DENON AVR 4306 vs PIONEER VSX -921 K

Reaction score
1
Kαλημέρα παιδιά,

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής ερώτημα.Έχω για κεντρικό πολυκάναλο ενισχυτή του σπιτιού μου έναν Denon AVR 4306 και πρόσφατα απέκτησα έναν Pioneer VSX 921 για δευτερεύον χώρο.
Αξίζει να κάνω την αλλάγη ,να βάλω τον Pioneer στην θέση του Denon?
Ιδου η απορία!
Τα ηχεία μου είναι τα B&W MT30 5.1 και 5.1 θα μείνουν οπότε κάποια από τα νέα πολυφόρμα δεν με ενδιαφέρουν.
Εκτός από ταινιές ακόυω και συνεχώς ιντερνετικους σταθμούς και αρχεία Flac μουσικής μέσα από ένα NAS οπότε όπως καταλαβαίνετε κάτι ευκολίες του Pioneer οπώς Airplay ,iControlAV2 τα γουστάρω πολύ!
Το θέμα λοιπόν είναι ο ήχος .Θα σηκώσει ο μικρός Pioneer?:108:
Ο χώρος που ειναι τοποθετημένο το συστημα είναι 75 τ.μ καθαρός και όπότε θελω ισχύ.Η αλλάγή για δοκιμή είναι τεράστιος μπελάς ,η οποία κάποια στιγμή θα γίνει βέβαια αλλά θελω να ξέρω αν αξίζει η προσπάθεια ή να μην το δοκιμάσω καν.
Ευχαριστώ.
Οποιαδήποτε επίσης απόψη για τον κάθε ενισχυτή δεκτή.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: DENON AVR 4306 vs PIONEER VSX -921 K

Τι πιστεύεις αξίζει η προσπάθεια ή όχι?

Reaction score
4.909
Εγω άραγε αξίζει να αντικαταστήσω τον Denon 4306 με τον 4310 που αγόρασε μισοτιμης ο πατέρας μου όταν άλλαζε το μοντέλο αλλα που αυτός τον υποχρησιμοποιει; Θα είχα κάνει την ανταλλαγή αλλα είναι πολ?υ ζορικη η αλλαγή των καλωδίων σε μένα και δεν βλέπω τι παραπάνω θα πάρω πέρα απο τις δυο χωριστες εξόδους hdmi για τηλεόραση και προβολέα που τώρα χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα δυο διακλαδωτες hdmi . Επίσης βαριέμαι να ξανά βάλω όλα τα ραδιόφωνα στο τιουνερ και γενικα να ξανακάνω όλες τις ρυθμίσεις...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
171
Απάντηση: DENON AVR 4306 vs PIONEER VSX -921 K

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής ερώτημα.Έχω για κεντρικό πολυκάναλο ενισχυτή του σπιτιού μου έναν Denon AVR 4306 και πρόσφατα απέκτησα έναν Pioneer VSX 921 για δευτερεύον χώρο.
Αξίζει να κάνω την αλλάγη ,να βάλω τον Pioneer στην θέση του Denon?
Ιδου η απορία!
Μια δοκιμή θα σε πείσει ότι δεν πρέπει να την κάνεις!
Ο Denon είναι ρωμαλέος και τηρουμένων των αναλογιών (χώρου & ηχείων) θα σου δώσει ποιοτικό ήχο.
Ο Pioneer είναι εισαγωγικό μοντέλο, προορίζεται για χρήση σε μικρούς χώρους και στην περίπτωση σου (μικρά ηχεία - μεγάλος χώρος) θα ενοχλήσει ..τ'αυτιά σου!

Reaction score
171

Εγω άραγε αξίζει να αντικαταστήσω τον Denon 4306 με τον 4310 που αγόρασε μισοτιμης ο πατέρας μου όταν άλλαζε το μοντέλο αλλα που αυτός τον υποχρησιμοποιει; Θα είχα κάνει την ανταλλαγή αλλα είναι πολ?υ ζορικη η αλλαγή των καλωδίων σε μένα και δεν βλέπω τι παραπάνω θα πάρω πέρα απο τις δυο χωριστες εξόδους hdmi για τηλεόραση και προβολέα που τώρα χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα δυο διακλαδωτες hdmi . Επίσης βαριέμαι να ξανά βάλω όλα τα ραδιόφωνα στο τιουνερ και γενικα να ξανακάνω όλες τις ρυθμίσεις...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Αν δε σου χρειάζονται οι 6 είσοδοι και οι 2 έξοδοι HDMI, τα DTS-HD & Dolby TrueHD, η διαφορετική εμφάνιση, το ανανεωμένο και πολύ ποιο σύγχρονο web interface και δε σε ενοχλούν τα σχεδόν 5 χρόνια διαφορά που έχουν τα δύο μοντέλα, μείνε όπως είσαι!
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων που συνηγορούν υπέρ του 4310.

(η γνώμη μου είναι ελαφρώς υποκειμενική ως κατόχου του 4310!)

Reaction score
4.909

Αν δε σου χρειάζονται οι 6 είσοδοι και οι 2 έξοδοι HDMI, τα DTS-HD & Dolby TrueHD, η διαφορετική εμφάνιση, το ανανεωμένο και πολύ ποιο σύγχρονο web interface και δε σε ενοχλούν τα σχεδόν 5 χρόνια διαφορά που έχουν τα δύο μοντέλα, μείνε όπως είσαι!
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων που συνηγορούν υπέρ του 4310.

(η γνώμη μου είναι ελαφρώς υποκειμενική ως κατόχου του 4310!)
Ε ναι, προφανώς ειναι καλύτερος ο 4310 αλλά και με τον 4306 εχω βολευτεί και τα αυτιά μου δεν ειναι τόσο...υπερευαίσθητα για να ακούσω διαφορες (πιο πολύ ψωνιο έχω με την εικόνα παρα με τον ήχο) και φυσικά όποτε θελω κανω την αλλαγή αφού ο πατέρας μου πραγματικά υποχρησιμοποιεί το μηχάνημα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa