Deep Purple live 2005

Reaction score
7
Η ENCORE GREEK BOOKING
με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζει

DEEP PURPLE - ''BANANAS'' tour

15 ,16 και 17 Ιουλίου στην ΚΥΠΡΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Και φυσικα θα παω...

Reaction score
4.358
Κοίτα σύμπτωση!!
Το δικό μου εισιτήριο είναι το 430!!

Τελικά θα πάμε μαζί;;

Reaction score
23
Μια και ο λόγος για τους Deep Purple....

Ενα νέο DVD του θρυλικού hard rock συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου από την EMI. To DVD θα ονομάζεται Deep Purple Live In Concert ‘72/’73 και θα περιέχει ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ στην Κοπεγχάγη και τη Νέα Υόρκη, το 1972 και το 1973, αντίστοιχα.

Φυσικά μιλάμε για την MK II σύνθεση....

Reaction score
51
Μια και ο λόγος για τους Deep Purple....

Ενα νέο DVD του θρυλικού hard rock συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου από την EMI. To DVD θα ονομάζεται Deep Purple Live In Concert ‘72/’73 και θα περιέχει ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ στην Κοπεγχάγη και τη Νέα Υόρκη, το 1972 και το 1973, αντίστοιχα.

Φυσικά μιλάμε για την MK II σύνθεση....

Εχει βγεί!
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0009U55X8/ref=ase_thehighwaystar0a/026-8191126-3858034

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν μιας που ο Γιώργος δεν έχει πρόσβαση σε internet ας αρχίσω εγώ με τις εντυπώσεις μου από την συναυλία...

Πρώτα ας αρχίσουμε από τον κόσμο. Περίπου 5000 άτομα (όπως πρόχειρα τα υπολόγισα, μιας που τόσο είναι περίπου η χωρητικότητα του εν λόγω θεάτρου) μαζευτήκανε στο θέατρο γης, περόλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Την ώρα που άνοιξε η είσοδος για το κοινό έβρεχε και αν και κάπως ηρέμησαν μετά τα πράγματα σχεδόν μέχρι που ανέβηκαν οι DP στηνη σκηνή ψιχάλιζε. Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν η σύσταση του κόσμου. Ηλικίες από 50+ μέχρι 10+. Μπαμπάδες μαζί με τα παιδιά τους, οικογένειες ολόκληρες!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τώρα στο καθαρά συναυλιακό μέρος...

Ένα έχω να πω... Τέλειοι!!! Παρά τα χρόνια, (αν και κάπου φάνηκε), παρά την μικρή διάρκεια (μιάμιση ώρα με ένα encore), παρά την βροχή που φάγαμε, άξιζε σαν συναυλία.

Προσωπικά και έχοντας παρακολουθήσει τον Gillan λοταν είχε έρθει μόνος του το 1992 (νομίζω, μπορεί να ήταν και 1993), εκπλήχθηκα!!! Ήταν σαν να έβλεπα άλλον τραγουδιστη!!! Ξυπόλυτος (!!!) όργωνε πάνω κάτω την σκηνή, χοροπηδώντας ασταμάτητα, και τραγουδώντας σαν να ήταν 30αρης!!!

Reaction score
7
Πραγματι ηταν καλοι (οπως παντα) αλλα καθε χρονο που περναει παιζουν και λιγοτερο σε διαρκεια (μιας και τους παρακολουθω παντα οποτε ερχονται)...
Επειδη ομως μολις πριν 1 ωρα επεστρεψα (και ως εκ τούτου δε θα παω και στους Σκορπιους) απο Θεσσαλονικη, μολις μπω σε ''προγραμμα'' θα ανεβασω και φωτο... και θα γραψω και περισσοτερα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για να συνεχίσω, με τους υπόλοιπους...

Οι Glover και Paice έδειξαν την μεγάλη κλάση τους σαν μουσικοί. Ο δε Glover πολύ επικοινωνιακός με το κοινό (πρέπει να πέταξε πάνω από 30-40 πένες στον κόσμα από κάτω του), κι αυτός πάνω κάτω στην σκηνή. Ο δε Paice απέδειξε ότι είναι ακόμη ένας από τους καλύτερους ντράμερ.

Η έκπληξη ήρθε όμως από τους δύο "νέους" της παρέας.

Πρώτα απο τον Steve Morse. Είχα διαβάσει πολλά γι' αυτόν στο Guitar World αλλά και το Guitar Magazine, αλλά ποτέ δεν τον είχα δει live. Μεγάλης κλάσης μουσικός, έπαιξε ένα φοβερό δικό του instrumental κομμάτι και με άφησε με το σαγόνι κάτω. Αλλά συγκρατημένος σαν σκηνική παρουσία...

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιά ήταν ο γερόλυκος Don Airey. ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερος από τον Lord αλλά απέδειξε ότι μπορεί να θεωρείτε ισάξιος. Αυτοσχεδίαζε συχνά και μάλιστα μας έπαιξε μέχρι και τα παιδιά του Πειραιά, το Theme από το Star Wars, μπόλικο κλασσικό πιάνο, συνδιασμένα με δικά του σόλο. ΑΞΙΟΣ. Υστερούσε σε σχέση με τον Lord μόνο στην σκηνική παρουσία.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
To set των τραγουδιών πρέπει να είναι το ακόλουθο (από ένα σημείο και μετά δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί έχασα την μπάλα...)

1. Silver Tongue(???)
2. Woman From Tokyo
3. Strange Kind Of Woman
4. I've Got Your Number
5. Demon's Eye
6. Contact Lost
7. Don Airey keyboard solo
8. Perfect Strangers
9. Highway Star
10. Space Truckin'
11. Smoke On The Water
encore
12. Black Night
13. Lazy
14. Hush

Reaction score
4.358
Γεια χαρά Σπύρο!!
Η σειρά των τραγουδιών δεν είναι ακριβής γιατί θυμάμαι ότι το Perfect Strangers ήταν από τα πρώτα τραγούδια.

Αυτό που θέλω, πάντως, να πω είναι ότι παίζουν λίγη ώρα.Είναι η τέταρτη φορά που τους βλέπω αλλά ποτέ δεν τους χορταίνω.Ο Gillan πάντα μουρλός είναι και μπράβο του.Αδυναμία έχω.Ομως, στο Morse.Δεν παίζεται το άτομο!Ωραία θα ήταν να μουέκανε μαθήματα κιθάρας!
Σκέφτομαι και τα 40 ευρώ που έδωσα για καπελάκι του συγκροτήματος και πένα του Morse...

Υ.Γ. Ο Ανδρεάδης ήταν πολύ σέξυ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
πέννα του Morse εεε?

Ρε Γιώτα με 40€ αγοράζεις μισό κιλό πέννες....

Απ' ότι θυμάμαι ο Morse παίζει με Ernnie Ball πέννες (αλλά και χορδές και κιθάρες).

Πετάξου στον Νάκα και πάρε κανα μισόκιλο...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo