Denon - Pioneer ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Denon - Pioneer ?

:118: Κανενας δεν εχει ενισχυτη με Audyssey ή MCACC να βοηθησει η δεν ξερει να μου πει καποια + και - μεταξυ των δυο μοντελων;
:108:
Εδώ μπορείς να δείς τι περίπου κάνει το MCACC.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχω καταντησει υπαλληλος χωρις να ειμαι , ευτυχως σπρωχνω πολλα προιοντα εταιριων.Καθε καλο γενικα το λεω
τα αλλα στο γονατο:143:

Reaction score
54

Με καθυστέρηση απαντώ σε ερώτημα που μου τέθηκε πιο πάνω.
Προβολικοί χαρακτηρίζονται συνήθως οι ενισχυτές, που τονίζουν (προβάλλουν) τις υψηλές συχνότητες. Μουντούς εγώ χαρακτηρίζω αυτούς, που κόβουν υψηλές συχνότητες, για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Οι Pioneer με το σύστημα ισοστάθμισης που έχουν σκίζουν.
Και αν θες να ακούσεις μουσική τον γυρνάς σε λειτουργία pure direct, ή κάνεις χειροκίνητη ισοστάθμιση και την αποθηκεύεις στη μνήμη. Είναι εντελώς παραμετροποιήσιμοι.
Ο Denon 3805 που είχα παλιότερα, σε ένα μικρό καθιστικό ακουγόταν πολύ καλά. Στιβαρός ο ήχος, με ακριβή τοποθέτηση των ηχητικών εφέ. Μόλις μεταφέρθηκα σε άλλο σπίτι με μεγάλο καθιστικό, ο ήχος του ήταν αναιμικός, τα εφέ χανόντουσαν και γενικά ήταν λίγος. (Μιλάμε για ενισχυτή,που είχε πάρει αρκετές διακρίσεις). Με το που έβαλα Pioneer όλα άλλαξαν. Στις ταινές σε περιβάλλει ένα ηχητικό νέφος. Πεντακάθαροι ήχοι από παντού, ωραία τοποθέτηση των surround effects στο χώρο, υψηλές εντάσεις αβίαστα. Μετά από ψάξιμο ετών (από τις απαρχές του home cinema τη δεκαετία του 1990) και αλλαγή πολλών ενισχυτών (8 ενισχυτές) δε θα άλλαζα εύκολα τον Pioneer.

Reaction score
4

Μιας και δεν ξέρω πως ακούγονται αυτοί οι δύο στα ίδια ηχεία, να σχολιάσω κάποια μικρά.

α) το απαράδεκτο μανιουαλ της Denon. Ο τύποι απλά δεν ξέρουν αγγλικά. Με τα Ελληνικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει μανιουαλ στα Ελληνικά, αλλά αν είναι σαν αυτό τον αγγλικών, απλά ξέχνα ότι θα μάθεις τον ενισχυτή σου απο το μανιουαλ. Δεν παίζετε...

β) Υποστήριξη iPod. Ο Pioneer νομίζω (τουλάχιστον ο LX) την έχει ενσωματωμένη.

γ) Εμφάνιση. Υποκειμενικό θέμα το ξέρω αλλά όταν κάτι μπαίνει στο σαλόνι περνάει και την έγκριση της συμβίας. Νομίζω ότι ο Pio και εδώ, σκίζει...

BTW, έχω Denon.

Reaction score
0

Παιδια σας ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις σας.
Ολες οι γνωμες εδω ειναι πολυ χρησιμες για μενα στην τελικη μου επιλογη.
Στο θεμα "μασημενη τροφη" θελω να πω οτι ψαχνομαι οσο μπορω απο περιοδικα αλλα και εδω μεσα στο φορουμ.
Εχω διαβασει και βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη κοντρα απο Φαν Pio-Den.
Πολλοι ειχατε η εχετε δουλεψει αυτες τις μαρκες, σιγουρα ξερετε κατι παραπανω.
Αυτο με ενδιαφερει το κατι παραπανω απο την εμπειρια σας η την επαφη σας με τα μηχανηματα αυτα η αλλα αντιστοιχα.
Το ψαξιμο συνεχιζετε... :126:
Οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι μπορει να βοηθησει θα ειναι πολυ χρησιμο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Υπομονή και μάλλον σε λίγο διάστημα θα υπάρξει πιό εκτενής παρουσίαση σε μεσαίας κατηγορίας μοντέλο της Pioneer.

Reaction score
403

Υπομονή και μάλλον σε λίγο διάστημα θα υπάρξει πιό εκτενής παρουσίαση σε μεσαίας κατηγορίας μοντέλο της Pioneer.
Για πες...ποιο μονδελο πως που ποτες και γιατις? θα γινει και συγκριση με onkyo, denon...?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster