Denon AVR 1804

Reaction score
3
Καλησπέρα στο φόρουμ.

Θέλει ο πατέρας μου να αντικαταστήσει τον ενισχυτή που έχει, επειδή του κάηκε με τις πρόσφατες μπόρες (καλά θα ήταν να είχαμε και καμία σήμερα!).
Κράτησε σχεδόν 20 χρόνια, και ακόμα έπαιζε καλά για τις ανάγκες του, που είναι κατά 90% μουσική.

Σε αυτόν είναι συνδεδεμένα 5 χειροποίητα ηχεία φτιαγμένα από τον ίδιο πριν πολλά φεγγάρια.
Είναι των 20 λίτρων, με ένα 6" midrange woofer και ένα πιεζοηλεκτρικό tweeter, και πρέπει να είναι στα ~30W RMS.
To subwoofer είναι ενσωματωμένο.

Ο ενισχυτής συνδέεται κατευθείαν στον υπολογιστή αναλογικά, με μία Xonar DS.

Το ερώτημα είναι αν αξίζει τον κόπο ο ενισχυτής του τίτλου στα 100€ από έναν γνωστό, μιας που έχει και αυτός τα χρονάκια του.
Επίσης και μερικές προτάσεις για subwoofer δεν θα έβλαπταν, αρκεί να παραμείνουμε σε παρόμοιο budget (~100€-150€ max).

Προφανώς είμαστε ανοικτοί σε όλες τις προτάσεις, καινούρια και μεταχειρισμένα, από Ελλάδα και μη.
Ευχαριστώ.

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.153
που είναι κατά 90% μουσική
Δηλαδη βλέπει και ταινίες?
Μήπως,ας πούμε ένας πιο καινούριος ενισχυτής είναι καλύτερη ιδέα?
Παράδειγμα 1
Παράδειγμα 2
Ο Denon έχει σχεδόν μια 15ετία στην πλάτη!Μα λίγο οι πυκνωτές,μα λίγο καμμιά κόλληση ή δεν ξέρω γω τί άλλο,έχει ένα φόβο όπως και να το κάνουμε!

Αν έχεις το νου σου στις αγγελίες πάντως,όλο και κάτι θα βρεις!

Reaction score
3
Νταξ, μπορεί να δει και καμιά ταινία, αλλά δεν είναι το κύριο μέλημά μας.

Για τον ενισχυτή, από πλευράς απόδοσης δε νομίζω να έχει να ζηλέψει και πολλά από κάποιον πιο καινούριο, τα χρόνια που έχει στην πλάτη του όμως με ανησυχούν, γι' αυτό και άνοιξα το νήμα.

Κάποιο άλλο μοντέλο να έχω υπ' όψιν σε παρόμοια τιμή?

Reaction score
3
Τελικά, μιας που είχαμε δεύτερες σκέψεις, αποφασίσαμε να περιμένουμε καμιά ευκαιρία για κάτι πιο μοντέρνο, να μην έχει ήδη φάει τα ψωμιά του που λένε.

15 χρονών εξοπλισμός, ποιος ξέρει πότε θα σου σκάσει.

Timaras

Reaction score
2.153
Τα ηχεία δεν θέλει να τα χαρίσει πουθενά εέ?
Να'παιρνε κανά δικάναλο με ένα σύστημα 2.1 να άκουγε λίγο καλύτερα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7