DACs - τελειωμό δεν έχουν

Reaction score
1.659
Δηλαδή το προηγούμενο σούπερ κινέζικο ντάκ πάει.....:rolleyes:
Όχι ακόμα.....Μόλις δώσω το πικάπ θα πάρω το βαρύ αυτό αλουμίνιο για να ταιριάζει και με τα ενισχυτικά!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Και αν θέλετε τον υπέρτατο Κινέζικο έρωτα, υπάρχει και αυτό:

http://www.china-hifi-audio.com/en/...analog-converter-hi-end-audio-dac-2014-p-1234
ναι αλλα
$4,987.79 USD δεν ειναι και λιγα τα δολλαρς που ζητανε σε σχεση με τον -δικο τους-ανταγωνισμο......εννοω αλλες Κινεζικες εταιριες που χτυπανε παγκοσμιως την αγορα...

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
παντως μπορεις να δεις και τον νεο κονβερτορα της BRYSTON τον BDA-3...

Bryston’s new BDA-3 is their highest resolution D-to-A yet. A brand new decoding chipset can decode up to 384kHz / 32 bit PCM music and up to DSDx4 natively. Practically all digital source components can be connected. The new BDA-3 features 10 inputs including 4 HDMI, 2 Asynchronous USB, and S/PDIF over BNC, RCA, or Toslink optical inputs.
DSD & PCM
High resolution music downloads have smashed through the previous resolution limit of 192kHz/24 bit. Each format is processed in it’s native resolution preserving absolute bit-perfect signals all the way to our proprietary analog output section. Their custom re-clocking circuit engages all incoming PCM signals and strips off the embedded clock. They replace that information with our ultra high precision clock reducing jitter to nearly immeasurable levels.
Analog Excellence
Bryston’s analog section is completely free of integrated circuits (ICs) that limit the bandwidth and dynamic range of so many other DACs. Their proprietary analog circuits draw on decades of expertise building the world’s finest line level electronics and amplifiers.
An unprecedented degree of versatility is designed into the BDA-3. Not only are USB and HDMI available interfaces for extremely high data rate music that audiophiles demand, but they ensure compatibility with high performance computer based music playback systems and combination stereo and home theater systems. Movie enthusiasts without the appropriate space to dedicate to multi-channel home theater can connect Blu-Ray and DVD systems to the BDA-3 for high quality 2-channel PCM playback.

Attachments

Reaction score
1.659
ναι αλλα
$4,987.79 USD δεν ειναι και λιγα τα δολλαρς που ζητανε σε σχεση με τον -δικο τους-ανταγωνισμο......εννοω αλλες Κινεζικες εταιριες που χτυπανε παγκοσμιως την αγορα...
Βλάση αυτό το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι το έχουν βγάλει για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό. Άλλωστε αυτό το κάνουν άνετα με το πρώτο που είναι κελεπούρι για τα λεφτά που ζητάνε , την κατασκευή που έχει και αυτά που προσφέρει. Το δεύτερο είναι απο μιά επετειακή σειρά για τα 25 χρόνια που έχουν βγάλει και μπορείς να δείς στο site τους, και περιλαμβάνει μονομπλόκ, προενισχυτή, dac, transport και phono νομίζω. Είναι πανάκριβη σειρά για τα Κινέζικα δεδομένα και νομίζω ότι απευθύνεται μόνο στους υψηλά ιστάμενους της Κινέζικης κοινωνίας που θέλουν να προτιμήσουν την εγχώρια παραγωγή σε κάτι απόλυτο χωρίς ανταγωνισμό. Δεν νομίζω ότι αυτά θα πουλήσουν στην Ευρώπη ή στην Αμερική.

Reaction score
1.659
παντως μπορεις να δεις και τον νεο κονβερτορα της BRYSTON τον BDA-3...

Bryston’s new BDA-3 is their highest resolution D-to-A yet. A brand new decoding chipset can decode up to 384kHz / 32 bit PCM music and up to DSDx4 natively. Practically all digital source components can be connected. The new BDA-3 features 10 inputs including 4 HDMI, 2 Asynchronous USB, and S/PDIF over BNC, RCA, or Toslink optical inputs.
DSD & PCM
High resolution music downloads have smashed through the previous resolution limit of 192kHz/24 bit. Each format is processed in it’s native resolution preserving absolute bit-perfect signals all the way to our proprietary analog output section. Their custom re-clocking circuit engages all incoming PCM signals and strips off the embedded clock. They replace that information with our ultra high precision clock reducing jitter to nearly immeasurable levels.
Analog Excellence
Bryston’s analog section is completely free of integrated circuits (ICs) that limit the bandwidth and dynamic range of so many other DACs. Their proprietary analog circuits draw on decades of expertise building the world’s finest line level electronics and amplifiers.
An unprecedented degree of versatility is designed into the BDA-3. Not only are USB and HDMI available interfaces for extremely high data rate music that audiophiles demand, but they ensure compatibility with high performance computer based music playback systems and combination stereo and home theater systems. Movie enthusiasts without the appropriate space to dedicate to multi-channel home theater can connect Blu-Ray and DVD systems to the BDA-3 for high quality 2-channel PCM playback.
Την Bryston δεν την συμπάθησα ποτέ σαν Εταιρία...Την θεωρώ πολύ σκληρόηχη για τα γούστα μου...

Reaction score
1.659
δηλαδη το πικαπι θα λαβει τελος νεαρε μου?????
Το πικάπι θέλω να το δώσω όχι γιατί δεν μου αρέσει, αλλά για δύο λόγους. Πρώτον οι δίσκοι μου αποσπάνε την προσοχή την Κυριακή στο Μοναστηράκι και χάνω έργα Τέχνης. Δεύτερον όταν έχω πικάπ, χάνω χρόνο να περιποιηθώ τους δίσκους και να τους ακούσω και δεν μου μένει χρόνος να ασχοληθώ με τα αρχεία μου που είναι τεράστια και πιό αξιόλογα. Φαντάσου ότι έχω 900 ψηφιοποιημένα audiophile βινύλια σε 24/192 και είναι ζήτημα να έχω ακούσει τα 5!. Αξίζει να έχω ένα πικάπ των 3000 ευρώ για 80 βινύλια που μου έχουν μείνει, μόνο για την διαδικασία?

Reaction score
8.905
Φαντάσου ότι έχω 900 ψηφιοποιημένα audiophile βινύλια σε 24/192 και είναι ζήτημα να έχω ακούσει τα 5!.
Καλά εμπιστεύεσαι αυτούς που τα ρίπαραν.... αυτά έχουν "χαρακτήρα" και ας είναι 24/192..... στον κάδο στείλε αυτά! ;)

Reaction score
1.659
Καλά εμπιστεύεσαι αυτούς που τα ρίπαραν.... αυτά έχουν "χαρακτήρα" και ας είναι 24/192..... στον κάδο στείλε αυτά! ;)
Έχουν τον χαρακτήρα ενός συστήματος των 300.000 ευρώ....με το οποίο έχουν ριπαριστεί!
Παλιοχαρακτήρας, αλλά τι να κάνουμε, αυτά είχε ο άνθρωπος...

Reaction score
8.905
Να προτιμάς τα HDtracks και τα DSD... γιατί τα πολλά λεφτά στο πικάπ δεν παίζουν κανένα ρόλο..... είναι πολλοί οι παράγοντες!

Reaction score
1.659
Να προτιμάς τα HDtracks και τα DSD... γιατί τα πολλά λεφτά στο πικάπ δεν παίζουν κανένα ρόλο..... είναι πολλοί οι παράγοντες!
Σίγουρα τα HD tracks και τα DSD παίζουν καλύτερα από τα ψηφιοποιημένα βινύλια. Αλλά εγώ δεν έβαλα αυτά σε αντιπαράθεση....
Έβαλα το παίξιμο 80 vintage βινυλίων απο ένα πικάπ των 3.000 σε αντιπαραβολή με το παίξιμο 900 audiophile βινυλίων, ψηφιοποιημένων μέσω ενός πικάπ των 50.000 και ενός πολύ καλού συστήματος ψηφιοποίησης σε 24/192... Μην μου πεις ότι παίζουν καλύτερα τα 80 βινύλια, έστω και αν στην δεύτερη περίπτωση παίζει ρόλο και το dac...

Reaction score
620
Εγω παλι θα σου έλεγα να ακουσεις τα 900 όπως και να ακούγονται. Σιγα μην ακουγονται και χάλια. Άκου εκει τις μουσικουλες σου. Στο κάτω κάτω για την μουσική γίνεται η όλη ιστορία.

Reaction score
8.905
Πριν 2-3 χρόνια για αυτόν τον λόγο, αγόρασα την ίδια βερσιόν (τα σωστά vinyl rip έχουν log αρχεία που αναφέρουν τα πάντα μέσα εκεί) σε βινύλια που ήταν ριπαρισμένα για να τα φέρω σε αντιπαράθεση με το πικάπ μου.... το αποτέλεσμα.... τα έστειλα όλα στον κάδο.... είναι γνωστό και στους φίλους σου αυτό. Στο είπα και παραπάνω είναι πολλοί οι παράγοντες μέχρι την ψηφιοποίησή τους, ειδικά το πικάπ είναι ένα "εκουαλάιζερ".....! Έχω ακούσει πολύ ακριβότερα πλατό και κεφαλές, ειδικά σε έναν φίλο που είναι γνωστός και έχει περάσει η μέκκα των αναλογικών από εκεί.... τι άλλο να σου πω! Εντέλει μήπως ο αδύνατος κρίκος ήταν το αναλογικό σου στην αντιπαράθεση που έκανες?

Τώρα εάν δεν το πολυψάχνεις και δεν σε ενδιαφέρει, όπως λέει και ο φίλος freaklight, απόλαυσέ τα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης