Denon PRA-1200 Preamplifier

Reaction score
2.557
Πωλείται δικάναλος προενισχυτής DENON PRA-1200. Εξαιρετική ποιότητα, ρυθμιζόμενες είσoδοι phono MM & MC, είσοδος direct, 2 έξοδοι pre-out κλπ.

Είναι συσκευασμένος και αποθηκευμένος αλλά φυσικά θα τον ακούσετε πρίν τον πάρετε. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό ήχο (όταν αντικατέστησε έναν ακριβό προενισχυτή Luxman που είχα ήταν η μέρα με τη νύχτα) αλλά εγώ τώρα έχω μόνο πολυκάναλα συστήματα.

Δεν μπόρεσα να βρώ τιμές κλπ και - επειδή πρέπει να βάλω μια τιμή - λέω 500 ευρώ. Αν νομίζετε ότι είναι πολλά (ή λίγα) δεν θα με πειράξει να κάνετε σχόλια εδώ, άσχετα αν σας ενδιαφέρει ή όχι.

Το μόνο λινκ που βρήκα είναι αυτό.

Reaction score
2.557
400 ευρώ;

Τον παίρνει όποιος τον πρωτοζητήσει οπότε ...αν περιμένετε να κατέβει κι άλλο μπορεί να σας προλάβει άλλος! Μή διαμαρτύρεστε μετά...:142:

Reaction score
2.557
Κανένας στα 350 ευρώ μόνο;

Είναι πολύ καλός. Όποιος θέλει να στήσει δικάναλο σύστημα με προενισχυτή+τελικό να τον πάρει. Ειδικά αν παίζει βινύλια...

Δείτε προδιαγραφές:

Total harmonic distortion: less than 0.003%
Frequency response: 10Hz to 100kHz
Signal to noise ratio: 105dB

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, αν δεν τον έχει πάρει κανένας άλλος

cbk

Reaction score
5
Θα ήθελα να μάθω την ηλικία του καθώς και τα νούμερα για αντίσταση εισόδου, αντίσταση εξόδου και τάση εξόδου...

έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα? (επειδή δεν εμφανίζεται σε άλλα links)

Reaction score
2.557
Θα ήθελα να μάθω την ηλικία του καθώς και τα νούμερα για αντίσταση εισόδου, αντίσταση εξόδου και τάση εξόδου...

έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα? (επειδή δεν εμφανίζεται σε άλλα links)
Τον είχα πάρει στη Γερμανία γύρω στο 1985 από εξειδικευμένο μαγαζί. Δεν ξέρω αν έχει έλθει στην Ελλάδα.

Δεν έχω αυτή τη στιγμή τπ Manual μαζί μου αλλά από το λινκ που δίνω παραπάνω διαβάζω:
Output impedance: 10 ohms
Maximum output: 10V

Αν κάνεις register στο site που δίνω παραπάνω, κατεβάζεις το manual, αλλιώς το βράδυ που θα πάω σπίτι σου στέλνω και την σύνθετη αντίσταση εισόδου (για phono MM kai MC) και ότι άλλα στοιχεία χρειάζεσαι.

Reaction score
2.557
220 ευρώ!

Είναι της σειράς "Denon Audio Precision Component"...

Δηλαδή:
Maximum output: 10V
Total harmonic distortion: less than 0.003%
Frequency response: 10Hz to 100kHz
Signal to noise ratio: 105dB
Tone control: +-8dB (bass/treble)
Gain: 16.5dB
Output impedance: 10 ohms
Dimensions: 434 x 122 x 300mm
Weight: 5.0kg

Reaction score
2.557
Επειδή στο μηχάνημα δεν ταιριάζουν τα ισόβια στην ντουλάπα και δεν έχει νόημα να κατεβάζω την τιμή, παρακαλώ όποιο μέλος του forum ενδιαφέρεται ας στείλει πμ με τι τιμή είναι διατεθειμένος να το πάρει και ανάλογα πράττουμε! (θα απαντήσω βέβαια σε όλα τα πμ.)

Ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.676
Απάντηση: Denon PRA-1200 Preamplifier

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members