DAC NORTHSTAR

Reaction score
3
Για κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρετε να αναβαθμίσει τον ψηφιακό του ήχο,καλό θα ήταν να άκουγε το καινούργιο dac της Northstar,με το player του,ή σαν σετάκι με το ταιριασμένο απο την εταιρεία transport.

Ειναι 24/192,είναι full ballance, έχει όλες τις συνδέσεις,συμπεριλαμβανομένης και της AES/EBU.
Eίναι πάρα πολύ καλό,το άκουσα,δεν γνωρίζω εάν μπορεί να συγκριθεί με κάποια πανάκριβα Theta,όμως πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά. :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
NA άλλο ένα DAC που πολύ θα θελα να ακούσω!!

Μην μας αφήνεις τώρα ρε Γιώργο στα κρύα του λουτρού!!
Πες μας κι άλλα...

πχ σε σχέση με το benchmark τι κάνει? (νομίζω ότι το έχεις ακούσει κι αυτό) :wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.580
τρίχες, άντε ρε πετάξτε τα αυτά, τα ψηφιακά είναι του σατανά, μόνο πικάπ να ακούτε!

Το πικάπ που λέτε, μπλα μπλα μπλα......

χο χο χο

Reaction score
3
Το πικάπ που λέμε,μπλά,μπλά,μπλά,...όμως το ψηφιακό έχει και αυτό την χάρη του,και φυσικά την απλότητά του,άσχετα με τίς προτιμήσεις μας.
Νίκο,έχω ακούσει και τα δύοDAC,όμως το Benchmark το είχα περίπου 20 ημέρες συνδεδεμένο,και έχω πληρέστερη άποψη,ενώ το Northstar,για ένα απόγευμα.
Ακόμη όμως και σε αυτήν την λίγη ώρα που το είχα στην διάθεσή μου,θα το προτιμούσα ανάμεσα απο τα δύο.
Σύντομα θα το ξανα έχω,ίσως και μαζί με το transport του,για αρκετό καιρό,οπότε θα μπορέσω να έχω περισσότερο ολοκληρωμένη άποψη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.580
η τιμή του;
ξέρουμε τι op-amps έχει στην έξοδο μήπως;

Reaction score
3
Ακόμη και στο site της εταιρείας δεν το έχουν.
Ομως,είναι πραγματικά double ballance,έχει τρείς μετασχηματιστές,dac τα 1792 της burrbrown,καθώς χρησιμοποιεί και τα 1796 της analogdivices,αν θυμάμαι και τα έγραψα καλά.
Το όνομά του είναι,EXTRIMO. :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος