DENON AVR 1610

Reaction score
198
γεια σας.. εχω τον ενισχυτη DENON AVR 1610 ειμαι οικανοποιημενος γενικοτερα απλα επειδη τον συνοδευω με ηχεια B&W683 μου ειπαν οτι τα ηχεια δεν αποδηδουν σωστα και σκεφτομαι την εγκατασταση ενος τελικου 2καναλου αν και εφοσον μου το επιτρεπει ο denon ανεβαζω μια εικονα και αν μπορει καποιοσ που γνωριζει μερικα πραγματα παραπανω να μου πει αν δεχετε τελικο ενισχυτη ή οχι? http://img827.imageshack.us/img827/7842/scan0057w.jpg
:118:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.695
Δεν δέχεται.

Αυτά είναι γιά surround back ή front height.

Reaction score
198
Απάντηση: DENON AVR 1610

οποτε παω για αλλον ενισχυτη στο μελλον που να μπορει να υποστηριξει πληρως τα 683...
προσ το παρον σε πια εξοδο ηχειων πρεπει να εχω τα ηχεια για μουσικη, frond A ή frond B ?
http://img827.imageshack.us/img827/7842/scan0057w.jpg στην εικονα φαινονται οι εξοδοι ηχειων που προανεφερα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.695
Front A. Είναι το ίδιο πάντως, είτε Α είτε Β.

Reaction score
198

THNKS Παντως εχει βγει σκυλακι ο denon γτ εκτοσ απο τα β&w του εχω πανω και 2 technics 3δρομα και τα παιζει ολα πολυ καλα.. απλα μαλλον δεν αποδιδουν τα 683 σωστα

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου, αν δες εχεις home cinema δεν υπαρχει λογος να εχεις AV ενισχυτη, γιατι στη μουσικη , και σε θεματα οδηγησης υπολειπεται σε σχεση με εναν καλο ολοκληρωμενο δικαναλο. Παιρνεις ενα σοβαρο δικαναλο και αξιοποιεις τα ηχεια σου. Τα BW ειναι απαιτητικα ως προς την οδηγηση απο τον ενισχυτη, και ο denon ειναι εντελως ακαταλληλος αν θες να παρεις το 100% απο τα ηχεια. και βεβαια δεν παιζουν καλα γιατι υποοδηγουνται.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

φιλε μου, αν δες εχεις home cinema δεν υπαρχει λογος να εχεις AV ενισχυτη, γιατι στη μουσικη , και σε θεματα οδηγησης υπολειπεται σε σχεση με εναν καλο ολοκληρωμενο δικαναλο. Παιρνεις ενα σοβαρο δικαναλο και αξιοποιεις τα ηχεια σου. Τα BW ειναι απαιτητικα ως προς την οδηγηση απο τον ενισχυτη, και ο denon ειναι εντελως ακαταλληλος αν θες να παρεις το 100% απο τα ηχεια. και βεβαια δεν παιζουν καλα γιατι υποοδηγουνται.
Συμφωνω απολυτα ειναι η νυχτα με την μερα....
Οταν ακουσεις τα ηχεια σου με ενα σοβαρο ενισχυτη θα καταλαβεις!:111:

Reaction score
198

Συμφωνω απολυτα ειναι η νυχτα με την μερα....
Οταν ακουσεις τα ηχεια σου με ενα σοβαρο ενισχυτη θα καταλαβεις!:111:
Το καταλαβα :121:.. γι αυτο και τωρα περιμενω να πουλησω τον denon και να ψαξω για κατι καλο..

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos