Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Reaction score
0
Λοιπόν, τελικά τα λάθη στη ζωή όταν δεν είναι ουσιώδη και σημαντικά έχουν undo.

Μετά από λίγες μέρες πίκρας και στεναχώριας με τον κουλό, στεγνό και σινεμαδιάρικο ήχο του ΟΝΚΥΟ TX-NR3007 τον έστειλα για νέες περιπέτειες και πριν 5 λεπτά έβαλα σε λειτουργία τον DENON AVR-4310.

Τι να πω τώρα γι αυτό το Θείο πράγμα... Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω... Ας ξεκινήσω από την αρχή....

1. Δεν μου έφυγε το νεφρό για να τον φέρω στο σπίτι... Είναι 5 κιλά ελαφρύτερος του ONKYO όμως το αισθάνεσαι για 15 ελαφρύτερος..
2. Όπως είχα περιγράψει και για την εμπειρία μου πριν 10 χρόνια το ίδιο ίσχυε και σήμερα... Τον έβγαλα από το κουτί, σύνδεσα τα ηχεία, τον έβαλα στο ρεύμα και... Αυτό ήταν, ο χώρος γέμισε κρυστάλινο, γεμάτο, ακούραστο και ακοπίΑστο ήχο να τον πιεις στο ποτήρι!!!
Ούτε setup έχω κάνει, ούτε levels, ούτε αποστάσεις, ούτε ηχεία small & big ούτε Τ Ι Π Ο Τ Α!!! φαντάσου να ασχοληθούμε και μ αυτά···
3. Το τέλειο control. Αμέσως είδα ότι δεν έχει τζαμάκι για υπέρυθρες.. Ναι είναι. R/F... Η κάτι τέτοιο.. ΟπότΕ κάνω ότι θέλω από τη μπερζέρα μου και δεν χρειάζεται να κάνω αεροπλανικά για να χαμηλώσω ή ότι άλλο μου ρθει...
4. Είναι πανέμορφος και κομψός και δε μοιάζει με κουζίνα.
5. Έχει παροχή ρεύματος για το sub και όταν τον κλείνω κλείνει κι αυτό. Τέρμα το σκύψιμο πίσω από το μπουφέ...

Αυτά προς ώρας, Δευτέρα θα βάλω κι ένα blue Ray 1610... Και ελπίζω ότι θα ξαναχαρώ εξίσου. Προς το παρών αφήνομαι στη μαγεία του denon.
Όσοι αλλάζετε αυτό τον καιρό ενισχυτή πάτε να ακούσετε ένα denon και ψωνίστε άφοβα τον ποιοτικότερο και πιο μουσικό ήχο εκεί έξω.

Γειάάάάάα

Reaction score
0
Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Ναι γι αυτόν λέω.

Συμπληρώνω με το no:
6. Το r/f του χειριστήριο δουλεύει άψογα την kdl-ex1 τηλεόρασή μου η οποία επίσης έχει r/f χειριστήριο καθότι ασύρματη.

Ζήτω ο Denon μου!!!!

Reaction score
0

Ωωωω ευχαριστώ!!!

Reaction score
29.563

Αντε καλορίζικος καλοάκουστος καλορύθμιστος κλπ.Εχε υπ όψην σου οτι μπορείς να βάλεις και δυο κανάλια εξτρα height -wide.
Εντάξει ησύχασες τώρα?εννοώ οτι είσαι πάλι στον γνώριμο ποιοτικό ηχο της denon.

Reaction score
0

Τι να λέμε τώρα!!!
Αν ησύχασα λες;
Εδώ σκέφτομαι να κοιμηθώ στο σαλόνι σήμερα, να με νανουρίζει ο ήχος του galaxy και να χαζεύω το υπέροχο display του.

Ο ήχος απλά θεικός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
29.563

Χεχε denon rulez.
Na τον χαίρεσαι και νάσαι καλά.

Reaction score
29.563

Πσσττ που είσαι ? βάλε και καμιά φωτό για να γουστάρουμε.

Reaction score
15

καλοριζικος ο 4310 φιλε μου, πολυ καλος av!!!
εγω πηρα τον Denon AVR-4810 και ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος.
καλοακουστος

Reaction score
150
Ρε Γιάννη δεν πιστεύω να έχεις κάνει δεύτερο nickname και να συζητάς μόνος για τό πόσο τρομεροί είναι οι Denon?

Βρε λες?:137:

Αυτο-βαυκαλίζομαι ...λαλ.αλαλαλα....

Reaction score
29.563

Πρόεδρος,ιδρυτής denon fun club

Reaction score
29.563

DENON UBER ALLES. Σωτηράκη.

Reaction score
0

Επειδή είμαι σε δίλημα Denon ή Οnkyo τόση μεγάλη διαφορά???

Reaction score
29.563

Denon uber alles my friend.....................................

Reaction score
0

Κινδυνεύοντας να γίνω γραφικός, υπερβολικός ή γελίος θα τολμήσω να πω η νύχτα με τα μάάάάυραααα μεσάνυχτα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προτιμώ Denon για το υπόλοιπο της ζωής μου!!!

Reaction score
0

Επειδη αποκαλεσες τον onkyo...σινεμαδιαρικο,να υποθεσω οτι εγω που βλεπω μονο ταινιες και καθολου μουσικη να τον προτιμησω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο καθενας λεει οτι θελει.Ετσι και εγω πρωτεινω μπαρμπεκιου.-

Reaction score
0

Δεν ξέρω αν το μπάρμπεκιου παίζει καλύτερα από έναν ΟΝΚΥΟ, όμως μπροστά στον Denon ο ΟΝΚΥΟ δεν έχει και μεγάλη διαφορά από ένα barbeque, άλλωστε πιο πάνω είχα παρομοιάσει την εμφάνισή του με ΚΟΥΖΙΝΑ...
Εμ δεν είναι αυτό display που για να το διαβάζεις πρέπει να σκύψεις μπροστά στο τέρας,, σαν να ελέγχεις αν έγινε το φαι!!!!

Μάλλον τον ΟΝΚΥΟ θα θες να τον προτιμήσεις γιατί προσφέρει φτηνά watt, κανάλια και THX certification... αλλά από ΠΙόΤΗΤΑ?? (όπως έλεγε ο Σημίτης)...

Αν δεν έχεις ακούσει Denόνι να κελαηδάει, εγώ δεν θα μπορέσω να στο περάσω χρησιμοποιόντας advanced ορολογία οπότε θα αφήσω τους πλούσιους σε τεχνικές γνώσεις να μαλιοτραβηχτούν για να πείσουν τον οποιοδήποτε είναι σε δίλημα...

Reaction score
29.563

Εσυ καλά τα λες , αλλά ο argi εχει onkyo , και ως εκ τούτου θεωρεί οτι μπορεί να λέει οτι θέλει, επειδή εχει onkyo.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης