DENON 3311 3D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: DENON 3311 3D

τι θα ελεγες να μας ελεγες τα συνοδα και το χωρο-εντασεις ?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: DENON 3311 3D

Aρκετά μεγάλο σαλόνι.Ηχεία B&W-603 και πίσω audio spectrum eros. Kεντρικό B&W CC6. To subwoofer σκοπεύω να το αλλάξω οπότε δεν το αναφέρω. Τv 3d. Ελπίζω να με βοηθήσετε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αρκετά ανώτερου επιπέδου απ το υπόλοιπο σύστημα σου.

Το θέμα είναι βέβαια αν σε ενδιαφέρουν όλα τα μπιμπλίκια που έχει επάνω ο ενισχυτής.
Αν όχι κοίτα καλύτερα για τον Harman 460,αλλά κάνε ένα τηλεφώνο στην wavemotion να σου πούν αν οι ενισχυτές που έρχονται πλέον είναι με hdmi 1.4.
Και τα λεφτά που περισσεύουν τα ρίχνεις για να πάρεις καλύτερο sub..

Reaction score
2

΄Exω σκοπό να αλλάξω τα ηχεία μου. Πάντος θέλω να μάθω αν αξίζει ο denon αυτός. Δεν έχω δει τίποτα άλλο.Κόλλησα σ αυτόν!!!

Reaction score
2
"τοτε γιατι ρωτας ???? "

Ρε φίλε αυτό σε πείραξε?????? .Επειδή έχω κόλληση με τον denon??? Δηλαδή αν μάθω κάτι παραπάνω θα σε πειράξει εσένα??? Κακό είναι που ρωτώ??? Αν δεν έχεις εσύ κάτι να πεις τότε άσε τα άλλα άτομα !!! Δες καμιά τηλεόραση εσύ να περάσει η ώρα!!! Πάντα φιλικά οκ ???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

νικο ο μακης ειπε (με την λογικη) οτι αν καποιος κολλά με κατι, συνηθως απλα το αγοραζει.Αν θες να μαθεις κατι παραπανω για τον ντενονακο πες τι σκεφτεσαι.

Reaction score
2
Έκλεισε το θέμα agri αποφάσισα να τον αγοράσω τελικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον gstriftos και εσένα που ασχολήθηκαν έστω και λίγο σ αυτό που έψαχνα. Ο Μάκης πάντως φίλε egriκαλό ήταν να μην μιλήσει αφού δεν είχε τίποτα να πει. Το κόλλημα που μπορεί να έχει κάποιος δεν σημαίνει και κάτι. Απλά είναι σε προτεραιότητα από όλους τους άλλους ενισχυτές που είχα δει και μ άρεσε...δηλαδή τον ψάχνω παραπάνω .Αν είχα αποφασίσει να τον πάρω τότε δεν θα ζητούσα καμιά βοήθεια. Γι αυτό έγραψα και περίμενα από φίλους εδω να μου πουν ορισμένα πράγματα που δεν ξέρω και από εκεί και πέρα να αποφάσιζα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: DENON 3311 3D

νικο μιας και ξερω λιγο το μακη , και δεν τον εχω για <κακο > , αντιθετα τον θεωρω χρυσο παιδι, θα σου πω οτι:
αυτο που ειπε δεν ειχε κακια μεσα του , ακομα και αν ειχε χρεωσε καθε το σε μενα.Εχεις δικιο απο την μερια σου να το βλεπεις καπως , απλα καθε τι που λαμπει δεν ειναι χρυσος.
Οτι θες περι ρυθμισεων ειμαστε καμποσοι που μπορουμε να βοηθησουμε.Καλες ακροασεις.
Και ξανα κατι , ο μακης ειναι Low profile ατομο, τσαμπα τον παρεξηγησες :126:

Reaction score
29.642
Απάντηση: Re: DENON 3311 3D

Έκλεισε το θέμα agri αποφάσισα να τον αγοράσω τελικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον gstriftos και εσένα που ασχολήθηκαν έστω και λίγο σ αυτό που έψαχνα. Ο Μάκης πάντως φίλε egriκαλό ήταν να μην μιλήσει αφού δεν είχε τίποτα να πει. Το κόλλημα που μπορεί να έχει κάποιος δεν σημαίνει και κάτι. Απλά είναι σε προτεραιότητα από όλους τους άλλους ενισχυτές που είχα δει και μ άρεσε...δηλαδή τον ψάχνω παραπάνω .Αν είχα αποφασίσει να τον πάρω τότε δεν θα ζητούσα καμιά βοήθεια. Γι αυτό έγραψα και περίμενα από φίλους εδω να μου πουν ορισμένα πράγματα που δεν ξέρω και από εκεί και πέρα να αποφάσιζα.
Πάρτον αν σου αρέσει, απλά να ξέρεις οτι εναν τελικό μάλλον θα τον χρειαστείς , οχι για αυτόν ειδικά , αλλά για όλλους τους ολοκληρωμένους της αγοράς.
Κατά τα άλλα είναι εξαίρετο μηχάνημα , κάνει παπάδες.

Reaction score
5.672
"τοτε γιατι ρωτας ???? "

Ρε φίλε αυτό σε πείραξε?????? .Επειδή έχω κόλληση με τον denon??? Δηλαδή αν μάθω κάτι παραπάνω θα σε πειράξει εσένα??? Κακό είναι που ρωτώ??? Αν δεν έχεις εσύ κάτι να πεις τότε άσε τα άλλα άτομα !!! Δες καμιά τηλεόραση εσύ να περάσει η ώρα!!! Πάντα φιλικά οκ ???
το μνμ μου δεν ηταν ειρωνικο .αντιθετως μαλιστα ...
σου προτειναν καποιον αλλο και ουτε καν το σχολιασες ...
εγω το εγραψα με το σκεπτικο οτι εφοσον τον θελεις απλα χανεις τον χρονο σου
με το να μην τον εχεις παρει ακομα .

οσο με το να με στειλεις να δω τιβι καλα κανεις ...
αλλα μετα κανετε παραπονα οτι δεν γραφουμε στο σαιτ .

τελος παντων εσυ ξερεις ...
καλες αγορες

υγ μολις τωρα το ειδα

Reaction score
2
Eλα Μάκη ίσως να το πήρα εγώ στραβά αλλά περίμενα να αφού μπήκες στον κόπο να γράψεις να μου έλεγες κάτι σχετικό με τον ενισχυτή άσχετα με το πόσο κολλημένος
μπορεί να ήμουν με τον denon. Ίσως να μην είναι καλός να μην αξίζει τα λεφτά του !!! Να με κάνεις να μάθω ένα δυο πράγματα. Ξέρω ότι είσαι από τα άτομα που γνωρίζουν πάρα πολλά. Λοιπόν ξέχασε το και ελπίζω πάντα να συνεχίσετε να βοηθάτε όλοι σας, όλους εμάς τους άσχετους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ολοι ασχετοι ειμαστε, ο μαρκου δηλαδης καποτε νομιζε οτι τα ντενον ειναι τα καλυτερα,ο σωτηρης ειχε συνδεσει το αλεξικευρανο με τον νεμο για να εχει ατελειωτα γκαζια, εγω την σομπα με τους τελικους (ζεστες χροιες) , καθενας εχει τα κουσουρια του.....κατα τα αλλα ξανα καλες ακροασεις.............

Reaction score
2

:119: Αrgi πλάκα πλάκα εγώ όμως βλέπω ότι είστε μια καλή οικογένεια όλα τα άτομα μαζί και βοηθάτε με την πείρα σας πολλούς από εμάς. Να είστε πάντα καλά!!!!

Reaction score
5.672
δεν τρεχει τιποτα .
η μεγαλυτερη αναβαθμιση που μπορεις και πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις τελικο για τα ηχεια σου .
μεχρι τωρα δεν τα εχεις ακουσει να παιζουν οπως μπορουν .

Reaction score
2
Ναι Μάκη αυτό θα είναι το επόμενο βήμα μου. Σε τι τιμές λες να κοιτάξω για τελικό? Αν θέλεις πες μου και κανένα μοντέλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll