denon 3312 or pioneer lx55

Reaction score
0
εχω ενα σετ προ και τελικου αλλα λογω μουρμουρας απ τη γυναικα μου θελω να τ αλλαξω. λιγοτερα καλωδια και μηχανηματα. θα παω για εναν απ τους αναφερομενους. οροφη τα 1000 ευρω. ακουω προτασεις κατοχων και μη.

Reaction score
0
Απάντηση: denon 3312 or pioneer lx55

τα ηχεια ειναι bw603s2 κεντρικο cc6 περιφερειακα dm302 sub velodyne cht12q. το συστημα χρησιμοποιειται70% για ταινιες και 30% για μουσικη. το σετ προ και τελικου rotel που εχω τα οδηγουν σε ψηλες σταθμες αλλα θελω να γλιτωσω χωρο και καλωδια.

Reaction score
0

η συνεχης γκρινια ειναι το χειροτερο πραγμα.

Reaction score
0

κακο και λιγα ειπατε.μια τρελα εχω και αυτη παει να κοπει που λεει ο λογος. αν δεν εχεις ενα δωματιο για αυτο το χομπι να εισαι πιο ανετος και τα αραδιαζεις στο σαλονι αυτο θα γινεται. πιστευω οχι μονο σε μενα. οσο αφορα τον denon διαβασα οτι ειναι πιο δυνατος σε ισχυ αλλα που να βγαλεις ακρη με τις μετρησεις τους! στην πολη δεν υπαρχει μαγαζι να τους δεις ποσο μαλλον να τους ακουσεις. γι αυτο ζηταω γνωμες απ το forum.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Φοβάμαι μην σου ''τσιρίζει'' ο Pioneer,ειδικά στην μουσική.

Reaction score
0

λενε οτι ο pioneer εχει καλυτερο συστημα ισοσταθμησης απ τον denon. το ρωταω γιατι μ ενδιαφερουν οι ταινιες και οχι τοσο η μουσικη. ο pioneer εχει ιντερνετικο ραδιο ο denon εχει? την ψαχνω λιγο γιατι τα χρηματα ειναι αρκετα και κυμαινονται και οι δυο στην ιδια κατηγορια τιμης και οποιον παρω θα κρατηθει για χρονια.

Reaction score
29.670

Εχει και ιντερνετικό ραδιόφωνο και air play.
Ισοστάθμιση εχει το audyssey.Μια χαρά θα σου κάτσει.

Reaction score
0

παρηγγειλα τον denon τελικα. θα τον παραλαβω τελος του μηνα λογω ελλειψης.παρουσιαση και σχολια οταν στηθει. αντε ναδουμε τι ψαρια πιανει!

Reaction score
19

με το καλο να σου ερθει και καλα ακουσματα

Reaction score
0

διαβασα ενα νημα που με ανησυχησε λιγο κι αναφεροταν για κατι ιους που εχουν οι μεγαλοι denon στις εξοδους hdmi. αλλα δεν διευκρινιζε τους ποσο μεγαλους? ειναι και η σειρα 33.. μεσα? ειδομεν.

Reaction score
0

λαθος δικο μου. μαλλον το νημα αναφεροταν σε αναβαθμισεις παλιοτερων ενισχυτων.δεν καταλαβα τι εννοει ακριβως. το νημα ειναι στις γενικες συζητησεις.

Reaction score
0

μετα απο 2 μηνες στο κουτι του λογω μιας ψιλοανακαινισης στηθηκε τελικα ο denon. ισως και να κανα βλακεια γιατι αν ηξερα οτι θα καθυστερουσα τοσο πολυθα μπορουσα να παρω τον 3313. τελος παντων αυτα δεν τελειωνουν ποτε με τις γρηγορες αλλαγες στα μοντελα. ειμαι ευχαριστημενος με τον ηχο του και την συνολικη του αποδοση στις ταινιες αλλα εχω θεμα με το ραδιο του. μενω σε δυσκολη περιοχη και πιανει λιγους σταθμους και οχι αυτους που θελω. ερωτηση: δεν θελω να τραβηξω καλωδιο μεσα στο σαλονι λογω αποστασης. μπορει να συδεθει ο ενισχυτης ασυρματα για σταθμους στο internet?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas