devolo dLAN® TV SAT Multituner: Multiroom δορυφορική τηλεόραση μέσω ηλεκτρικών γραμμών

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668


Από την devolo, έχουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον νέο προϊόν, το οποίο μάς επιτρέπει να παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας δορυφορικά κανάλια, από οποιαδήποτε ...ηλεκτρική πρίζα της οικίας μας!

Το dLAN® TV Multituner αποτελείται από μία μονάδα διπλού δορυφορικού tuner (multituner) το οποίο λειτουργεί και σαν powerline adapter, έναν δέκτη με θύρα Ethernet και τηλεχειριστήριο, καθώς και έναν dLAN adapter, ωστόσο το σύστημα λειτουργεί σαν να έχουμε 2 dLAN adapters, μιας και ο ένας είναι ήδη ενσωματωμένος στο multituner.
Ο σκοπός του κιτ, είναι η μεταφορά της διαθεσιμότητας των δορυφορικών συχνοτήτων, μέσω του οικιακού ηλεκτρικού δικτύου. Ουσιαστικά, η εν λόγω λειτουργία σάς επιτρέπει να «μεταφέρετε» την δορυφορική σας πρίζα σε οποιοδήποτε σημείο της οικίας σας, χωρίς καλώδια, ακόμη και μεταξύ ορόφων.
Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο – εκτός από τα tuners – παίζουν τα dLAN powerline adapters, τα οποία έχουμε παρουσιάσει και σε προηγούμενα τεύχη. Στο κιτ συμπεριλαμβάνεται 1 dLAN® 500 duo+ με 2 υποδοχές Ethernet, τo οποίo μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως έχει χωρίς κάποιο router, είτε μαζί με πρόσθετα adapters σε ένα συνολικό τοπικό δίκτυο με πρόσβαση στο internet. Στην δεύτερη υποδοχή Ethernet, μπορούμε να συνδέσουμε μία ακόμη ανεξάρτητη συσκευή.



Πληροφορίες

devolo Hellas,
τηλ: 22210 84387, 6977 690 908

http://www.doriforikanea.gr/newsite/review_article.php?id=759
 


Staff online

  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.437
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top