Dell studio hybrid για HTPC?

Reaction score
0
Αυτό που θα ήθελα είναι HTPC για χρήση
  • BlueRay player,
  • Aναπαραγωγή ταινιών από το σκληρό δίσκο (DivX, Mpeg4, mkv κλπ)
  • Internet Youtube
  • TV για χρήση Recorder και time shift (από κάρτα USB stick)
Σκέπτομαι λόγω μικρού χώρου που καταλαμβάνει και επειδή είναι όμορφο να πάρω to Dell studio hybrid από το multirama.
Θα ήθελα γνώμες σχετικά με το αν θα είναι ΟΚ η αναπαραγωγή blue ray σε HDTV χωρίς σπασίματα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος για τη μέγιστη ανάλυση που βγάζει η κάρτα γραφικών, αν είναι τουλάχιστον 1920x1080. Η κάρτα που έχει είναι Intel Mobile 965 Express chipset, με Intel’s integrated X3100 graphics. Για CPU λέω την Intel T5800 (2.0GHz/800Mhz FSB/2MB cache). Αξίζει?

Reaction score
0
Διαβάζοντας και ...μαθαίνοντας είδα οτι η X3100 υποστηρίζει 1080p. Καμιά γνώμη για το παραπάνω σύστημα?

Reaction score
3
Απάντηση: Dell studio hybrid για HTPC?

Η Χ3100 δεν είναι και ότι καλύτερο για κάρτα, το αντίθετο θα έλεγα.
Δες και εδώ
Με τα χρήματα του Dell, ίσως μπορείς να "φτιάξεις" καλύτερο μηχάνημα.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για την κάρτα έχεις δίκιο και δεν τρέφω αυταπάτες, απλά νομίζω οτι κάνει τη δουλειά της, εκτός αν κάποιος έχει βρει προβλήματα για τη χρήση που το θέλω.
Με τα ίδια χρήματα χτίζω σίγουρα μηχάνημα πολύ καλύτερων επιδόσεων. Από την άλλη το συγκεκριμένο είναι έτοιμο, όμορφο, ήσυχο, είναι branded και έχει σωστή υποστήριξη (...ελπίζω). Έλεγα και για ένα mac mini αλλά η apple αποφάσισε να το ανανεώσει το 2009, οπότε δεν μπορώ να περιμένω τόσο.
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω αν στο hybrid μπορώ να βάλω κάρτες pci.

Reaction score
3
Απάντηση: Dell studio hybrid για HTPC?

Η Dell "πουλάει" την καλύτερη υποστήριξη, αλλά την πουλάει ακριβά.
Τώρα μπορείς να βρεις σούπερ μικρά κουτιά (εδώ και εδώ, αλλά και τόσα άλλα) και mini motherboard με HDMI επάνω και να κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλύτερα και όμοια όμορφα.
Να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι γενικά οι επιδόσεις του θα είναι τόσο κακές όσο και η κάρτα γραφικών του.

Reaction score
2
Σίγουρα μπορείς να φτιάξεις με τα ίδια χρήματα καλύτερο μηχάνημα.Βέβαια αν έχεις πρόβλημα χώρου ένα τέτοιο εργαλείο σου λύνει τα χέρια.Όσο για την X3100 την έχω στο notebook και παίζει όλες τις ματρόσκες.Για BD δεν μπορώ να εγγυηθώ (αλλά για να το λέει η Dell κατι θα ξέρει θέλω να πιστεύω).

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.653
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale