DENON AVR 1910 Η 2310

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα!!Χρειάζομαι τη βοηθειά σας,γιά την επιλογή του σωστού ενισχυτή που να οδηγήσει πιό καλά (σε ουσιαστικό επίπεδο)το σέτ ηχείων 5.1 της monitor audio rx8 (175w)ή ακόμα και κάποια καλύτερη πρόταση γιά ενισχυτή.Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα σε ενισχυτή 7.1 να χρησιμοποιώ μόνο τα 6 κανάλια του γιατί κάποιος μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να καούν εάν δουλεύουν χωρίς φορτίο.Ευχαριστώ

Reaction score
6
Παιδιά καλησπέρα!!Χρειάζομαι τη βοηθειά σας,γιά την επιλογή του σωστού ενισχυτή που να οδηγήσει πιό καλά (σε ουσιαστικό επίπεδο)το σέτ ηχείων 5.1 της monitor audio rx8 (175w)ή ακόμα και κάποια καλύτερη πρόταση γιά ενισχυτή.Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα σε ενισχυτή 7.1 να χρησιμοποιώ μόνο τα 6 κανάλια του γιατί κάποιος μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να καούν εάν δουλεύουν χωρίς φορτίο.Ευχαριστώ
Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Κανένα πρόβλημα αφού μέσα από το μενού του ενισχυτή δηλώνεις ποια ηχεία έχεις. Όταν δεν υπάρχει ένα ηχείο δηλωμένο, ο ενισχυτής δεν στέλνει ρεύμα στην αντίστοιχη μπόρνα.

Μεταξύ των ενισχυτών, αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, διάλεξε τον μεγαλύτερο φυσικά.

Reaction score
1
Απάντηση: DENON AVR 1910 Η 2310

Μιας και τα ηχεια που ανεφερες θελουν το ρευματακι τους για να κελαηδισουν θα σου προτεινα αν μπορεις να ανεβεις οικονομικα ενα σκαλι ακομη και να κοιταξεις

1. Pioneer SC-LX72
2. Denon 3310
3. YAMAHA 3900
4. ONKYO 3007 ( Απο γερμανια ομως εδω ξεφευγει νομιζω)

Ειναι κριμα τα συγκεκριμενα ηχεια να τα οδηγεις με ψιλοαδυναμους ενισχυτες....

Απο τους παραπανω ψηφιζω PIONEER για τα καταπληκτικα τελικα σταδια αλλα και για τον MONITOR ηχο που σου δινουν.

Κανε μια δοκιμη εκει που αγορασες τα ηχεια σου. Μονο ετσι θα μπορεσεις να βγαλεις συμπερασμα...

Ελπιζω να βοηθησα.

Reaction score
0

Παιδία γειά χαρά και πάλι.Ευχαριστώ πολύ γιά τις συμβουλές σας.Λοιπόν έχουμε και λέμε:ηχεία monitor audio rx8-rxw12-rx centre-rx1.Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του 3310 της denon,αλλά θέλω να μου πείτε αν αξίζει πραγματικά να δώσω τη διαφορά γιά τον 4310,να σημειωθεί ότι σε λίγες μέρες αναβαθμίζεται μέσω διαδίκτυου ο 3310 με audyssey dsx όπως και 0 4310.Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
0

Αγαπητέ φίλε,
Εγώ πήγα πριν ένα μήνα τρέχοντας να πάρω τον 3310. Όλοι με σταμάτησαν (πωλητές - φίλοι γνώστες) όταν έμαθαν ότι αντικαθιστώ τον PIONEER AX3 για τον DENON. Ειδικά εσύ που έχεις και αυτά τα ηχεία πήγαινε είτε στον YAMAHA 3900 (1370 euro), είτε στον ΟΝΚΥΟ 3007. Αν θέλεις σώνει και καλά DENON πήγαινε στον 4310 (1720 ευρώ). Εγώ ύστερα από πάρα πολύ έρευνα κατέληξα στον 3900 και με την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων θα τον "χτυπήσω". Αν κάποιος έχει αντίρρηση, παρακαλώ να μιλήσει τώρα πριν να είναι πολύ αργά. Οι λόγοι είναι οι εξής: Λόγω παλαιότητας (αλλά είναι διαχρονικό μοντέλο) ο YAMAHA 3900 κοστίζει πολύ λίγα χρήματα γι αυτά που προσφέρει, 2 παράλληλες εξόδους HDMI, 22 DSP προγράμματα, έχω ακούσει τα καλύτερα για το YPAO 8 σημείων που έχει, 140 Watt ανά κανάλι (8 Ohm), internet radio, Δίκτυο DLNA, Made in Japan, αξιοπιστία YAMAHA και full HD επεξεργασία εικόνας με τσιπάκια της ANCHOR BAY (κορυφαία). Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Κι ας είναι αρχαίο το μηχάνημα. Άσε από εμφάνιση και σασί σκίζει. Συγκρίνετε μονο το μπροστινό πορτάκι με αυτό της PIONEER - ONKYO - DENON. Όλα είναι πλαστικά, ενώ αυτό είναι μεταλλικό. Σαν τα παλιά καλά της PIONEER. Πιστεύω είναι άξιος αντικαταστάτης του δικού μου PIONEER.
Αυτά προς το παρόν. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες...

Reaction score
1

Made in Japan,

Νομιζω οτι κατασκευαζεται στην Μαλαισια.

Τωρα για τα αλλα που λες εχω αλλη αποψη και για το ΥΡΑΟ ( που δεν πιανει μια μπροστα στο αντιστοιχο του Πιοννερ) αλλα και για τα πορτακια. Ενισχυτη εσυ αγοραζεις με βαση το υλικο κατασκευης απο το πορτακι ας πουμε ή με βαση το πως ακουγεται?

Αν σωνει και καλα θελεις ΥΑΜΑΗΑ παρε τον Ζ7

Reaction score
0

Νομιζω οτι κατασκευαζεται στην Μαλαισια.

Τωρα για τα αλλα που λες εχω αλλη αποψη και για το ΥΡΑΟ ( που δεν πιανει μια μπροστα στο αντιστοιχο του Πιοννερ) αλλα και για τα πορτακια. Ενισχυτη εσυ αγοραζεις με βαση το υλικο κατασκευης απο το πορτακι ας πουμε ή με βαση το πως ακουγεται?

Αν σωνει και καλα θελεις ΥΑΜΑΗΑ παρε τον Ζ7

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ (ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ - ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ - ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ FORUM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ REVIEW) ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (ΑΧ-3 ΤΗΣ PIONEER)

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ 3900 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ UPDATE TOY ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ HDMI SWITCHER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΑΠΑΡΑΜΙΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ YPAO ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ AUDYSSEY ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ YPAO 8 ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ WAF (WIFE ACCEPTANCE FACTOR) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ" ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ. ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ YAMAHA ΤΗΝ ΑΛΛΗ THN PIONEER ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ DENON. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η PIONEER ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΑΙΚΤΙΚΑ. ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ JAZZ O DENON EINAI H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ PIONEER EINAI KOYKΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΓΚΩΔΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΠΑΡΑΠΑΝΩ HDMI ΚΑΙ ΝΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑ ΤΥΠΟΥ PROLOGIC IIz ΚΤΛ.

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Ζ7 ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ. KI AN ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ή Ο Ζ7 Ή Ο Ζ11 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ YAMAHA ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 3900 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ 1300 EURO (STREET PRICE) ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΤΟΝ YAMMY. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η YAMAHA ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 2065 ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Reaction score
29.546

Καλησπέρα και απο μένα.
Johnako καλά κάνεις και είσαι εξτασιασμένος με τον ενισχυτή σου , αλλά νομίζω υπερβάλεις λίγο. Δε λέω όλοι μας όταν πάρουμε κάτι καινούριο είμαστε μες την τρελλή χαρά.Ομως ο 3900 δεν είναι κάποιο super duper εργαλείο.Είναι ενα μηχάνημα μέσης κλάσης και κατηγορίας τιμής. Δεν κάνει πιο πολλά απο οτι ο denon 3310 , αλλά ούτε και λιγότερα . Δεν εχω μετρήσει κανέναν απο τους δυο για να μπορώ να πω ποιός είναι πιο δυνατός , αλλά ας μην κοροιδεύομαστε οι ολοκληρωμένοι δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσουν ηχεία όπως οι τελικοί.Τώρα όσον αφορά στα διάφορα gagets λίγο πολύ ο καθένας εχει τα δικά του. Εγω ειδικά με τον δικό μου το audyssey το εχω εντελώς off , γιατί το θεωρώ απαραδεκτο.Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ποιό δουλεύει καλύτερα , αλλά αισθάνομαι μάλλον κανένα, λόγω της σύληψης και της υλοποίησης που εχουν ολα αυτά τα συστήματα.Το οτι εχει internet radio και γενικότερα internet access δεν λέει τίποτα αφού το εχουν πλέον οι περισσότεροι.Για τα πορτάκια και το σασσί , τι να σου πω , περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.Δλδ αν είχε σιδερένιο η αλουμινένιο πορτάκι θα έπαιζε καλύτερα? Εμένα ο δικός μου που εχει αλουμινένιο και το χρεώνει εναν σκασμό λεφτά , απο αυτό και μόνο παίζει καλύτερα? Το σασί το θες στιβαρό όταν πρόκειται να υποστεί ειδικές καταπονήσεις , αλλοιώς είτε είναι στιβαρό είτε οχι είναι το ίδιο πράγμα.Στους ενισχυτές εννοώ.Για τα ice power της pioneer εγω κρατώ μικρό καλάθι , γιατί εχω δει τι δεν κάνουν , και γενικώς δεν ψήνομαι για κανέναν ολοκληρωμένο με turbo χαρακτηρηστικά που είναι μόνο στα χαρτιάΟποιος θέλει γκάζια αγοράζει τελικό.
Οπως όποιος θέλει γκάζια αγοράζει σπορ διθέσιο , η ακόμα καλύτερα μοτό.
Ολα τα άλλα είναι ημίμετρα.Για να μην σου πω τι αναγκάστηκε να κάνει ενας χρήστης lx 82 pioneer , που δεν έφτανε το ρεύμα/.
Τώρα για τον ζ7 τι να πω είναι πλέον παλιό μηχανάκι , και όπως ολα τα yamaha δεν εχει και τίποτα αξιόλογα ρεύματα , οχι βέβαια οτι εχει ο ανταγωνισμός , τεςπα, μερικά έχουν αλλά φεύγουν σε τιμή πολύ μακριά.
Ομως τελικά ετσι ψαχνόμαστε καλύτερα και βρίσκουμε καλύτερα μηχανάκια.
Σίγουρα η λύση προ -τελικού - τελικών είναι οτι καλύτερο , αν το σηκώνει η τσέπη όμως.
Τώρα για το θέμα της ηλικίας του 3900 μόνο κακό μπορεί να του κάνει .Οχι μόνο σε αυτόν αλλά σε όλα τα μηχανάκια.
Οπως καταλάβατε , κάποιοι απο σας το ποστ έκλεισε απότομα λόγω διαφυγής σκύλου , αρα με την επαναφορά δεν θυμάμαι καν τι ήθελα να γράψω . SORRY.

Reaction score
0

αλλά ας μην κοροιδεύομαστε οι ολοκληρωμένοι δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσουν ηχεία όπως οι τελικοί.Τώρα όσον αφορά στα διάφορα gagets λίγο πολύ ο καθένας εχει τα δικά του. Εγω ειδικά με τον δικό μου το audyssey το εχω εντελώς off , γιατί το θεωρώ απαραδεκτο.Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ποιό δουλεύει καλύτερα , αλλά αισθάνομαι μάλλον κανένα, λόγω της σύληψης και της υλοποίησης που εχουν ολα αυτά τα συστήματα.Το οτι εχει internet radio και γενικότερα internet access δεν λέει τίποτα αφού το εχουν πλέον οι περισσότεροι.Για τα πορτάκια και το σασσί , τι να σου πω , περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.Δλδ αν είχε σιδερένιο η αλουμινένιο πορτάκι θα έπαιζε καλύτερα? Εμένα ο δικός μου που εχει αλουμινένιο και το χρεώνει εναν σκασμό λεφτά , απο αυτό και μόνο παίζει καλύτερα? Το σασί το θες στιβαρό όταν πρόκειται να υποστεί ειδικές καταπονήσεις , αλλοιώς είτε είναι στιβαρό είτε οχι είναι το ίδιο πράγμα.Στους ενισχυτές εννοώ.Για τα ice power της pioneer εγω κρατώ μικρό καλάθι , γιατί εχω δει τι δεν κάνουν , και γενικώς δεν ψήνομαι για κανέναν ολοκληρωμένο με turbo χαρακτηρηστικά που είναι μόνο στα χαρτιάΟποιος θέλει γκάζια αγοράζει τελικό.
Οπως όποιος θέλει γκάζια αγοράζει σπορ διθέσιο , η ακόμα καλύτερα μοτό.
Σίγουρα η λύση προ -τελικού - τελικών είναι οτι καλύτερο , αν το σηκώνει η τσέπη όμως.

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου κακά τα ψέματα!!!Τελικά κατέληξα σε denon 4310 που κατασκευάζεται και στην Ιαπωνία σε σύγκριση με τον 3310 που είναι china (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακό αυτό) τέλος πρόσθεσα ένα τελικό 2Χ200w rms στα 4 ohms της atoll (4 ohm είναι και τα rx8).To αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό,αναφερόμενος πάντα στην κατηγορία που υπάγονται αυτά τα μηχανήματα δηλαδή ούτε super duper αλλά ούτε και άχρηστα,όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο φίλος John Markou.Τέλος θα πρέπει να σας πω ότι η επιλογή του denon δεν ήταν συμπέρασμα πολλών ακροάσεων μιά και είμαι μακριά από Αθήνα πλέον αλλά πιο πολύ γιατί τον άκουσα απλά και μου άρεσε και έχω ακούσει γενικώς καλές κριτικές γιά τα denon,πάντως σας ευχαριστώ και πάλι γιά τις συμβουλές σας.Χρόνια πολλά και πάλι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis