DELL M90: Το τέρας, αμάν!

Reaction score
164
Μιας και δεν είχα τι να κάνω, έψαχνα για τον αντικαταστάτη του laptop μου (Dell Precision M50) και έπεσα πάνω στο τέρας:

Dell Precision M90
-Intel Core Duo T2600 (2.16GHz 2MB L2 cache 667MHz FSB)
-17" WUXGA (1920 x 1200) UltraSharp display with non-reflective technology (anti-glare)
-NVIDIA® Quadro® FX 2500M with 512MB dedicated graphics memory
-100GB SATA (7,200 rpm) Hard Drive (+EUR 90,00)
-4GB, 533MHz DDR2 SDRAM Memory
-Internal 8X DVD + RW Drive + Software Decode Solution
-Dell Wireless 1490 Wireless 802.11 a/g Dual-band Mini-card
-Dell Wireless 350 BlueTooth™ Internal Card
-S-Video port and DVI port can connect to a digital flat panel
-5:1 Media memory card reader
-Integrated Smart Card Reader and TPM 1.2 chip
-Magnesium Alloy display back for exceptional durability and rigidity.
-Balanced size and starting weight from just 3.81 kg
-Precision Mobile Warranty - 4 Year Next Business Day On-Site
-4 Year CompleteCare Multi-Cover: 4y Accident Cover + 4y Theft Cover

Τιμούλα; EUR 7973,00 (με ΦΠΑ) :shock: :shock:

Reaction score
14
μολις είδα την τιμή μου έπεσε.....

ο φραππές απο τα χέρια!

8000 Ευρώ που πάς ρε Καραμίχαλε...????

Το τέρας αμμάν... παίζει κουμκάν, κρατάει σφουγκαρόπανο και με φωνάζει κόπανο...!! (που έλεγε και ο Βαρδος Χ.Κλύνν)

Reaction score
164
Εμένα να δεις! Όσο διάβαζα μου σηκωνόταν (ο ενθουσιασμός) και όταν έφτασα στο τέλος μου έπεσε. Και μάλλον δεν θα ξανασηκωθεί ποτέ... :lol:

Reaction score
164
Να σου πω κάτι; Πιο φυσιολογικό θα το θεωρούσα να ήταν κιλά, παρά ευρώ! Άκου οχτώ χιλιάρικα για laptop! :shock:
Από κιλά πάντως, καλά τα πάει.. Ξεκινάει κάτω από τα 4.

Reaction score
14
Συγγνώμη.... οκτώ χιλιάρικα....με τις πινακίδες ή χωρίς; :shock:

Reaction score
7
Ρε παιδιά και μόνο που φοράει Quadro πάνω λογικό να είναι στα ουράνια η τιμή...

@Unforgiven:Και το παλιό σου λάπτοπ δεν φόραγε Quadro?Πως και τέτοια μανία?

Reaction score
164
Φοράει ακόμα Quadro. :) Έχω το Μ50 (P/2.4, 1 GB RAM, οθόνη 1600Χ1200-πέραν της ανάλυσης, τίποτα ιδιαίτερο σήμερα, Hi-end όταν το αγόρασα το 2003)
Λόγω δουλειάς, βοηθάει πολύ η Quadro. Για δουλειά τον χρησιμοποίησα ελάχιστε φορές, αλλά τα έβγαλε τα λεφτά του (3400€). Τώρα εκτελεί χρέη σανίδας του σερφ για το internet ;)

Reaction score
7
unforgiven said:
Φοράει ακόμα Quadro. :) Έχω το Μ50 (P/2.4, 1 GB RAM, οθόνη 1600Χ1200-πέραν της ανάλυσης, τίποτα ιδιαίτερο σήμερα, Hi-end όταν το αγόρασα το 2003)
Λόγω δουλειάς, βοηθάει πολύ η Quadro. Για δουλειά τον χρησιμοποίησα ελάχιστε φορές, αλλά τα έβγαλε τα λεφτά του (3400€). Τώρα εκτελεί χρέη σανίδας του σερφ για το internet ;)
Κανα παιχνιδάκι δεν παίζεις?Είναι πολύ καλός για να είναι απλά σανίδα..Το λυπάμαι...:p

Reaction score
164
Δεν λέει και πολλά στα παιχνίδια. Μπορεί να είναι Quadro, αλλά είναι παλιά. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήταν στα φόρτε της τα παιχνίδια.
Για να ξεχαρμανιάζω υπάρχει ένα ΧΒΟΧ 360, όταν βρίσκω χρόνο...

Reaction score
3
Συγνώμη αλλά με όλα αυτά που διαβάζω ότι έχει πάνω θα πρέπει να "ζεματάει". Είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις για laptop? Μάλλον για workstation πρέπει να είναι οι ανάγκες σου. Η μπαταρία πόση ώρα κρατάει αν το αφήσεις σε full performance?

Reaction score
164
Εντελώς πληροφοριακό ήταν το post, δεν το κοιτάζω καν το τέρας :)
Τα M Precision θεωρούνται worksations και από την Dell και από τις κατασκευάστριες software που υποστηρίζουν πιστοποιημένο από αυτές hardware (πχ Alias|Wavefront).
Με μπαταρία σπάνια δουλεύω. Με τη μισή ταχύτητα (δηλαδή στο 1.2Ghz-έχει Pentium M) πρέπει να βγάζει καμία ώρα... αυτά έτσι και αλλιώς είναι μεταφερόμενα PC και όχι laptop με την ακριβή έννοια του όρου :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas