Desktop pictures with Optoma72

Reaction score
1
dream_GR said:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
dream_GR said:
Εικόνες με τον δικό μου OPTOMA HD72i

τι είπατε??? δεν ακουσα???
Χωρίς παρεξήγηση, ελπίζω να δέχεσαι την καλόπιστη κριτική.
Αν η φωτογραφική σου μηχανή τραβάει καλά, τότε έχεις πολύ θόρυβο στην εικόνα σου, πιθανότατα είσαι υπερκορεσμένος στα χρώματά σου, ενώ έχεις πρόβλημα ευκρίνειας και σύγκλισης στο κάτω αριστερό μέρος του πάνελ, πιθανότατα από το φακό του Optoma.
Του Spylab είναι πολύ καλύτερες, αλλά έχουν και αρκετό edge enhacement, ίσως να θέλει λίγο κατέβασμα η οξύτητά του.
Φωτός απο το ιντερνετ είναι Παναγιώτη, με ουράνια τόξα... rainbow για καλαμπούρι. Μάλλον πλάκα μου κάνεις  :p :p :p

Γράψε λάθος. Νόμιζα ότι τις είχες κάνεις crop στα περιθώρια από το photoshop και τις έβαλες. Δεν εννοούσα φυσικά ότι τις τράβηξες εσύ, αλλά επειδή φαντάστηκα ότι τράβηξες screenshots όπως έκανε ο Spylab, εννούσα τη φωτογραφική μηχανή στο τρίποδο που χρειάζεται για να τραβήξει screenshots.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.585
Δυστυχως στις φωτο δεν φαινεται ουτε το βαθος ουτε το κοντραστ ουτε η φοβερη 3D αισθηση............

Επισης το χρωμα του δερματος ειναι καπως καλυτερο αλλα οχι τελειο......

Ξερω ξερω ο Βογιατζακης θα τα παρει στο κρανιο................................

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.585

Παω στοιχημα πως ο Βογιατζακης απο τις φωτο θα βρει μεχρι και τι ειχα φαει για μεσημερι :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
σπύρο το μηχανάκι ειναι απιστευτο. να σε ρωτήσω πως τις εβγαλες τις φωτός?

Με τρίποδο, με αυτόματη λήψη, με τίποτε ιδιαίτερα κόλπα?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.585
Με μια φτηνη OPLYMPUS φιλου , πανω σε ενα τριποδο (οχι βιδωμενη) με off το flash.

Νομιζω πως θα τα καταφερω πολυ καλυτερα........

:arrow: :arrow: :arrow: Check e-mail :!: :!: :!: :!: :!:

Reaction score
14
spylab said:
Με μια φτηνη OPLYMPUS φιλου , πανω σε ενα τριποδο (οχι βιδωμενη) με off το flash.

Νομιζω πως θα τα καταφερω πολυ καλυτερα........
μμμ πολύ όμορφες πάντως θα στειλω τωρα μερικά που θα δοκιμασω και εγώ να δούμε διαφορες. Σπυρο μπορείς να μου στείλεις τις πρώτες που πόσταρες? Στειλτες στο hotmail Μου

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.585
eNeRGy said:
περαν της πλακας, που βρηκες αυτες τις φωτος?... να δοκιμασουμε τα αυθεντικα jpg και οχι απο την καμερα...
Nα κανω ποστ τα αυθεντικα Jpeg????? Eχω περιπου 1000 φωτο για wallpaper τις θελεις?

Original resized απο 1920χ1200 σε 1024χ640

Οptoma με φτηνη Olympus

Dream check e-mail

Reaction score
1
Σπύρο, μια χαρά φαίνεσαι. :) Συγκρίνοντας τις δυο φωτό, τη γνήσια και το δικό σου screenshot, θα σου έλεγα μόνο να ελέγξεις τους κορεσμούς σου (φαίνεσαι ελαφρά υπερκορεσμένος). Είσαι ρυθμισμένος κανονικά στους κορεσμούς με το DVE; Αν ναι, στη θέση σου θα κατέβαζα ένα δύο κλικ το γενικό ρυθμιστικό του χρωματικού κορεσμού (και για τα τρία χρώματα).

By the way, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ, απο ποια ταινία είναι τα τελευταία screenshots που έβαλες; Και πως στο καλό μου ξέφυγε εμένα; :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
By the way, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ, απο ποια ταινία είναι τα τελευταία screenshots που έβαλες; Και πως στο καλό μου ξέφυγε εμένα; :mrgreen:
Σου ξεφυγε διοτι αντι να κατσεις να δεις καμμια ταινια καθεσαι και παιζεις με πατερνακια ολη μερα :lol: :lol: :lol:
Ποσο μαλιστα που ο Σπυρος το ανεφερε και πριν , ειναι το "Kingdome of Heaven" :wink:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.585
Eιμαι πολυ τυχερος!! Ο Βογιατζακης δεν εχει δει το εργο για να καταλαβει τι λειπει.Τι νομιζετε χαζος ειμαι να βαλω μονομαχο? :mrgreen:

Τα εχω παιξει με το contrast-brightness απο το PC.........χαμος.....

Οσο αφορα τον κορεσμο μην ξεχναμε και την φωτογραφικη μηχανη που βαζει τα δικα της..............Στο πανι ειναι λιγοτερο εντονα.

Reaction score
1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Σου ξεφυγε διοτι αντι να κατσεις να δεις καμμια ταινια καθεσαι και παιζεις με πατερνακια ολη μερα :lol: :lol: :lol:
Ποσο μαλιστα που ο Σπυρος το ανεφερε και πριν , ειναι το "Kingdome of Heaven" :wink:

Χιχιχι, το έχω δει μια φορά μόνο, όταν πρωτοβγήκε σε dvd, αλλά με άφησε αδιάφορο, μια χρυσή μετριότητα τόσο σε εικόνα όσο και σαν ταινία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos