Denon Dvd Player - 1740

Reaction score
0
Xtes apektisa to Denon 1740 epidi htan to mono dvd player pou vrika na paizei kai zwnh 1. Dystixws omws exw apogohteutei epidi akougete endona to spinarisma tou dvd akoma kai otan paizei h tainia.....Eimai periergos na mathw an kai kapoios alos katoxos tou mondelou autou parousiazei paromoio provlima......den einai fysiologikos autos o thorivos kai ypotithete h Denon einai mia axiopisth etairia pou ia auto einai k toso akriva ta proionda ths....Kata ta alla h poiotita ths eikonas einai polu kalh kai mera me thn nyxta se sxesh me to palio mou dvd.....alla autos o thorivos pou kanei einai tromaktika ekneuristikos.....apopseis?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Απάντηση: Denon Dvd Player - 1740

Καλημέρα και καλώς ήρθες.

Να γράφεις μόνο με πεζά ελληνικά.

Reaction score
11

Εγώ προσπάθησα να το διαβάσω και το παράτησα στη μέση;

Μα τί μανία είναι αυτή;
Δε θες να διαβαστεί το κείμενό σου!
Την άλλη φορά γράψε στα Κινέζικα!

Reaction score
0

Καλα βρε παιδες μην βαρατε!! :138:

Με ελληνικους χαρακτηρες:

Χθες απεκτισα το Denon 1740 επειδη ηταν το μονο Player που βρεικα να παιζει και ζωνη 1. Δυστιχως ομως εχω απογοητευτει επειδη ακουγετε εντονα το σπιναρισμα του δισκου ακομα και οταν παιζει μια ταινια...ειμαι περιεργος να μαθω αν και καποιος αλλος κατοχος του μοντελου αυτου παρουσιαζει παρομοιο προβλημα...δεν ειναι φυσιολογικος αυτος ο θορυβος και υποτιθεται η denon ειναι μια αξιοπιστη εταιρια που και για αυτο τα προϊοντα της ειναι τοσο ακριβα.....Κατα τα αλλα η ποιοτητα της εικονας που δινει ειναι αριστη και μερα με την νυχτα σε σχεση με το παλιο μου player...αλλα αυτος ο θορυβος που κανει ειναι τρομακτικα εκνευριστικος ...αποψεις??

Reaction score
11

Εγώ είχα μέχρι πριν 10 μέρες το 1930 (λέω είχα γιατί κάηκε) δεν έκανε καθόλου θόρυβο.

Reaction score
0

Εγώ είχα μέχρι πριν 10 μέρες το 1930 (λέω είχα γιατί κάηκε) δεν έκανε καθόλου θόρυβο.
Παραμυθια δηλαδη οτι η denon ειναι η καλυτερη εταιρια για Home Cinema!!! Κριμα τα λεφτα μας.....ποσο καιρο το ειχες???

Reaction score
11

Παραμυθια δηλαδη οτι η denon ειναι η καλυτερη εταιρια για Home Cinema!!! Κριμα τα λεφτα μας.....ποσο καιρο το ειχες???
Ε, δεν είναι έτσι.

Αν το αγόρασες πρόσφατα και είναι όντος τόσο ενοχλητικό να έκανες μια προσπάθεια να σου το αλλάξουν.

Εμένα κάηκε μάλλον από υπέρταση ρεύματος. Το είχα πάνω από χρόνο.
Πιστεύω οτι γίνεται εύκολα αλλά δεν θα ασχοληθώ θα το αντικαταστήσω με ένα Blu Ray player.

Reaction score
0

Ε, δεν είναι έτσι.

Αν το αγόρασες πρόσφατα και είναι όντος τόσο ενοχλητικό να έκανες μια προσπάθεια να σου το αλλάξουν.

Εμένα κάηκε μάλλον από υπέρταση ρεύματος. Το είχα πάνω από χρόνο.
Πιστεύω οτι γίνεται εύκολα αλλά δεν θα ασχοληθώ θα το αντικαταστήσω με ένα Blu Ray player.
Ναι πηγα στο μαγαζι και θα το πανε στην αντιπροσωπεια απο δευτερα να δουν τι μπορουν να κανουν.....μου ειπαν πως υπαρχει η δυνατοτητα μαλλον να βαλουνε μια παχια ζελατινα στο εσωτερικο του Player που να πειοριζει το θορυβο....δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα αλλα θα δουμε.....αν δεν το φτιαξουν θα το αντικαταστησω με καποιο αλλο μηχανημα....τα νευρα μου!:141:

Reaction score
50

εγώ έχω ένα 2910 εδώ και αρκετά χρόνια (χωρίς προβλήματα) και τέτοιο θόρυβο κάνει μόνο όταν διαβάζει κακομεταχειρισμένα δισκάκια.
Δοκίμασες με αρκετά δισκάκια?

Πάντως αν στο αλλάξουν προτίμησε ένα BR και ψάξε να βρεις το σπασιμο του σε region 1.
Τωρα πια πιστεύω δεν χρειάζεται να επενδύουμε σε DVDp.

Reaction score
6
Και κάτι ακόμα.

Το να ξεκλειδωθεί ένα player από περιοχές είναι εύκολο σε πάρα πολλές μάρκες.

Πάτε εδώ, κλικ στο DVD hacks, βάζετε μοντέλο player και από δω παν κι οι άλλοι.
http://www.videohelp.com/

:605:

Reaction score
0

εγώ έχω ένα 2910 εδώ και αρκετά χρόνια (χωρίς προβλήματα) και τέτοιο θόρυβο κάνει μόνο όταν διαβάζει κακομεταχειρισμένα δισκάκια.
Δοκίμασες με αρκετά δισκάκια?

Πάντως αν στο αλλάξουν προτίμησε ένα BR και ψάξε να βρεις το σπασιμο του σε region 1.
Τωρα πια πιστεύω δεν χρειάζεται να επενδύουμε σε DVDp.
Ναι το δοκιμασα σε πολλους δισκους....σε αλλα dvd κανει περισσοτερο θορυβο και σε αλλα λιγοτερο και ολα ειναι σε αριστη κατασταση αφου πολλα απο αυτα δεν εχουν χρησημοποιηθει καν ακομα. Δεν με συγκηνουν τα Blue Ray γιατι οι εκδοσεις ταινιων που βγαινουν σε dvd ειναι πιο πολλες και καλυτερες απο τις εκδοσεις των ΒR....μπορει να βγαζουν καλυτερη ποιοτητα απο τα HD DVD ομως η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Denon Dvd Player - 1740

Και κάτι ακόμα.

Το να ξεκλειδωθεί ένα player από περιοχές είναι εύκολο σε πάρα πολλές μάρκες.

Πάτε εδώ, κλικ στο DVD hacks, βάζετε μοντέλο player και από δω παν κι οι άλλοι.
http://www.videohelp.com/

:605:
Ναι ε? εχω ακουσει ομως περιπτωσεις πως μερικα players μπορουν να χαλασουνε αν δεν το ξεκλιδωσεις σωστα η ακομα και σωστα να το κανεις μπορει να μην παιξει πανω απο 5 φορες και για αυτο δεν επιχειρησα να το ρισκαρω με ενα πιο φτινο player της αγορας και αποφασισα να επενδυσω σε ενα Player μιας και καλα υποτιθεται αξιοπιστης εταιριας που απο την μανα του ειναι region free ομως δυστηχως δεν με ευχαριστησε...

Reaction score
6
Εγώ το δοκίμασα σε ένα Philips και εδώ και 2 χρόνια δεν έχει κάνει τσικ.

Επίσης, όπως θα έχεις υποπτευθεί, πολλά players ξεκλειδώνουν με τους ίδιους τρόπους.

Γιατί άραγε... ; :142::143:

Reaction score
6
Αυτά που ξεκλειδώνουν με ένα τετραψήφιο από το τηλεχειριστήριο μην τα φοβάσαι. Είναι χακεριά που απλώς έχει προβλεφθεί από το εργοστάσιο.

Τα κουλά με τις αλλαγές firmware είναι τα πιο επικίνδυνα... συνήθως.

Reaction score
73

Ναι πηγα στο μαγαζι και θα το πανε στην αντιπροσωπεια απο δευτερα να δουν τι μπορουν να κανουν.....μου ειπαν πως υπαρχει η δυνατοτητα μαλλον να βαλουνε μια παχια ζελατινα στο εσωτερικο του Player που να πειοριζει το θορυβο....δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα αλλα θα δουμε.....αν δεν το φτιαξουν θα το αντικαταστησω με καποιο αλλο μηχανημα....τα νευρα μου!
... Αθανατη Ελληνικη αντιμετωπιση...

ΠΡΕΠΕΙ να σου το αντικαταστησουν με αλλο... ακου ζελατινα για εξασθενιση του θορυβου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster