Dared MC-7P

Μηνύματα
650
Reaction score
9
Απάντηση: Dared MC-7P

Βλέπω χτύπησες Raytheon την αδυναμία μου:105: Καλοάκουστες και νομίζω έκανες καλές επιλογές σε λογικές τιμές.
 

Μηνύματα
650
Reaction score
9
Απάντηση: Dared MC-7P

και μπορω να βαλω αλλες να μειωσω το gain?
εχω electroharmonix.
Η καλύτερη λύση είναι οι 5751 αντίστοιχες των 12ΑΧ7 αλλά με 70% του gain, έτσι και το gain μειώνεις και μένεις στις προδιαγραφές που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής. Υπάρχουν αρκετές RCA 5751 στο ebay.
 

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.843
Απάντηση: Dared MC-7P

Συνεχισα το upgrade με τις υπολοιπες λαμπες.6v6GT Haytron & 5u4GB RCA.Παλι απο TCtubes ,γρηγορα και οικονομικα 24$/εκαστη.Σε 1 εβδομαδα Κορινθο χωρις εκπληξεις (τελωνεια κλπ).Ετοποθετηθηκαν και πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.Δεν ειμαι ευκολος στα περιγραφικα.Θα αφησω τον Βλασση να σας ενημερωσει διεξοδικα.
Μενει μονο 1 12ΑΧ7 για αλλαγη απο κινεζο και μαλλον θα ειναι 5751 με 70% gain γιατι το μηχανακι παιζει απιθανα δυνατα.Δεν το εχω ανοιξει πανω απο 4/10.
Και εν αναμονη του Αμερικανου(class D) για τελικες εντυπωσεις.:114:
 

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.843
Απάντηση: Dared MC-7P

Για τον Αμερικανο τα ειπαμε(Φτιαχνοντας ενα ενισχυτη)Για τον συνδυασμο τωρα.
Εχω παραγγειλει 2 5751 να τις ριξω απο μια στη line & phono.Να χαμηλωσει λιγο το gain
Ετσι και πεις να γκαζωσεις ,εχασες.Ξεκουφαφηκες στο πιτς φιτιλι.Τρομερο gain ρε παιδι μου.
Ελπιζω οι 5751 να ισορροπησουν λιγο την κατασταση.Ιδωμεν
Ακουστικα τωρα.Εξαιρετικο ταιριασμα.Η γλυκα της λαμπας με το κλινικο του class D.Αλλαξα και τα ηχεια μου οποτε μονο συνολικη εκτιμηση μπορω να κανω.ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ
Εχω πλεον 3 στοιχεια που μου ελειπαν πριν.Αναλυση,καθαροτητα ηχου και αισθηση ζωντανου ηχου.Μην τρελαθουμε,live δεν ειναι ,πως θα μπορουσε αλλωστε.οι περρισοτερες ηχογραφησεις studio ειναι.Αλλα υπαρχει μια αμεσοτητα στον ηχο που σε ταξιδευει.Και χαιρομαι να ακουω.Ευτυχως ΟΧΙ ηχους αλλα μουσικη.
Και εχω και τον Βλασση να με κυνηγαει για καλωδια.Το ψαξιμο του απολυτου.Τι ακριβως αραγε;Κογιααααααααααααααα,βοηθεια.
Εγω οπως δηλωσα:144: ,αραξα.Αλλαξα προ-τελικους-ηχεια.Με 2 χιλιαρικα περιπου.Καθολου ασχημα θα ελεγα.Ειχα ισορροπημενο ηχο.Εχω πλεον ισορροπημενο ηχο τωρα.Καθαροτητα.Αυτη η λεξη μου'ρχεται ξανα-μανα στο μυαλο.Σαν γαργαρο νερο,κρυσταλλινο ,καθαριο(παλι τα ιδια),αβιαστο.Να ξεδιψας(την ακορεστη διψα της φρουδας τελειοτητας).
Και βεβαια σαν συνεπες μελος του ευαγους AV site δεχομαι βουβαλο κουτουλιες απο τους κουζουλους του νοτιου ακρου της χωρας.Αμα το ακουσω και την ακουσω θα το κουτουλησω και αυτο.
Και ο νοων νοητω
 

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.843
Απάντηση: Dared MC-7P

Ηρθαν σε 4 μερες απο Ν.Υορκη(e-bay store,Fantastic tubes),μπηκαν και δουλεψαν.
Να πω την αληθεια νομιζα οτι θα εκοβαν περισσοτερο.Αλλα εκοψαν λιγο τελικα.Απο αποψη ηχου δεν παρατηρησα καποια ουσιωδη διαφορα.GE 12AX7 ειχα,GE 5751 εχω.Ολα καλα.

Απο λαμπες τελος.Περισευουν και 2 12ΑΧ7 Raytheon ματσαρισμενες με 30 ωρες πανω τους μονο.Αμα καποιος ενδιαφερεται ας ριξει pm
Ηχητικα τα διαβασατε παραπανω.Καλες ακροασεις σε ολους λοιπον
 

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
895
Άντε, καλορίζικες Μάνο! Καλές ακροάσεις και κόψε τις κακές παρέες με εκείνον τον Βλάση γιατί σε βλέπω να μην σταματάς τις αναβαθμίσεις ποτέ!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Μηνύματα
3.039.284
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp
Top