Dead Can Dance - Anastasis

Reaction score
656
νεο αλμπουμ
[PIC]www.slicingupeyeballs.com/wp-content/uploads/2012/06/Dead-Can-Dance-Anastasis.jpg[/PIC]
μετα απο 16 χρονια

και σε διπλο βινυλιο

και δυο συναυλιες..

περισσοτετα εδω: www.inews.gr/232/Dead-Can-Dance---Anastasis.htm katen-online.blogspot.com/2012/06/dead-can-dance-anastasis.html?m=1

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.462
Απάντηση: Dead Can Dance - Anastasis

Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, ελπίζω μέχρι τότε να έχω προλάβει να "χωνέψω" το καινούριο album!

Reaction score
8

Περίμενα ή μάλλον ήλπιζα να έχει 1-2 κομματάρες πιο DCD....

Πολλή καλή δουλειά βέβαια, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο νέος προσωπικός δίσκος του Perry ή της Lissa...

wizzy

Reaction score
22.462

Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, ελπίζω μέχρι τότε να έχω προλάβει να "χωνέψω" το καινούριο album!
Θα πάει κάποιος στη συναυλία τους, στη Θεσσαλονίκη;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.158
Το τσιμπησα , σε 2 πλο καλο βαρυ βινυλιο..

Σκεφτομαι να παω κ συναυλια..θα δειξει..

wizzy

Reaction score
22.462

Στη συναυλία θα πας ή θα μείνω μόνος μου να κρατάω το λάβαρο του avsite;:107:

wizzy

Reaction score
22.462

Ε, άντε! Αν τα καταφέρεις και θέλεις να βρεθούμε, στείλε pm!

wizzy

Reaction score
22.462

Report από τη συναυλία: Πολύ καλός ήχος, οι φωνές των Gerrard και Perry σε πολύ καλό επίπεδο, ελάχιστη επαφή με το κοινό (χμμμ....) και... πολύ κρύο ρε παιδιά, το δαγκώσαμε!!!

Reaction score
4.483

όταν πας σε γκρουπ που παίζουν instrumental ή βασίζονται στα φωνητικά ΔΕΝ κουβεντιάζεις , δεν μιλάς στο κινητό και δεν τρως πατατάκια.

Δεν ουρλιάζεις , δεν αποσπάς τον καλλιτέχνη με ουρλιαχτά "Λιζάρααααααααααα" λες και είσαι σε σκυλάδικο στη εθνική και δεν χρησιμοποιείς όλα σου τα μέλη για να βγάλεις μία φώτο με το γκευφον...

Α και δεν πίνεις δέκα μπάφους μες τη μούρη μου.Πιές τους οχτώ στην αυτοδιαχειριζόμενη πλατεία σου και τους δύο στη συναυλία...

Reaction score
620

Προσωπικά στην εξέδρα δεν παρατήρησα τίποτα από αυτά που λες εκτός από το "Lisa I Love you".

Ίσως επειδή καθόμουν στην εξέδρα και δίπλα μου επικρατούσε άκρα του τάφου σιωπή. Ούτε ανάσα δεν ακουγόταν κατά την διάρκεια των κομματιών.

Πάντως η συναυλία τους ήταν αντάξια της προηγούμενης πριν πολλά χρόνια και νομίζω ότι όσο και αν η Λιζάρα έχει φωνάρα (και μας το είχε αποδείξει και ενδιάμεσα στο Παλλάς) ο Brendan είναι αδιαμφισβήτητα ο εγκέφαλος του συγκροτήματος.

Νομίζω δε ότι είναι ο μοναδικός ξένος καλλιτέχνης που έχει τολμήσει να τραγουδήσει ολόκληρο τραγούδι στα Ελληνικά και αυτό μας τιμά.

wizzy

Reaction score
22.462

Νομίζω δε ότι είναι ο μοναδικός ξένος καλλιτέχνης που έχει τολμήσει να τραγουδήσει ολόκληρο τραγούδι στα Ελληνικά και αυτό μας τιμά.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω: Οι Grave Digger (Γερμανοί power metallers) έχουν τραγουδήσει το "Ελλάς" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, εξ ολοκλήρου στα ελληνικά, σε συναυλία στο Ρόδον στην περιοδεία για το "Tunes of War" (ήμουν παρών). Η ζωντανή εκείνη εκτέλεση, κυκλοφόρησε ως b-side στο single τους "Dark of the Sun".

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι έχετε και οι δύο δίκιο. Ήμουν στην εξέδρα και μόλις ξεκίνησε η συναυλία, μύρισα μπάφους από 3 διαφορετικές κατευθύνσεις (έ-λ-ε-ο-ς), αλλά τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των τραγουδιών κανείς δεν έλεγε κιχ! Βέβαια, είχα έναν τελειωμένο μπροστά μου, ο οποίος κάπου στη μέση της συναυλίας, μετά το τέλος ενός τραγουδιού, άφησε ένα μακρόσυρτο υψίσυχνο "ουουουουουου" λες και ήταν ο λύκος της στέπας, ώσπου η τυπισσα που καθόταν δίπλα του, του έσκασε μία στο κεφάλι και έσκασε.

Υ.Γ.: Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ήταν foul του συγκροτήματος που δεν έπαιξαν το "Cantara".

Reaction score
8

Για όσους τους έχουν παρακολουθήσει σε προηγούμενες συναυλίες στον Λυκαβηττό αλλά και παλαιότερα στο Παλλάς, η προχθεσινοί DCD ήταν απλά καλοί και ολίγον τι ψυχροί...

wizzy

Reaction score
22.462

Για όσους τους έχουν παρακολουθήσει σε προηγούμενες συναυλίες στον Λυκαβηττό αλλά και παλαιότερα στο Παλλάς, η προχθεσινοί DCD ήταν απλά καλοί και ολίγον τι ψυχροί...
Άρα δεν είμαι ο μόνος που προβληματίστηκε με την
ελάχιστη επαφή με το κοινό (χμμμ....)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508