Denon 2310 ή onkyo 807 με sirene και estia?

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους!

μια εισαγωγη..
αν κ ειχα κανονισει ταξιδι αθηνα για ακροαση διαφορων ηχειων πριν καταληξω,προεκυψε αγορα μεταχειρισμενων μιας 2αδας sirene v2 και estias v2 χωρις να τα εχω ακουσει( το ταξιδι παντως θα γινει κ ελπιζω να δικαιωθω απο την επιλογη μου ακουγωντας τα)

ο χωρος μου ειναι 3,7μ x 4μ...
με ενδιαφερει 65%-35% ταινιες-μουσικη αντιστοιχα..

ενω στην αρχη σκεφτομουν για τριαδα μονο μπροστα (και να χρησιμοποιησω τα υπαρχοντα front μου για surround),τελικα σκεφτομαι να παρω αλλα 2 sirene ή και artemis...εδω θα ηθελα κ την αποψη σας για την "συμβατοτητα" του artemis με τον χωρο μου μιας κ οι περισσοτερες γνωμες που πηρα μεχρι τωρα ειναι αρνητικες προς τα δαπεδου ...

Στον τιτλο του θεματος...
περιπου στα ιδια χρηματα(ο ονκυο απο γερμανια)
σκοπευω να συνδεσω : pc, media player, br player , wii , κ ενα vcr sony!
εξοδο στον epson 700 k σε μια lg 37 hd ready(μαλλον θα συμβιβαστω στην συνδεση με component λογω υπαρξης μιας hdmi out)

επισης υπαρχει πιθανοτητα να προσθεσω,(δεν νομιζω αμεσα εκτος πια αν δεν φτανουν τα ρευματα τoυ 807 κ 2310,) καποιον δικαναλο τελικο για οδηγηση των front ή καποιου ολοκληρωμενου για χρηση του σε μουσικη..

ακροαση σε μετριες θα ελεγα εντασεις στα 3μ περιπου κ ειδη μουσικης λιγο απο ολα,(εκτος μεταλ,) με ενα ελαφρυ προβαδισμα σε "μπιτατα"..

τελος, μου ακουγεται ενδιαφερον το εξης χαρακτηριστικο του 807 : "Powered Zone 2 and Zone 3 for Playback of Separate Sources in Other Rooms".....
αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακρινως κανει...

Δεν ξερω κατα ποσο θα εχω την δυνατοτητα να ακουσω τα συγκεκριμενα ηχεια με τους 2 ενισχυτες σε καποιο demo room στην αθηνα για να σχηματισω αποψη,παρολα αυτα θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω τις αποψεις σας.

edit:να προσθεσω οτι με ενδιαφερει πολυ κ η ποιοτητα εικονας

Ευχαριστω!

Reaction score
0
εχω onkyo tx-nr 807 και για το <<"Powered Zone 2 and Zone 3 for Playback of Separate Sources in Other Rooms">>δεν το εχω ψαξει ακομα.....

Reaction score
62
Απάντηση: Denon 2310 ή onkyo 807 με sirene και estia?

τελος, μου ακουγεται ενδιαφερον το εξης χαρακτηριστικο του 807 : "Powered Zone 2 and Zone 3 for Playback of Separate Sources in Other Rooms".....
αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακρινως κανει...Ευχαριστω!
Με τις ζώνες μπορείς να εγκαταστήσεις ηχεία σε άλλο πχ μέρος του σπιτιού σου και απο τον ενισχυτή να επιλέγεις ποια ζώνη θες να παίζει κάθε φορά, ή αν θες να παίζουν όλες οι ζώνες ταυτόχρονα. Ισχύει για στερεοφωνικό σήμα.

Reaction score
1

Μαλιστα..απο οτι ειδα διαθετει κ ο 2310 multi-room αν κ πιο "περιορισμενο" μου φαινεται...
το δυσαρεστο ειναι οτι το μαγαζι στη γερμανια που σκεφτομουν για τον 807,δεν τον εχει διαθεσιμο(απο μαρτη παλι οπως μου απαντησαν στο mail)...αρα πρεπει να "πεσω" στον 707...
πιστευετε οτι πρεπει να κρινω με βαση χαρακτηριστικα οπως πληθωρα εισοδων-εξοδων,τσιπακι επεξεργασιας,ισχυος κ.τ.λ κ οχι τοσο στο "ματσαρισμα" τους με τα συγκεκριμενα ηχεια?
μηπως καποιος απο τους δυο μου προσφερει μεγαλυτερη ευκολια κ ποικιλια ωστε να συνδυαστει με καποιον δικαναλο τελικο αργοτερα?
υπαρχει διαφορα στον "χαρακτηρα" του ηχου που θα παρω απο αυτους ή οι διαφορες ειναι μηδαμινες σε αυτη την κατηγορια avr?

επισης ποια καταστηματα θα μου προτεινατε οπου θα εχω την δυνατοτητα να ακουσω τους παραπανω συνδυασμους?

Reaction score
1

Κανεις??

επισης,στο χωρο μου..θα "ταιριαζαν" δαπεδου κ συγκεκριμενα τα acoustic energy aelite 3?

τα ακουσα χθες κ νομιζω μου αρεσαν πιο πολυ απο τα sirene v2..δεν ξερω βεβαια αν ειναι δικαιη η συγκριση δαπεδου-βασης αλλα ειναι πανω-κατω στην ιδια κατηγορια τιμης..
η διαφορα που καταλαβα με το "απειρο" αυτι μου,ειναι το πιο "σφιχτο" και σαφες μπασο του ae3...toy sirene μου φανηκε οτι "πλατιαζε" καπως...τα ηχεια οδηγουσε ο υβριδικος verdi settanta της audio analogue...

Reaction score
1

συνεχιζω..
θεωρειται οτι αξιζει η αγορα ενος μεταχειρισμενου ζευγαριου axxia της AS για να τα χρησιμοποιησω ως front?
απο οτι ειδα ειναι αρκετα παλια ηχεια αν κ εκκρεμει να μαθω πότε αγοραστηκαν απο τον κατοχο?
τι πρεπει να προσεξω-ελεγξω οταν τα δω-ακουσω απο κοντα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis