Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Μιά χαρά είν όλα κ το Creek εξαιρετικό!!!:142:[
Καλημέρα Αντώνη!
Βρέ σύ, πολύ βαρηά με πήρες!!!!!
Εγώ ήθελα να την πώ στον Κορίνθιο STAR No2 που μούβγαλε γλώσσα:126:
Όχι βρέ, δέν προσέλαβα τίποτε αρνητικό, εσύ μου φάνηκες λίγο ζορισμένος, ως απολογούμενος έναντί μου για τις επιλογές σου κ γώ τέτοια πρόθεση ...δέν!:126:Συγχωρεσε με εαν φανηκε ετσι,δεν ειχα καμια αρνητικη προθεση απεναντι σου,ισα ισα μου αρεσουν τετοιου ειδους συζητησεις.
Είσαι σίγουρος?Λοιπον κατοπιν και προτροπης του Γιαννη εφερα απο την Ιαπωνια ενα step up της ντενον το οποιο δεν ματσαρησε με τον kct και με την 304 (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ηταν).
Γενικώς ναί, εξαιρετικό όταν γνωρίζεις γιατί το αγόρασες:126:Το πηγα και για τσεκαρισμα στην ντενον και μου ειπαν οτι πρεπει να το συνδεσω επανω στο creek (απλα καλο φιλε μου geomiat).
Γιατί το λές αυτό?Ε τωρα αμα ειναι να παρεμβαλω και την ηλεκτρικη μου σκουπα για να ακουσω πικαπ παει πολυ (εννοω οτι θα ψαχνω να βρω το σημα μετα απο τοσες διαμεσολαβησεις μηχανηματων και καλωδιων).
[/QUOTE]Θα ειμαι στο venti απο νωρις.
κοίτα να σου πω, ο λούνταλ θα έχει κανα 30-ευρο. Άντε, κανα 50-ευρο... πάρτον να τελειώνεις.
αν θες να ρωτήσεις ποιο να πάρεις, ρώτα τον κατασκευαστή τους, όχι εμένα, στείλτου ένα email. Κι εγώ, αυτόν ρωτάω δηλαδή, δε κάνω του κεφαλιού μου....
Αν θες απλά να ακούσεις την ταπεινή μου άποψη: Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το LL1931
<<Prestigious moving coil transformer .
Cardas Audio copper and Lundahl Amorphous strip core.>>
με κέρδος 1:8.
Μια χαρά μου φαίνεται.
Ο Χάιτας ο Μπάμπης τα φέρνει.
Οκ, θα χαρώ να τα πούμε!![/QUOTE]Όχι βρέ, δέν προσέλαβα τίποτε αρνητικό, εσύ μου φάνηκες λίγο ζορισμένος, ως απολογούμενος έναντί μου για τις επιλογές σου κ γώ τέτοια πρόθεση ...δέν!:126:
Είσαι σίγουρος?
Γενικώς ναί, εξαιρετικό όταν γνωρίζεις γιατί το αγόρασες:126:
Γιατί το λές αυτό?
Το step up πάνω στο phono stage το συνδέεις...:121:
Πιασε δυο απο δαυτα και κανα ντενον να ενωσω στην σειρα.:138:Α είδα και τα hashimoto στο ebay, αλλά και αυτά ακριβά είναι ιδίως στην έτοιμη λύση , που είναι δυο μετ/στες σε κουτί με rca και διακόπτες για το κέρδος , βγαίνουν 990 $ γμτ .