Επειδή υπάρχει πολύ νερό, γι' αυτό και ο κατακλυσμός από φωτογραφίες?
Χορταστική παρουσίαση!
Για να σχολιάσω τώρα κι εγώ, ήταν ένα αξιοπρεπές remake, αλλά ο ιαπωνικός τρόμος δεν αποδίδεται εύκολα. Στην αρχική ταινία σχεδόν αισθανόσουν την υγρασία πάνω σου. Επιπλέον, το πνεύμα της υπόθεσης έχει σχέση με το υπόβαθρο του λαού: Δεν θυμάμαι αν έχει ειπωθεί κι αλλού, αλλά η Ιαπωνία έχει τραβήξει πολλά ανά τους αιώνες από το νερό - τσουνάμι, πλημμύρες -, με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστεί στοιχείο τρόμου που περνάει και στην τέχνη τους (βλέπε και το πηγάδι του Ring, καθώς και άλλες λιγότερο γνωστές ταινίες). Ο αρχέγονος αυτός φόβος πόσο καλά μπορεί να αποδοθεί σε άλλα πολιτισμικά πλαίσια;
Πάντως αν δεν έχει δει κανείς το αυθεντικό, το remake βλέπεται άνετα, ενώ κατά τη γνώμη μου ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι και ο Pete Postlethwaite, του οποίου η χαρακτηριστική φυσιογνωμία μπορεί να καρφωθεί στο μυαλό του θεατή με τρόπο δυσοίωνο.
Μπραβο Γιαννη.
Πολυ καλη παρουσίαση.
Με τοσες Φώτο δεν χρειάζεται κιολας να την δω.
Ειναι σαν να την εχω δει
Παντως γενικα με τις φοβηστικες ταινίες δεν τα παω καλα
Δες το Νάσο....
Είναι καλό & ως προς τις ερμηνείες, και ως προς την σκηνοθεσία αλλά και σεναριακά.....
Απλά εμένα μου άφησε λίγο στυφή γεύση στο τέλος!
Στο περισσότερους άρεσε.........
Ίσως γιατί περίμενα κάτι πολύ δυνατότερο.
Το ειδα χτες το βραδυ και ομολογω καλυτερο απο οτι περιμενα αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο. Παρομοιο με πολλες αλλες ταινιες ιδιου τυπου με μονη αποπειρα να διαφοροποιηθει στο τελος. Βεβαια αυτο ηταν και το μεγαλυτερο του μειονεκτημα, καθως καταντησε κουραστικο.
Μπράβω Johnny για την παρουσίαση.
Προσωπικά τίποτε το ιδιάιτερο...δεν με ταρακούνησε σαν ταινία και σε κάποια στιγμή μπορώ να πω ότι άρχιζα να βαριέμαι....Την περίμενα αλλιώς (και ειδικά από το trailer που είχα δει....)