argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου
αρνταν αρνταν των 5 μιλιγκραμ:116:
αρνταν αρνταν των 5 μιλιγκραμ:116:
Καλοριζικος και καλοακουστος!Ποσο πηγε το κοστος?γεια χαρα και καλοριζικος ειμαι νεος στο φορουμ πηρα και εγω εναν 4310 αλλα δεν εχω ηχο ποιοτικο λογο ηχειων πες μου τι ηχεια να παω να παρω γιατι εχω φρικαρει
1700 λαχταριστα ευρωπουλα και ακομα τον πληρωνωΚαλοριζικος και καλοακουστος!Ποσο πηγε το κοστος?
Καλοριζικος,ακριβουτσικος ηταν!Με τι επαιζες πριν?1700 λαχταριστα ευρωπουλα και ακομα τον πληρωνω
Να τον ακουτε τον κυρ Γιαννη,στα ντενον ειναι απαιχτος!!Αλλος ο ενας άλλος ο άλλος.
Ο 4310 είναι πιο φρέσκος με πιο πολλά μπιχλιμπίδια.Εχει prlogic iiz.Αυτό σημαίνει και κανάλια ύψους που δεν υποστηρίζει ο 4308α.
Γενικά είναι πιο νεο μηχανάκι. Προτίμησέ το.
JBL!εχω 4 ηχεια crystal audio prisma1 100watt rms κεντρικο THX crystal audio 100watt rms δυο δορυφορους της crystal acoustics 125 watt rms και ενα sub ace-bass 200 watt.Τα 4 prisma1 και το sub τα επαιζα πριν με εναν technic τετρακαναλο.θελω να παρω δυο κολωνες για να τις βαλω μπροστα οταν ακουω ραδιο και cd γιατι τα crystal audio η σειρα prisma ειναι δυο δρομων με ξεχωριστα ενεργα υπογουφερ αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Τα ρυθμισα συμφωνα με οτι λεει το εγχειριδιο αλλα και παλι τιποτα.ΘΕΛΩ ΗΧΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ
Audio Spectrum Artemis μπροστά, Pan κεντρικό, Eros ή Sirene πίσω.ΘΕΛΩ ΗΧΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ
Audio Spectrum Artemis μπροστά, Pan κεντρικό, Eros ή Sirene πίσω.
http://www.audiospectrum-hifi.com/english/index.htm
+1:444:Φυσικά και είναι μια χαρά μηχάνημα , τι σε έπιασε και θες να τον αλλάξεις?
Δεν θα πάρεις κάτι παραπάνω απο τον 5507 , εκτός των καναλιών υψους- πλάτους.
Α και τις ισορροπημένες εξόδους.Ηχο denon ομως δεν θα εχεις.
Αν σου λείπει ισχύς πάρε κανά τελικό και παίξε τον 4308 σαν προ και είσαι άρχοντας.