- Reaction score
- 18
καλημερα, μηπως ξερει κανεις πως κανω hdmi test σε denon 3800? οποια μεθοδο βρηκα στο ιντερνετ δεν ισχυει...
ναι ειναι 2.1 fiber 48gbps, γι αυτο θελω να το τσεκαρω με το test του denon. στην τηλεοραση μου λειτουργει κανονικαΠρώτα θα κοίταζα το καλώδιο, είσαι σίγουρος ότι καλύπτει τις προδιαγραφές για 4Κ σήμα;
Για τσέκαρε κ αυτό το βιντεάκι μπας κ σου δωσει την λύση.καλημερα, μηπως ξερει κανεις πως κανω hdmi test σε denon 3800? οποια μεθοδο βρηκα στο ιντερνετ δεν ισχυει...
Ακριβως, κι εγω αυτο ψαχνω….O 3800Η δεν έχει τέτοιο μπροστινό πάνελ όπως ο 4700 του βίντεο, οπότε δεν μπαίνει έτσι σε test mode και δεν έχει διαρρεύσει κάποιο service manual απ' όσο ξέρω που να το εξηγεί.
Ευσαριστω φιλε. θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι και θα επανελθω με τα αποτελεσματαΟκ το βρήκα, να ναι καλά το chatGPTΙσχύει ότι και στον 3700:
Δες σελίδα 5, πατάς για 3" ZONE2 SOURCE και CH PRESET ή PURE DIRECT, ανάλογα αν έχεις τον R ή τον C
Στο https://www.avforums.com/threads/denon-x3800h-discussion-help-experiences.2429520/post-31905858 λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το HDMI 6 για να παίξει σωστά.