Denon avr x 520bt

Reaction score
2
Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα
Έχω στην κατοχή μου ένα πιστεύω καλό hifi σύστημα το οποίο θέλω να το αναβαθμισω
Έχω λοιπόν δυο τελικούς ενισχυτές έναν technics και έναν onkyo (έτος κατασκευής 1997) τους οποίους έχω συνδεδεμένους παραληλα και θέλω λοιπόν να συνδέσω και τον denon που προανέφερα παραληλα .επειδη είμαι νέος στον χώρο δεν γνωρίζω και πολλά θέλω λοιπόν τα φώτα σας εάν είναι δυνατό να συνδεθεί και ο συγκεκριμένος denon παραληλα με τους άλλους δυο
Να σημειώσω ότι ο denon δε θα παίζει βασικά ηχεία αλλά μόνο ένα center και 2 bookself μαζί με ένα ενεργό sub
Ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Καλώς ήρθες! :)

Τι εννοείς παράλληλα; Ποιός παίζει τώρα τι και με τι προενίσχυση και πηγή multi channel; Τι θέλεις να κάνεις με τον Denon;
Γιατί κάπου πρέπει να γίνει αποκωδικοποίηση. ;)

Reaction score
2
Καλώς ήρθες! :)

Τι εννοείς παράλληλα; Ποιός παίζει τώρα τι και με τι προενίσχυση και πηγή multi channel; Τι θέλεις να κάνεις με τον Denon;
Γιατί κάπου πρέπει να γίνει αποκωδικοποίηση. ;)
Ενόσω ότι έχω βάλει στον onkyo στην υποδοχή Rca του cd να πηγαίνει στο cd in του technics και μετά από κατάληγη σε ένα μικτή
[DOUBLEPOST=1482064276][/DOUBLEPOST]Και οι δυο είναι τελικοί
[DOUBLEPOST=1482064364][/DOUBLEPOST]Με τον denon θέλω να παίξω δυο μικρά για γίνει στυλ 5.1 και το center και επίσης να συνδέσω το sub πάνω του

Reaction score
7.089
Δεν μπορεις,αν ειχε εξοδους προενιχυσης ο 520, θα μπορουσες, αλλα εχει μονο εξοδο για υπογουφερ (εστω δυο). Γενικα ο τροπος που εχεις τωρα συνδεσει τους δυο τελικους (ειναι σιγουρα και οι δυο τελικοι? γιατι τελικοσ με cd in μου ακουγεται καπως),ειναι λιγο .......οχι τοσο hifi.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Με τον denon θέλω να παίξω δυο μικρά για γίνει στυλ 5.1 και το center και επίσης να συνδέσω το sub πάνω του
Ποιά συσκευή θα κάνει αποκωδικοποίηση του surround και απο ποιά πηγή; Μόνο ο Denon μπορεί, αλλά δεν έχει εξόδους για τελικούς σαν χαμηλό μοντέλο της σειράς.
Ή δεν θα έχεις surround;

Reaction score
2
Ποιά συσκευή θα κάνει αποκωδικοποίηση του surround και απο ποιά πηγή; Μόνο ο Denon μπορεί, αλλά δεν έχει εξόδους για τελικούς σαν χαμηλό μοντέλο της σειράς.
Ή δεν θα έχεις surround;
Χαχαχαχα ειλικρινά σας μιλάω επειδή πριν λίγο καιρό άρχισα να ψάχνομαι όλα αυτά μου φαίνονται λίγο κινεζικά
Δεν θα έχω surround
Τον denon τον θέλω απλός για να συνδέσω τα ηχεία οροφής το center και το ενεργό sub γιατί οι άλλοι δυο ενισχυτές που έχω είναι stereo και έχω σύνδεση όλες τις υποδοχές ηχείων όποτε τα αλλά που έχω αναγκάστηκα δεν τα συνδέω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Αν δεν θα έχεις surround δεν θέλεις ούτε κεντρικό ούτε τον Denon. Αυτά είναι φτιαγμένα για home cinema.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Όχι βέβαια. Πάρε κάτι σύγχρονο και δυνατό και άκου απο 2 κανάλια/ηχεία μόνο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat