- Reaction score
- 588
Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιον κατά τη γνώμη του καλύτερο Ενισχυτή Αλλά μέχρι 1600 € Ευχαρίστως να τον δω
Τον δικάναλό σου εσύ τον παίρνεις μαζί σου στη θάλασσα;Εσυ κατσε στο καναπε να βρεις τη χροια το κοκο και το βελουδο και εγω θα παω για καφε να κοιταω τη θαλασσα ... α και αν σου περασει καμια σφαιρα απο το ατμος πιαστην
με το ποδήλατο θα πας τελικά?Εσυ κατσε στο καναπε να βρεις τη χροια το κοκο και το βελουδο και εγω θα παω για καφε να κοιταω τη θαλασσα ... α και αν σου περασει καμια σφαιρα απο το ατμος πιαστην
Για αυτό σε λέω...χάρισέ μου τις Αρτέμιδες και εγώ στη γιορτή σου θα σε χαρίσω ενα ζευγάρι jbl 305...άσε που το στήσιμο δικάναλος ενισχυτής και ηχεία που αναφέρεις είναι πλέον πολύ πίσω σε σύγκριση με ενεργές υλοποιήσεις(δάσκαλε Εαρ)
μου έχουν βρει 3 γιορτές το χρόνο πρόσεχε τι εύχεσαι(δύο σε κάθε γιορτή)...σε ένα χρονο θα βγάλω home cinemaΓια αυτό σε λέω...χάρισέ μου τις Αρτέμιδες και εγώ στη γιορτή σου θα σε χαρίσω ενα ζευγάρι jbl 305...![]()
[DOUBLEPOST=1488133568][/DOUBLEPOST]Denοn εγγυηση !!!και οι 2 θελουν τελικο δικαναλο για να παιξεις 7.1.4
θα επαιρνα marantz 7011
ποια κλιπς εχεις ;
Δεν γίνεται...ο κυριούλης απεχθάνεται τις φιλελέρες και τις κρυσταλλιέρες..Α!! θέλω και δώρο την μπασοπαγίδα-κάδρο με εκείνον τον κυριούλη τον αξύριστο για τις ''χροιές''![]()
δικάναλοι στέρεο..ή...?[DOUBLEPOST=1488133568][/DOUBLEPOST]Denοn εγγυηση !!!
στις κρυσταλλιέρες θα τα βρούμε..Δεν γίνεται...ο κυριούλης απεχθένεται τις φιλελέρες και τις κρυσταλλιέρες..![]()
Πολυκαναλο ειπαμε κυριε και προτεινα πριν δικαναλο γιατι εχει ηχεια αλλιως τα ενεργα με ενα dac και ενα pc ειναι πλεον μονοδρομοςδικάναλοι στέρεο..ή...?![]()
να παρει αυτον αν ειναι να παρει τελικο για 7.1.4[DOUBLEPOST=1488133568][/DOUBLEPOST]Denοn εγγυηση !!!
εμείς κύριε μιλήσαμε για πολυκάναλους...εσείς πότε μιλήσατε και πότε το γυρίσατε σε πολυκάναλοΠολυκαναλο ειπαμε κυριε και προτεινα πριν δικαναλο γιατι εχει ηχεια αλλιως τα ενεργα με ενα dac και ενα pc ειναι πλεον μονοδρομος
RP 260F δεξί αριστερόκαι οι 2 θελουν τελικο δικαναλο για να παιξεις 7.1.4
θα επαιρνα marantz 7011
ποια κλιπς εχεις ;
Αυτός τα έχει όλα αλλά ξεφεύγει σε χρήματανα παρει αυτον αν ειναι να παρει τελικο για 7.1.4
https://usa.denon.com/us/product/hometheater/receivers/avrx6300h
Νομίζω ο 7011 Δεν Γίνεται 13,1 δεν έχει front wide. Στο pre out
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ γιατί ο DENON 4300 είναι καλύτερος από τον 6200Νομίζω ο 7011 Δεν Γίνεται 13,1 δεν έχει front wide. Στο pre out
Εδώ ακριβώς θέλω την βοήθειά σας ο 6200 αυτό θέλω να καταλάβω είναι 13,1 ισχύει αυτόολοι τους ειναι ως 11.2
ο 4300 ειναι νεο μοντελο και υποστηριζει και audyssey app που σε ενδιαφερει για την ισοσταθμιση του συστηματος σου
οπως και ο 7011 το ιδιο..
μην κοιτας τα 5 και 10 βαττ διαφορα...
9,2,4 Πως είναι η διάταξηαφου λεει 13.2 ισχυει αλλα δεν παιζουν ολα σε πολυκαναλο....μεχρι 11.2