (sacd-cd), είναι ταχύτερα σε σχέση με ένα pentium 4 (usb 1) + dac που μάλλον είναι το σύνηθες, λόγω και των driver που υπάρχουν, στο "μέσο" pc?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama