- Reaction score
- 15.011
εχω το cambridge audio dac magic και το ιδιο cd player και η αναβαθμιση στον ηχο ηταν προφανης ,βεβαια τον συνδιασμο τον ακουσα λιγο αφου ειχα ηδη χαραξει ροτα για pc μερια...OLDY ποιο dac ειχες?
Nα εισαι καλα βλασι...η παραγγελια εφυγε γα canare..σε ευχαριστω..παντος με ενα βανταμ που το συνδεσα ...δανεικο απο φιλο..κελαηδαει το ντακακι..σας ευχαριστω πολυ παιδιαβρες ενα coaxial της Canare και καρφωσε το επανω......δοκιμασμενη συνταγη εδω και χρονια γιαυτο που προσφερει !!!!!!

καλημερα σε ολους ,
Εκεί που έχεις πρόβλημα είναι όχι τόσο με το τελωνείο, αλλά με τις εταιρείες μεταφοράς. Περνάνε τα πακέτα απο τις εγκαταστάσεις τους και σου βάζουν καπέλο. Fedex και DHL είναι να τις αποφεύγεις. Με EMS δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.καλημερα σε ολους ,
απο αυτους δηλαδη αγοραζουμε αφοβα ? ( δεν εχω καμμια εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες...)
και ποια μεθοδο αποστολης θεωρειτε πιο ασφαλης ? διαθετουν αυτες με το αναλογο κοστος
"Shipping Method (see details on shipping methods):
International First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 25.95
International Priority Mail -- 6 to 10 business days, sometimes trackable - 38.95
Express Mail International -- 3 to 5 business days, trackable - 49.35"
για μια αγορα 54 δολλαριων (με τα μεταφορικα 80) θα υπαρχει θεμα με τελωνεια κτλ. ?
ευχαριστω .
Είναι αυτή:εαν καταλαβα καλα απο εδω ,αποφευγω οπως λες την fedex ... η ems που αναφερεις ειναι καποια απο τις υπολοιπες ?
Σωστά, ξέχασα και τη UPS.Προσοχή: άλλο η USPS (U.S Postal Service) και άλλο η UPS (που πρέπει να την αποφεύγεις περισσότερο κι από την FedEx).
Πριν παρεις το καλωδιο δεν μου δινεις κανα 2 μερες..να το δοκιμασω {συγκρινω} με το βανταμ δανεικο απο φιλο...εγω το περιμενω να μου ερθει αυριο το canare..καλημερα σε ολους ,
απο αυτους δηλαδη αγοραζουμε αφοβα ? ( δεν εχω καμμια εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες...)
και ποια μεθοδο αποστολης θεωρειτε πιο ασφαλης ? διαθετουν αυτες με το αναλογο κοστος
"Shipping Method (see details on shipping methods):
International First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 25.95
International Priority Mail -- 6 to 10 business days, sometimes trackable - 38.95
Express Mail International -- 3 to 5 business days, trackable - 49.35"
για μια αγορα 54 δολλαριων (με τα μεταφορικα 80) θα υπαρχει θεμα με τελωνεια κτλ. ?
ευχαριστω .