Denon au-s1 step up

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Denon au-s1 step up

Ενταξει γνωριζω πολυ καλα την καλυτερη αποδωση ενος πλατω των 20.000ε εναντι ενος cd player,

Αυτο μπορει καλλιστα να θεωρηθει ....casus belli....

Reaction score
3.967

Breeeee!
Καλώς τονα κ ας άργησε το μωρό μου το τεχνοφρήκ!!

Βρέ μουστόγερε ο Βλασσούκος έμαθε ότι θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη?

Ο κάπτεν έχει πάθει μιά πσυχολογία με τον Denon, μη δίνεις σημασία:105:

Θα δοκιμάσουμε το ΣΚ (ελπίζω) τις φύσιγγες - step up της Xidak με κόστος κάτω από 2 κατοσταρικάκια (ελπίζω).
Αν κάνουν δουλειά, οκ, τέλος! (ο ξάδερφος βγάνει κάτι σπυριά νά με τα Κινεζόνια...αλλά θα υποκύψει!!)

Θα πέσει κ ένα τέλεφον κατά Τσακιρίδη Οδυσσέα μερηά κ βλέπουμε, έ?

Αυτό το πλακετοειδές που σου καρφώθηκε πόσο πάει?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγω ειμαι low profile...δεν θελω χαλιφατο.(οι μιζες παιζουν στα παρακατω κλιμακια)
499 € +17,5% VAT Audiocom uk + μεταφορικα +τροφο+βυσματα =1000+ στα λεφτα που ειπες δηλαδη.
Εχω κολλησει λογω των απειρων συνδιασμων που προσφερει για matching.Με μια καλη τροφο αλλα Petermeni νομιζω θα κενταει.
Για μενα ειναι ενα απωτερο project.Η και οχι αν παμε προς ψηφιακες τεχνολογιες με room correction.........
To μελλον αορατο (και πτωχο μαλλον:402:)

Reaction score
460

[

Καλημέρα Αντώνη!

Βρέ σύ, πολύ βαρηά με πήρες!!!!!

Εγώ ήθελα να την πώ στον Κορίνθιο STAR No2 που μούβγαλε γλώσσα:126:
Μιά χαρά είν όλα κ το Creek εξαιρετικό!!!:142:

Σίγουρα όμως για να χαρείς (ξανά-μανά εγώ το βιολί μου) το SL και την κεφαλή σου πρέπει να ξαναχώσεις!:126:Οσο για αυτο εχω πει την γνωμη μου στην παραγραφο 31.

Αυτηνής της Κορινθομουρμούρας με το πλακετοφετίχ της θα της εξηγήσω εκ του κοντινού το Σάββατο 18/9..

Εσύ θάρθεις??[/QUOTE]
Συγχωρεσε με εαν φανηκε ετσι,δεν ειχα καμια αρνητικη προθεση απεναντι σου,ισα ισα μου αρεσουν τετοιου ειδους συζητησεις.
Λοιπον κατοπιν και προτροπης του Γιαννη εφερα απο την Ιαπωνια ενα step up της ντενον το οποιο δεν ματσαρησε με τον kct και με την 304 (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ηταν).
Το πηγα και για τσεκαρισμα στην ντενον και μου ειπαν οτι πρεπει να το συνδεσω επανω στο creek (απλα καλο φιλε μου geomiat).
Ε τωρα αμα ειναι να παρεμβαλω και την ηλεκτρικη μου σκουπα για να ακουσω πικαπ παει πολυ (εννοω οτι θα ψαχνω να βρω το σημα μετα απο τοσες διαμεσολαβησεις μηχανηματων και καλωδιων).
Ευτυχως ο Ιαπωνας το πηρε πισω.Το μονο που επιβαρυνθηκα ηταν τα μεταφορικα και ο φορος,γυρω στα 60ε.
Θα ειμαι στο venti απο νωρις.

Reaction score
3.967

Συγχωρεσε με εαν φανηκε ετσι,δεν ειχα καμια αρνητικη προθεση απεναντι σου,ισα ισα μου αρεσουν τετοιου ειδους συζητησεις.
Όχι βρέ, δέν προσέλαβα τίποτε αρνητικό, εσύ μου φάνηκες λίγο ζορισμένος, ως απολογούμενος έναντί μου για τις επιλογές σου κ γώ τέτοια πρόθεση ...δέν!:126:

Λοιπον κατοπιν και προτροπης του Γιαννη εφερα απο την Ιαπωνια ενα step up της ντενον το οποιο δεν ματσαρησε με τον kct και με την 304 (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ηταν).
Είσαι σίγουρος?
Το πηγα και για τσεκαρισμα στην ντενον και μου ειπαν οτι πρεπει να το συνδεσω επανω στο creek (απλα καλο φιλε μου geomiat).
Γενικώς ναί, εξαιρετικό όταν γνωρίζεις γιατί το αγόρασες:126:
Ε τωρα αμα ειναι να παρεμβαλω και την ηλεκτρικη μου σκουπα για να ακουσω πικαπ παει πολυ (εννοω οτι θα ψαχνω να βρω το σημα μετα απο τοσες διαμεσολαβησεις μηχανηματων και καλωδιων).
Γιατί το λές αυτό?
Το step up πάνω στο phono stage το συνδέεις...:121:
Θα ειμαι στο venti απο νωρις.
[/QUOTE]

Οκ, θα χαρώ να τα πούμε!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

Παρεπιπτόντως να σας πω οτι και το ortofon verto φοράει μετ/στη lundahl.
Ξέρει τι λέει ο ear.Ε εντάξει δεν είπε αυτό ακριβώς αλλά οκ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648

κοίτα να σου πω, ο λούνταλ θα έχει κανα 30-ευρο. Άντε, κανα 50-ευρο... πάρτον να τελειώνεις.

αν θες να ρωτήσεις ποιο να πάρεις, ρώτα τον κατασκευαστή τους, όχι εμένα, στείλτου ένα email. Κι εγώ, αυτόν ρωτάω δηλαδή, δε κάνω του κεφαλιού μου....

Αν θες απλά να ακούσεις την ταπεινή μου άποψη: Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το LL1931

<<Prestigious moving coil transformer .
Cardas Audio copper and Lundahl Amorphous strip core.>>

με κέρδος 1:8.

Μια χαρά μου φαίνεται.

Ο Χάιτας ο Μπάμπης τα φέρνει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648

το 9226 είναι μεταβλητού κέρδους (Moving coil input 1:5, 1:10 or 1:20) οπότε το συνδέεις ανάλογα με την έξοδο της κεφαλής και την ευαισθησία του προ σου.

Γενικά, εξαιρετική λύση!

Μπορείς να το βάλεις σε ένα κουτάκι με πολλαπλά βύσματα εισόδων εξόδων, και να επιλέγεις με διακόπτες (ρελέ θα χρησιμοποιούσα) ποιά θα χρησιμοποιήσεις, αναλόγως ευαισθησίας κεφαλής.

Προσωπικά, αν έπαιρνα μετασχηματιστή για κεφαλή, θα τον τοποθετούσα εντός του πικάπ, πριν τα RCA εξόδου.

Ακόμα καλύτερα, τα καλώδια του βραχίονα θα τα τερμάτιζα κατευθείαν πάνω στο μετασχηματιστή, και την έξοδο του μετασχηματιστή με ένα καλώδιο του μέτρου (θωρακισμένο) θα την πήγαινα (χωρίς βύσματα στο πικάπ - τζάμπα επαφές) κατευθείαν στον προ..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648

Τέλος, να καταθέσω την (αλήθεια) ταπεινή μου άποψη, πως το απολύτως καλύτερο αναλογικό phono stage σε λογικό κοστολόγιο (και πλήρως παραμετροποιήσιμο) που υπάρχει στον πλανήτη (ΙΜΗΟ) είναι το DACT στο χιλιάρικο. Είναι τόσο καλό, που οι δίσκοι που θα ακούγονται με αυτό θα πρέπει να ντρέπονται....:142::135::143::137:

Για μένα, το θέμα "Phono stage" έχει τελειώσει στο DACT. Να κάτσω να κατασκευάσω κάτι αντίστοιχο, με τις ίδιες δυνατότητες, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ. Ακόμα και να το συναρμολογήσω μόνος μου το φοβάμαι, κι άς έχω για κολλητήρι τον καλύτερο σταθμό εργασίας της βέλλερ, με ένα σκασμό μύτες (έχω μύτες ακόμα και για smd, πλάγιες και ίσιες κι ότι θες). Ούτε για αστείο δε θα το επιχειρούσα.... Χίλιες φορές πιο εύκολο να κατασκευάσω (συναρμολογήσω) ένα DAC, παρά ένα DACT....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648

Βέβαια, στη σήμερον ημέρα, το καλύτερο ρία είναι το ψηφιακό. Αλλά στου Κου-Φού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!:143::135::137::138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Να σε δω να βαζεις Lundahl σε Technics και ας πεθανω:138:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

κοίτα να σου πω, ο λούνταλ θα έχει κανα 30-ευρο. Άντε, κανα 50-ευρο... πάρτον να τελειώνεις.

αν θες να ρωτήσεις ποιο να πάρεις, ρώτα τον κατασκευαστή τους, όχι εμένα, στείλτου ένα email. Κι εγώ, αυτόν ρωτάω δηλαδή, δε κάνω του κεφαλιού μου....

Αν θες απλά να ακούσεις την ταπεινή μου άποψη: Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το LL1931

<<Prestigious moving coil transformer .
Cardas Audio copper and Lundahl Amorphous strip core.>>

με κέρδος 1:8.

Μια χαρά μου φαίνεται.

Ο Χάιτας ο Μπάμπης τα φέρνει.

Και εγω αυτό σκεφτόμουνα, καλή η λύση μέσα στο πικάπ , αλλά περιόριζει την χρήση σε μια κεφαλή , η εστω μόνο σε mc χαμηλοέξοδη.Με βλέπω να χτυπάω αυτό , και αν δεν εχει κουτί να το βάζω μέσα σε ενα σιδερένιο για πλήρη απομόνωση με δυο σετ rca και τέλος.
Εχουμε τηλ του χάιτα?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

Αυτό εκεί το σχέδιο με την σε σειρά και την σε σειρά και παράλληλη σύνδεση με μπερδεύει .

Reaction score
460

Εγω τι phono να βαλω βρε καμαρια?αποφευγωντας βεβαια την διπλη λυση (phono-step up).Σε λογικα παντα πλαισια.

Reaction score
460

Όχι βρέ, δέν προσέλαβα τίποτε αρνητικό, εσύ μου φάνηκες λίγο ζορισμένος, ως απολογούμενος έναντί μου για τις επιλογές σου κ γώ τέτοια πρόθεση ...δέν!:126:

Είσαι σίγουρος?

Γενικώς ναί, εξαιρετικό όταν γνωρίζεις γιατί το αγόρασες:126:

Γιατί το λές αυτό?
Το step up πάνω στο phono stage το συνδέεις...:121:
Οκ, θα χαρώ να τα πούμε!![/QUOTE]
Το αγορασα γιατι ο αντιπροσωπος ειναι συγγενης μου και μου το εδωσε οσο το αγοραζει,και επιπλεον δεν ηθελα να επενδυσω σε αναλογικο συστημα(ο παλιογιαννος με εβαλε στο τρυπακι με την 304):142:.
Ηδη εχω μαζεψει πολυ καλωδιομανι και μηχανηματα,δεν ηθελα να γεμισω και αλλα κουτακια,και γενικως ειμαι της γνωμης οτι εαν παρεμβαλεις πολλα μηχανηματα-καλωδια στο σημα καπου χανεις την μπαλα.
Το step up που πηρα(πρεπει να θυμαται το μοντελο ο Γιαννης)ηταν παλαιο μοντελο,και ελπιζαμε να παιξει απο μονο του,αλλα δεν.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

Α είδα και τα hashimoto στο ebay, αλλά και αυτά ακριβά είναι ιδίως στην έτοιμη λύση , που είναι δυο μετ/στες σε κουτί με rca και διακόπτες για το κέρδος , βγαίνουν 990 $ γμτ .

Reaction score
460

Α είδα και τα hashimoto στο ebay, αλλά και αυτά ακριβά είναι ιδίως στην έτοιμη λύση , που είναι δυο μετ/στες σε κουτί με rca και διακόπτες για το κέρδος , βγαίνουν 990 $ γμτ .
Πιασε δυο απο δαυτα και κανα ντενον να ενωσω στην σειρα.:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τα hashimoto κατι σε ασθενεια μου κανουν.Θα ρωτησω τον Dr House και θα σε ενημερωσω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag