Denon 3806

Reaction score
14
Απάντηση: Denon 3806

Φίλε, δεν ξέρω γιατί τον πουλάς αλλά με αυτήν την τιμή και μάλιστα (συζητήσιμη) όπως λες, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
Είναι πολύ καλό μηχάνημα, το έχω εγώ και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το πουλάς.
ΠΡΟΣΕΧΕ! επαναλαμβάνω είναι καλό μηχάνημα και σου συνιστώ να το σκεφτείς καλά πριν το δώσεις.

Reaction score
14
Τον δίνω φίλε για να πάρω τον 3808! Όντω είναι πολύ καλό μηχάνημα δεν έχω κανένα παράπονο απλά θα πάρω κάτι πιο καινούριο!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Φίλε tsagask αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό.
Μπορεί να το κάνεις με καλή πρόθεση αλλά οι περισσότεροι είναι καχύποπτοι και μοιάζει σαν να αβαντάρεις την αγγελία του φίλου josoua.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

Φίλε tsagask αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό.
Μπορεί να το κάνεις με καλή πρόθεση αλλά οι περισσότεροι είναι καχύποπτοι και μοιάζει σαν να αβαντάρεις την αγγελία του φίλου josoua.
συμφωνω και εγω.Εγω πάντως αυτο νομιζα οταν το διαβασα.

Reaction score
14
Εγώ πάντως να ξεκαθαρισώ οτι δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο!
Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε αλλά δεν νομίζω οτι ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Δεν λέμε ότι ήθελε και είχε κακή (ή καλή ) πρόθεση ο φίλος tsagask.
Λέμε πως φαίνεται στους υπόλοιπους. Και δεν φαίνεται καλά.

Reaction score
14

Ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ αν άθελα μου παρεξηγήθηκα. ΑΠΛΑ ήθελα και θέλω να πω ότι το μηχάνημα είναι πραγματικά διαμάντι, (συγκεκριμένα το έχω και εγώ αυτό ακριβώς) και θα ήταν κρίμα να το έδινε...
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ απλά σαν αγγελία την βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ άμα δεν είχα ενισχυτή ΘΑ ΤΟ "ΚΤΥΠΑΓΑ" Α Μ Ε Σ Α !!!
Και πάλι ζητώ συγνώμη....

Reaction score
14

Αγαπητέ φίλε Costantinos....
δεν κατάλαβα, εγώ δεν έχω την αγγελία αυτή και με ρωτάς. Απλά εγώ έχω πάρει πριν μισό χρόνο ΑΥΤΟΝ ακριβώς τον ενισχυτή σε ασημί χρώμα και είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Δεν τον πουλάω και βρίσκομαι στην.......Εύβοια!!!!!
Όμως, γιατί αυτή η ερώτηση;;;;;;;

Reaction score
19
Ουπς, συγγνωμην φιλε tsagask , όντως, το ερώτημα θα έπρεπε να απευθύνεται στον josoua. Σε ευχαριστώ Μιχάλη για την διευκρίνηση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κώστας

Reaction score
19
Έστειλα εχθές στον josoua ενα PM.
Μπορεί ο άνθρωπος να πηγαίνει κάπου Σ-Κ και να μην εχει πρόσβαση σε Internet.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο νέος 3808 είναι "άλλο πραγμα".
Εξοπλισμένος σαν αστακός ο άτιμος.

Reaction score
19
Μάλλον πήγε κάπου για Σ-Κ-Δ , ο φίλος josoua .....

Φίλτατε Josoua σου εχώ στείλει ΠΜ.

Σε αυτό ερωτώ για χρώμα του ενισχυτή, κατάσταση στην οποία βρίσκεται (λειτουργικά και εμφανισιακά, ύπαρξη του κουτιού της μαμας DENON, χαρτια, manual, ενδεχομένως αποδείξεως αγοράς).

Επίσης ρωτώ σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι και εάν μπορείς να μου δώσεις ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σε ευχαριστώ πολύ

Κώστας

Reaction score
19
Aγαπητέ φίλε josoua

Τηλεφώνησα στο καταστημα τα στοιχεία του οποίου δίνονται στο παρον post και οι ανθρωποι λένε ότι δεν εχουν ιδέα περί του θέματος. Σε άλλο χώρο αγγελιών, αναφέρεις το χρώμα και παράλληλα αναφέρεται ως τόπος διαμονής σου η Θεσσαλονίκη πραγμα το οποίο βέβαια περιπλέκει τα πραματα ως προς παραλαβή του μηχανήματος κλπ (μενω αθήνα γαρ).

Σε κάθε περίπτωση αναμενουμε νεα σου για το εαν ισχύει τελικά η αγγελία ή όχι.

Χαιρετισμούς

Κώστας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88