Denon au-s1 step up

Reaction score
0
Απάντηση: Denon au-s1 step up

Γιάννη και Κώστα ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Θα τα τσεκάρω και βλέπουμε

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Σήμερα ολοκληρώθηκε η ιστορία με τα χασςιμότια.
Συνδέθηκαν , εσωτερικώς του κουτιού , καλώδια απο τα χασι , στα rca, κάποιες γέφυρες ,που ήθελαν τα χασι, και καμία αντίσταση , που νόμιζα εγω ηλιθιοδώς.
Πρέπει να εφχαριστήσω δημοσίως τον petermeni, για την βοήθειά του και την καλοσύνη του .
Τα πήρα , ήρθα και τα έριξα επάνω , και απο κείνη την στιγμή είμαι με ενα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας , ακούγοντας ξανά και ξανά βινύλια, απο παλιά ξεχασμένα μέχρι και τα τελευταία που πήρα απο τουν Λουκά Στεφανίδη.
Μου εχει πέσει το σαγώνι λέμε , απο τα δυναμικά , την ταχύτητα - ατάκα .Μόνο τώρα κατάλαβα , πως φτωχά έπαιζε πριν το σύστημα με την 304 υποοδηγούμενη.Και οι χροιές πολύ καλές χωρίς χρωματισμούς και λοιπά.

Τελικά άξιζε τον κόπο η ολη ιστορία . Σαν συνδυασμός εχει δέσει απόλυτα και μπορώ να απολαμβάνω ηχο αξιώσεων , χωρίς να εχω ξοδέψει ενα σκασμό λέφτά.
Ουτε θόρυβοι , ούτε βόμβοι ούτε τίποτα, μόνο μουσική .Ωραία πράματα.
Ευχα;ριστώ πέτρο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Φυσικά εννοείται οτι τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε ολους όσους εχουν χαμηλοέξοδες κεφαλές.:444:

Reaction score
1.788

Γιαννη μπορεις να μου πεις ακριβως το εμβαδον που πιανουν ,γιατι φτιαχνω ενα phono και θελω να υπολογισω τον χωρο .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Εκαστος υψος 55 χιλ, πλάτος52χιλ,βάθος 58χιλ.
Στο υψος υπολόγισε και άλλα 15χιλ, που είναι τα ποδαράκια με τις απολήξεις των πηνίων.

Reaction score
1.788

Γιαννη ευχαριστω. Επισης τωρα που εχεις τα χασιμοτια κανε και καμια δοκιμη με καλο phono που να εχει παθητικη riaa . Ειναι ποιο φυσικα!!!!! δεν μπλεκεις με αναδραση !! οτι εχει αναδραση ειναι και αργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ειναι παντα ποιο μουντο!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Εσυ να πας να πάρεις μια 304 να είσαι ασορτί με τσι υππόλοιποι.:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεχομαι ατοκα δανεια με αποπληρωμη οταν αποσβεστει το ελληνικο χρεος

Reaction score
968
Μόλις διάβασα ότι ο μετασχηματιστής Denon AUS1 υποστηρίζει ένα εύρος εσωτερικής εμπέδησης κεφαλών από 3 έως 40 Ω (κατά τον κατασκευαστή) με κέρδος x13, οπότε η συνεργαζόμενη κεφαλή βλέπει εμπέδηση φορτίου 278 Ω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο συγκεκριμένος μετασχηματιστής συνεργάζεται προτιμότερα με κεφαλές εσωτερικής εμπέδησης 40 Ω (internal impedance). Με κεφαλές εσωτερικής εμπέδησης 3 Ω υπάρχει ο κίνδυνος υπερενίσχυσης των υψηλών συχνοτήτων (λαμπρά πρίμα και υπεροδήγησης της εισόδου του προενισχυτή).

Reaction score
2.248

Καλές ακροάσεις John!!
Αντε επιτέλους βρήκε τον δρόμο της.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445
Απάντηση: Re: Denon au-s1 step up

Μόλις διάβασα ότι ο μετασχηματιστής Denon AUS1 υποστηρίζει ένα εύρος εσωτερικής εμπέδησης κεφαλών από 3 έως 40 Ω (κατά τον κατασκευαστή) με κέρδος x13, οπότε η συνεργαζόμενη κεφαλή βλέπει εμπέδηση φορτίου 278 Ω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο συγκεκριμένος μετασχηματιστής συνεργάζεται προτιμότερα με κεφαλές εσωτερικής εμπέδησης 40 Ω (internal impedance). Με κεφαλές εσωτερικής εμπέδησης 3 Ω υπάρχει ο κίνδυνος υπερενίσχυσης των υψηλών συχνοτήτων (λαμπρά πρίμα και υπεροδήγησης της εισόδου του προενισχυτή).

Mα τα ιδια νούμερα ακριβώς εχουν και οι χασιμότο.Χρησιμοποιώντας δυο πρωτεύοντα τυλίγματα, είτε σε σειρά είτε παράλληλα.Με κέρδος 20χ(26db) η 40χ(32db) ,
Ούτως η άλλως η denon λέει φορτίο για την κεφαλή απο 100ω και πάνω , η 40ω αν πρόκειται για μετ/στή.

Reaction score
968
To "Χάσιμότου" δεν το ξέρω (δως μου μία "αντρέσα" αν έχεις σε παρακαλώ).

Αν έχει όμως δύο επιλογές x20 και x40 αυτό σημαίνει ότι για 47Κ είσοδο προενισχυτή phono φορτίζει την κεφαλή με 117.5 Ω και 29.375 Ω αντίστοιχα (load impedance). Άρα, η δεύτερη επιλογή είναι ιδανική για χαμηλοέξοδες κεφαλές MC εσωτερικής εμπέδησης 2-3 Ω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445
Απάντηση: Re: Denon au-s1 step up

To "Χάσιμότου" δεν το ξέρω (δως μου μία "αντρέσα" αν έχεις σε παρακαλώ).

Αν έχει όμως δύο επιλογές x20 και x40 αυτό σημαίνει ότι για 47Κ είσοδο προενισχυτή phono φορτίζει την κεφαλή με 117.5 Ω και 29.375 Ω αντίστοιχα (load impedance). Άρα, η δεύτερη επιλογή είναι ιδανική για χαμηλοέξοδες κεφαλές MC εσωτερικής εμπέδησης 2-3 Ω.

Kαλά τα λές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας