Denon PMA-720AE

Reaction score
35
Ένας φίλος που ψάχνει ενισχυτή (και ηχεία) βρήκε τον συγκεκριμένο σε μάλλον καλή τιμή
(~200€) και μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι για μεγαλύτερα ανοίγματα,
σκέφτεται να τον τσιμπήσει. Αξίζει (και σαν ενισχυτής και σαν τιμή προς απόδοση);

Δεν περιμένει high-end επιδόσεις, να ακούει αξιοπρεπώς τη μουσική του θέλει, αρχικά
από ένα Debut III που ήδη υπάρχει και μετά βλέπουμε. Θα μπορεί να το κάνει με το
συγκεκριμένο Denon;

Τέλος, καμιά πρόταση για ηχεία; Τα M-Audio BX2 είναι καλή επιλογή;

Αν βοηθάει, οι μουσικές που θα παίζουν είναι κλασσική/soundtracks, folk και rock
(όχι βαριά πράγματα, όχι metal, όχι μουσική με beat). Σα να λέμε Beethoven, Preisner
Nick Drake και White Stripes.

Γνώμες και προτάσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ!

Reaction score
295
Βέβαια μπορεί.
Ο Denon εχει είσοδο πικαπ και καλός είναι και η τιμη μου φαίνεται καλή,αν είναι βάβαια σε άριστη κατάσταση.

Reaction score
35
Του κουτιού είναι!
Για να το θέσω και κάπως διαφορετικά, είναι το «αντίστοιχο» του Debut III σε ενισχυτή;

Reaction score
295
Του κουτιού είναι!
Για να το θέσω και κάπως διαφορετικά, είναι το «αντίστοιχο» του Debut III σε ενισχυτή;
Δεν μπορω να τα συγκρίνω γιατι παιζει ρολο και η κεφαλή που φοράει.
Αλλά νομίζω θα ταιριάξουν.
Οποιαδήποτε μονάδα του ηχοσυστήματος είναι καλύτερη θα αναβαθμίσει το σύστημα.Για να φανερώσει ατελειες κλπ. πρέπει αυτή η μονάδα να απέχει πάρα πολύ απο τις άλλες,πράγμα που δεν συμβαίνει στην περίπτωση σου.
Τα ηχεία δεν τα εχω ακούσει και δεν ξέρω.

Reaction score
35
Την OM10 της Ortofon φοράει. Ουσιαστικά αυτό ρωτούσα, αν κάποια μονάδα (ενισχυτής/πικάπ)
υπολείπεται σε σχέση με την άλλη ή αν είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ήσουν κατατοπιστικότατος!
Στράτο, ευχαριστώ κι από δω!

Reaction score
82
Ενας κλασσικός καλός ενισχυτής, χωρίς κάποιο μεγάλο μείον ή μεγάλο συν. Νομίζω ότι για την τιμή που γράφεις είναι μια χαρά μηχάνημα. Αν θυμάμαι έχει και έξοδο προενίσχυσης οπότε μπορεί μελλοντικά να αναβαθμιστεί με ένα καλύτερο τελικό.

Reaction score
5.893

D

Deleted member 35

Guest
Τελικά τι έγινε; Αγοράστηκε; Επειδή τον βρίσκω στο Amazon.co.uk στις 188 λίρες και με δελεάζει αρκετά θέλω να μου πείτε λεπτομέριες.

Reaction score
35
Αγοράστηκε, ναι!

Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε «σοβαρά» ηχεία απ' όσο ξέρω ώστε να σου πω
με σιγουριά και σαφήνεια, πάνω-κάτω ο,τι είπανε τα παιδιά παραπάνω.
Πάντως σαν ποιότητα κατασκευής/ήχο (όσο μπορεί να κρίνει προς το παρόν
ο φίλος που τον αγόρασε) σε σχέση με την τιμή "it's a bargain" που λέμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON