- Reaction score
- 11
Συγγνώμη. Είναι κάποιο παλαβό πρόβλημα μου μου κάνει ο ένας από τους δύο υπολογιστές που χρησιμοποιώ και δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο thread μαζί με τα δύο τρία προηγούμενα!
Ίσως να είναι αυτός ο λόγος.Πέντε - Έξι χρόνια το Benchmark έχει σαρώσει τις κριτικές παγκοσμίως.
.....
Θες να το διακινδυνεύσεις? Να αγοράσεις κάτι ξεπερασμένο? Άσχετα από το αν σε πείθουν οι απόψεις για το ότι η firewire υπερτερεί....Υπάρχει πουθενά αναφορά για μετρήσημη διαφορά ανάμεσα στις δύο συνδέσεις;
Τα laptops των 400ε που θα κατακλείσουν την αγορά τώρα στις γιορτές έχουν...Τα pentium 4 τα pc έχουν όλα firewire?
ευχαριστω φιλε.(Συγχαρητήρια για τον καινούργιο σου ρόλο ως συντονιστή κ. Θανάση!)
Βρε μην φωναζεις,KAI ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ BENCHMARK.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟ. ΜΕ ΕΝΑ POWER BUY ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ TO AA ΣΤΑ 750 ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 1300 ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ BENCHMARK.
αποτι θυμαμαι κι εγω απο παλια θεωρειτο ανωτερη η FIREWIRE, αλλα αισθηση μου ειναι οτι οι κατασκευαστες, για τους δικους τους λογους, αρχιζουν να μην της δινουν την πρεπουσα σημασια σε σχεση με την USB.Υπάρχει διαθέσιμη λίγη θεωρία σύγκρισης μεταξύ USB και FIREWIRE?
Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές από άλλα μέλη (firewire => peer2peer μεταφορά δεδομένων) αλλά με ένα απλό γουγλινγκ έχουμε : http://www.cwol.com/firewire/firewire-vs-usb.htmΥπάρχει διαθέσιμη λίγη θεωρία σύγκρισης μεταξύ USB και FIREWIRE?