- Reaction score
- 60
Σωστά, το είδα στο Γαλλικο! Θέλω σίγουρα χειρισμο volume στο dac και γενικα κοιταω και μεταχειρισμένο, εάν νβρω κάτι να αξίζει αλλά και γνωστούς κινέζους
ξερεις εχω παρατηρησει το εξης; ο rob watts καλα τα λεει (η τουλαχιστον ορθολογικα ετσι φαινεται) αλλα τα ντακ τουΞαναγυρνάμε στο pre ringing αλλά με τον δικό μου τον sync αλγόριθμό (που μου πήρε 40 χρόνια να τον αναπτύξω) και 1.000.000 taps ... είναι καλό.
Θα αποφασίσουν ποτε τελικά τι είναι ή τι δεν είναι καλό οι audo enthusiasts, όσον αφορά (και) τα dacs ;
Αυτό τώρα με το 1.000.000 taps και τα πόσα παραπάνω απο έξι dsp cores που θα ξεφφύγει απο τα 2 birs και τον νέο sync αλγόριθμο .... θα είναι καλύτερο. Ακόμη πιο τσιριχτό και λεπτόηχο.ξερεις εχω παρατηρησει το εξης; ο rob watts καλα τα λεει (η τουλαχιστον ορθολογικα ετσι φαινεται) αλλα τα ντακ τουδεν παιζουν. πρωσοπικά τα βρισκω πολύ artificial και ψεφτικα και ψηφιακά στον ηχο τους, λιγο τσιριχτά, λεπτόηχα, "showroom-Hi-Fi" τους λειπει η φυσικοτητα και η οργανικοτητα για εμενα.και ναι τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα σχεδόν τα dac τους, αυτο ειναι το House Sound τους. μη πλακοθείτε, just not for me.Και κάτι μου λέει πως δεν ειμαι ο μόνος γιατι οι εξωτερικοι ενισχυτές της Chord ειναι υπερβολικά ζεστοί ενισχυτές για να ισορροπήσει το πράγμα.. τωρα λιθοβολισμος επειδη τολμησα να εξεφρασω αρνητική αποψη. - δεν εχω κανενα θέμα αμα σε κάποιον αρεσει η Chord, σε πολλούς αρέσει, απλα εμένα δεν μου αρέσει. μακρυά και οχι τοσο αγαπημένοι