Denon AVR-1508

Reaction score
0
Πωλείται ή ανταλλάσσεται (με πολυκάναλο ενισχυτή μαύρου χρώματος) ο παρακάτω ενισχυτής:

Denon AVR-1508 250€

Ο ενισχυτής είναι σε υπεράριστη κατάσταση (δεν έχει παίξει πάνω από 30~40 ώρες) με όλα τα manual και τα παρελκόμενα του (χωρίς το κουτί του όμως:122:).

Τον έχω ένα περίπου χρόνο (δώρο γάμου) και ο μόνος λόγος που θέλω να τον δώσω είναι γιατί το χρώμα του (ασημί σαμπανιζέ) αποτελεί «παραφωνία» στο σύνολο των μηχανημάτων που έχω στο σαλόνι (όλα μαύρα).

Αν ξέρει κάποιος αν θα μπορούσα να προμηθευτώ από κάπου, μόνο την πρόσοψη θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Ανανέωση: Denon AVR-1508 + Β&W ηχεία

Καλησπέρα πωλούνται τα παρακάτω:

1) Denon AVR-1508 (Ασημί) (200€) (ή ανταλλάσεται με πολυκάναλο AVR μάυρου χρώματος)
Και επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ,κάτι το οποίο έμαθα πρόσφατα είναι ότι, οι θύρες hdmi του παραπάνω ραδιοενισχυτή ΔΕΝ αποκωδικοποιούνε ήχο digital (από την "μαμά" του ΔΕΝ είναι ελαττωματικός), για να πάρεις ήχο digital πρέπει να τον συνδέσεις με Coaxial ή Optical, έχω ένα καλώδιο Optical το οποίο δίνω μαζί.

2) Ζευγάρι Ηχείων B&W 2003 ZMF (Μάυρα) (170€) (Αν δεν φύγει ο ραδιοενισχυτής δεν τα δίνω)

3) Κεντρικό Ηχείο B&W 600 IFS (Μάυρο) (100€)

Ο ενισχυτής και τα ηχεία είναι σε άριστη κατάσταση (δεν έχουν παίξει πάνω από 30~40 ώρες) με όλα τα manual και τα παρελκόμενα του ενισχυτή.

Τιμή πακέτου 420€ (και δώρο μια Cdιέρα αυτοκινήτου 10 δίσκων μάρκας SONY ελάχιστα χρησιμοποιημένη με τα καλώδια της)

Ευχαριστώ πολύ.
Νίκος Θεσσαλονίκη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67