Dali Lektor 6 ή Zensor 7

Reaction score
1.550
Απάντηση: Dali Lektor 6 ή Zensor 7

Δε χάνεις τίποτα σε ποιότητα (φυσιολογικά). Χάνεις σε ευκολία. Σε τι μορφή έχεις τα τραγούδια σου? σε δισκάκια ή σε ηλεκτρονική μορφή (mp3 flac κλπ)? Έχεις ήδη κάποιο cd player?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Υπάρχει το laptop αλλά η γυναίκα δεν επιτρέπει πολλά πολλά στο σαλόνι. Ο A-S700 φίλε μου κοστίζει 370 ευρώ λιγότερα. :( Μου είναι λίγο δύσκολο να ανέβω τόσο πολύ, εκτός και αν δεν βρω κάποια ποιο φτηνή και καλή λύση για να ακούω μουσική από το σαλόνι. Για να καταλάβω, χωρίς PC χάνω πολύ σε ποιότητα, έτσι; Θέλει λίγη σκέψη το όλο θέμα. Ευχαριστώ
Εγω υπολογισα με βαση την τιμη που εχει ο A-S700 στην Ελλαδα και εκρινα οτι σε συμφερει ο ΧΤΖ για με ενα DAC θα δινες συνολο τα ιδια λ7. Αν το χεις βρει αλλου φτηνοτερα, εχεις δικιο, παω πασο. Η τηλεοραση δεν προκειται να χει καμιας σοβαρης ποιοτητας ψηφιακη εισοδο, γιαυτο ειπα για PC, ισως να σου κανε και καποιο media player. Αν θελεις dac φτηνο και καλο, ειναι αυτο http://www.exclusiveaudio.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30095

Reaction score
1

Η μουσική μου είναι όλα σε σκληρούς δίσκους, τα CD καταργήθηκαν εδώ και μερικά χρόνια. Cd player υπάρχει αλλά είναι παλιό και δεν βολεύει. Άρα το DAC από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα, και χωρίς PC δεν γινεται η δουλειά. Υπάρχουν DAC που παίζουν από σκληρό δίσκο; Η΄ απλά δεν υπάρχει λύση; Μήπως να αγοράσω κάνα μεταχειρισμένο laptop με 10αρα οθόνη; Παίζει ρόλο το πόσο δυνατό είναι το laptop;

Reaction score
1.550

σχεδόν κανένα ρόλο δεν παίζει. μάλλον είναι η καλύτερη λύση για σένα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.284
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini