DENON αποριες?

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: DENON αποριες?

Λευτέρη αγοράκι μου δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα? Ρε η Κυρά θα σε βγάλει όξω στο χαλάκι του σκύλου να κοιμάσαι, και μιάς και δεν εχεις σκύλο , θα τον κάνεις εσύ.
Δεν ξέρω όμως πόσο καλά ΓΑΥΓΊΖΕΙΣ, γαουουουουου..................
Σοβαρά τώρα με αυτές τις διαστάσεις μην περιμένεις θαύματα.
Ενας και ισως μοναδικός τρόπος να εχεις souround ηχο είναι να βάλεις τα souround ηχεία στο πλάι απο το σύνθετο πίσω σου -πολύυυυυυ πίσω 2,50μέτρα όπως λες αλλά δεν πειράζει.Ο λόγος που το λεω αυτό είναι η πλαινή συρώμενη πόρτα πίσω και αρ σου.
Και με αυτόν τον τρόπο καλύπτεις και το θεωρητικό κομμάτι να ίσαπέχουν όλα τα ηχεία απο τον χώρο ακρόασης , καλά μην βαράτε για το dolby μιλάω-dts.

Χαχαχα οταν βαζω ταινια θα την στελνω μαζι με το μωρο στην μανα της!

Μενει ακριβως απο κατω!:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

λευτερη μην του δινεις σημασια.Μικρος ειχε
1 πεσει απο τις σκαλες
2 ειχε παρασει τυφο και καπακι τοιχο
3 κολικο και σχολικο
Οπως καταλαβαινεις του εχουν μεινει πολλα κουσουρια.Αφου να φανταστεις νομιζει οτι νονα του ειναι η ντενον:143:

L

LLLEFTERIS

Guest

Αργυρη στειλε μου κανε site με τα ηχεια που μου ειπες!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DENON αποριες?

Βλέποντας τον τίτλο του θέματος ήθελα να ρωτήσω αν έχει σεταρει κανείς το χειριστήριο του AV με τα αλλά πχ tv-cdplayer-DVD player ?έχω τον 2309 και δεν έχω βγάλει άκρη με το manual

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DENON αποριες?

Βλέποντας τον τίτλο του θέματος ήθελα να ρωτήσω αν έχει σεταρει κανείς το χειριστήριο του AV με τα αλλά πχ tv-cdplayer-DVD player ?έχω τον 2309 και δεν έχω βγάλει άκρη με το manual
2809 έκανα λάθος

Reaction score
29.563

Join the club.Ισως το μόνο αρνητικό της denon , τα manuals της.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ενα προβλημα που ειδα στον 1910 ειναι πως αρκετες φορες δεν μου βγαζει ηχο καθολου στα ηχεια και πρεπει να τον κλεισω και να τον ανοιξω παλι για να εχω ηχο στα ηχεια.

Μηπως πρεπει να τον παω στην Denon για καμια αναβαθμιση?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ρωτα τους πριν αρχισεις τα δρομολογια, οχι τιποτις αλλο ειναι και ακριβη η βενζινα, κανει και ζεστα:143:

L

LLLEFTERIS

Guest

Σιγα μην τον παω θα τους πω να περασουν αυτοι απο δω και να φερουν και καμια παγωμενη μπυριτσα!:105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι , πες τους να φερουν και μια καψα απο ακουστικο που μου χρωστουν απο το 89.Οταν ηταν ακομα στη στουρναρη

L

LLLEFTERIS

Guest

Που το θυμηθηκες αυτο!

Ειχα παει να βρω tuner αλλα τελικα ειχα παρει Pioneer απο τον Αξαρλη.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης