Denon AVR-3806 με B&W MT-20

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.

Όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο του θέματος έχω σταμπάρει τον παραπάνω συνδυασμό ραδιοενισχυτή και ηχείων. Το πρόβλημά μου είναι ότι από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ο Denon λέει οτι βγάζει 120watt ενώ τα B&W 100watt. Θα έχω όντως πρόβλημα ή παίζει κάτι άλλο που δεν το έχω πάρει είδηση;

Reaction score
7.333
Κανενα προβλημα,ο ενισχυτης θα οδηγησει με ανεση τα ηχεια ακομα και σε υψηλες εντασεις.

Reaction score
281
Καλημερα φιλε briganta.
Εχω τον ιδιο συνδιασμο εδω και καμποσους μηνες.
Ειναι παρα πολυ καλο το ολο "πακετο".
Προχωρα αφοβα!
Φιλικα

Reaction score
50
Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι στα παραπάνω, απλά κάποιες διευκρινήσεις:

1) Τα Watt ειδικά στους πολυκάναλους ολοκληρωμένους είναι εντελώς πλασματικά! Αποκλείεται ο 3806 να σου βγάλει 7x120! Ούτε καν 2x120 δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει. Οπότε μην κολλάς εκεί. Πιο πολύ η μέτρηση χρησιμοποιείαι για να σου πει ότι ο 3806 θα βγάζει κάτι παραπάνω απ' τον 2807 παρά για να σου δηλώσει ακριβή Watt.

2) Τα Watt σ' ένα ηχείο δείχνουν απλά τη μέγιστη συνεχόμενη μέση ισχύ που μπορεί να δέχεται ένα ηχείο. Αυτά στη θεωρία. Στην πράξη δύσκολα ένα ηχείο θα έχει πρόβλημα με περισσότερα Watt απ' αυτά που αναφέρονται στις προδιαγραφές. Καλά, δε λέμε να το γ@μ$σε$ς κιόλας, μην του ρίξεις και 800 Watt, αλλά με 120 σίγουρα δεν έχει πρόβλημα. Και σίγουρα όχι με τα "120" του 3806. Πιο πολύ πρόβλημα θα έχει με λιγότερα Watt απ' την ελάχιστη ισχύ που δέχεται παρά με περισσότερα. Επίσης, κίνδυνο να καεί δεν έχει τόσο απ' τα πολλά Watt (είπαμε χωρίς υπερβολές) όσο απ' τα "άσχημα" Watt, δηλ. αν ο ενισχυτής δε δίνει ποιοτικό ρεύμα και κάνει ψαλιδισμούς κτλ.

Τέσπα, το συμπέρασμα είναι, όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω, ότι δεν έχεις να φοβάσει μ' αυτό το συνδυασμό.

Reaction score
0
Ntinos72 said:
Καλημερα φιλε briganta.
Εχω τον ιδιο συνδιασμο εδω και καμποσους μηνες.
Ειναι παρα πολυ καλο το ολο "πακετο".
Προχωρα αφοβα!
Φιλικα
Επειδή τυχαίνει το συγκεκριμένο "πακέτο" να με ενδιαφέρει και εμένα θα μπορούσες να μας πεις λίγο αναλυτικότερα τις εντυπώσεις σου? Τύχον θετικά και αρνητικά από κάποιον που το χρησιμοποιεί και όχι απλώς το έχει ακούσει είναι ανεκτήμιτα για μας τους υπόλοιπους. Αν σου είναι εύκολο ανάφερε και το χώρο σου μιας και έχει τεράστια σημασία...
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ B&W ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ POST. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

The rating on the Denon is unlikely to be continuous, so you should not have any concerns.

You will only have problems if you drive the speakers into distortion i.e. playing them to loud.

I would suggest that you have a demonstration with the Denon and play them at your expected volume levels to see if you are happy.

Another option is to use a larger speaker that has greater output capabilities, and power handling, such as those from our 600 series.

http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.ranges/Label/Range 600 Series 3

Best regards

B&W Group Ltd

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO