dacmagic 100

Reaction score
15.011
καμια ιδεα με τι καλωδιο να συνδεσω αυτο το DAC με αυτο το CD player?
τιποτα καλο?

Reaction score
7.194
με coaxial......οσο για κοστος,για αυτο το dac μεχρι 50 ευρω,οχι παραπανω.

το cdplayer ειναι το harman kardon 970? αν ναι τοτε δεν ξερω αν θα εχεις σημαντικη βελτιωση στον ηχο με αυτο το dac.

Reaction score
15.011
Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις,,,ναι το H-D 970 ειναι...OLDY ποιο dac ειχες?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
βρες ενα coaxial της Canare και καρφωσε το επανω......δοκιμασμενη συνταγη εδω και χρονια γιαυτο που προσφερει !!!!!!

Reaction score
15.469
δωστε εναν συνδεσμο για κατι συγκεκριμενο βρε παιδια ... ψηνομαι κι εγω :D

Reaction score
15.011
βρες ενα coaxial της Canare και καρφωσε το επανω......δοκιμασμενη συνταγη εδω και χρονια γιαυτο που προσφερει !!!!!!
Nα εισαι καλα βλασι...η παραγγελια εφυγε γα canare..σε ευχαριστω..παντος με ενα βανταμ που το συνδεσα ...δανεικο απο φιλο..κελαηδαει το ντακακι..σας ευχαριστω πολυ παιδια:drinks:

Reaction score
15.469
καλημερα σε ολους ,
απο αυτους δηλαδη αγοραζουμε αφοβα ? ( δεν εχω καμμια εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες...)
και ποια μεθοδο αποστολης θεωρειτε πιο ασφαλης ? διαθετουν αυτες με το αναλογο κοστος

"Shipping Method (see details on shipping methods):
International First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 25.95
International Priority Mail -- 6 to 10 business days, sometimes trackable - 38.95
Express Mail International -- 3 to 5 business days, trackable - 49.35"

για μια αγορα 54 δολλαριων (με τα μεταφορικα 80) θα υπαρχει θεμα με τελωνεια κτλ. ?
ευχαριστω .

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
καλημερα σε ολους ,
απο αυτους δηλαδη αγοραζουμε αφοβα ? ( δεν εχω καμμια εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες...)
και ποια μεθοδο αποστολης θεωρειτε πιο ασφαλης ? διαθετουν αυτες με το αναλογο κοστος

International First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 25.95
International Priority Mail -- 6 to 10 business days, sometimes trackable - 38.95

για μια αγορα 54 δολλαριων (με τα μεταφορικα 80) θα υπαρχει θεμα με τελωνεια κτλ. ?
ευχαριστω .
Εκεί που έχεις πρόβλημα είναι όχι τόσο με το τελωνείο, αλλά με τις εταιρείες μεταφοράς. Περνάνε τα πακέτα απο τις εγκαταστάσεις τους και σου βάζουν καπέλο. Fedex και DHL είναι να τις αποφεύγεις. Με EMS δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
15.469
εαν καταλαβα καλα απο εδω ,αποφευγω οπως λες την fedex ... η ems που αναφερεις ειναι καποια απο τις υπολοιπες ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.703
εαν καταλαβα καλα απο εδω ,αποφευγω οπως λες την fedex ... η ems που αναφερεις ειναι καποια απο τις υπολοιπες ?
Είναι αυτή:
International Priority Mail: International Priority Mail is ordinarily said to be deliverable within six to ten business days (that is, two weeks, if there are no holidays intervening). Our experience is that while most packages are delivered within that window, many are not. The service is said to be trackable, but tracking information is frequently absent from the system for reasons which are something of a mystery to us. The quality of tracking information, when available, will vary with destination country, as the USPS stops tracking the package itself when it leaves the US and can only rely on the destination country's postal service to scan and forward the appropriate data.

Προσοχή: άλλο η USPS (U.S Postal Service) και άλλο η UPS (που πρέπει να την αποφεύγεις περισσότερο κι από την FedEx).

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Προσοχή: άλλο η USPS (U.S Postal Service) και άλλο η UPS (που πρέπει να την αποφεύγεις περισσότερο κι από την FedEx).
Σωστά, ξέχασα και τη UPS.

Reaction score
15.011
καλημερα σε ολους ,

ευχαριστω .
Πριν παρεις το καλωδιο δεν μου δινεις κανα 2 μερες..να το δοκιμασω {συγκρινω} με το βανταμ δανεικο απο φιλο...εγω το περιμενω να μου ερθει αυριο το canare..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75