Dali zensor 3 vs monitor audio bronze 2

Reaction score
4.587
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου
Δηλαδή ένα ηχείο δαπεδου με δύο 8αρια γουφερ θα έχει καλό αποτέλεσμα
Όλα είναι κάπως σχετικά και έχουν να κάνουν με την ποιότητα των ηχείων που συγκρίνεις. Σίγουρα ένα ηχείο με 2x8" θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για σένα από ένα βάσης με 1x6,5'' αλλά θα κοστίζει πολύ παραπάνω (αν μιλάμε για ίδιας ποιότητας). Πάλι όμως θεωρώ πως δε θα μπορέσει να αποδώσει τους led zeppelin πχ όπως ένα 12''.

Reaction score
94
Όλα είναι κάπως σχετικά και έχουν να κάνουν με την ποιότητα των ηχείων που συγκρίνεις. Σίγουρα ένα ηχείο με 2x8" θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για σένα από ένα βάσης με 1x6,5'' αλλά θα κοστίζει πολύ παραπάνω (αν μιλάμε για ίδιας ποιότητας). Πάλι όμως θεωρώ πως δε θα μπορέσει να αποδώσει τους led zeppelin πχ όπως ένα 12''.
Θα σου κάνω ακόμη μια ερώτηση ή όποια μπορεί να είναι και εντελώς αστεία ένας φίλος μου έχει δύο behringer vs 1220 αυτα τα ηχεία αν θημαμε είναι 600 w και έχουν ένα 12 αρι γουφερ θα μπορούσαν αυτά ηχεία να έχουν καλό αποτέλεσμα? Σε τόσο μικρό χώρο εννοώ τόσο μεγάλα ηχεία

Reaction score
4.587
Θα σου κάνω ακόμη μια ερώτηση ή όποια μπορεί να είναι και εντελώς αστεία ένας φίλος μου έχει δύο behringer vs 1220 αυτα τα ηχεία αν θημαμε είναι 600 w και έχουν ένα 12 αρι γουφερ θα μπορούσαν αυτά ηχεία να έχουν καλό αποτέλεσμα? Σε τόσο μικρό χώρο εννοώ τόσο μεγάλα ηχεία
Η ερώτηση δεν είναι αστεία και τα ηχεία δεν είναι τόσο μεγάλα όσο νομίζεις για το χώρο σου. Η λύση είναι απλή, γιατί δεν τα δοκιμάζεις? Είναι επαγγελματικά ηχεία και δεν κατεβαίνουν χαμηλά, ο κατασκευαστής δίνει 60hz. Είναι επίσης πλαστικά και κάπως άσχημα για οικιακό περιβάλλον (βέβαια γούστα είναι αυτά). Αν μπορεί να στα δανείσει για κάποιες ώρες ο φίλος σου να τα δοκιμάσεις ή αν δε γίνεται να πας εσύ με τον ενισχυτή σου να τα ακούσεις στο χώρο του. Μετά ακούς και τα dali (που είναι καλά ηχεία) και αποφασίζεις.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Πάντως σε ένα χώρο μικρό είναι κατά την γνώμη μου περιττή, μην πω υπερβολική, η επιλογή ηχείων ακόμη και με 8" woofers !

Μην το κάνουμε σαν αυτούς που κυκλοφορούν στον δρόμο με τα saxo των τεράστιων subs!

D

Dimkal

Guest
Υπάρχουν ακόμα τα ΒΧ2 της monitor audio?
Ήταν ηχείο αναφοράς πριν τρία χρόνια , στα 350 ευρω

Reaction score
1
Δεν εχω ακουσει κανενα απ τα 2.........αλλα επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο ηχεια και το εψαξα αρκετά εχω καταληξει στα audio bronze (για το δωματιο μου) βεβαια εγω ακουω jazz πιο πολυ.......το rock θελει πιο πολλα γκαζια.....τα audio bronze εχουνε παρει παρα πολυ καλες κριτικες και ειναι πολυβραβευμενα απ το WHATHIFI. Αν σε παιρνει χρηματικα πηγαινε στα focal aria 906 που ειναι αλλο επίπεδο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo