DiditAlb με ιδικτησιακό αποκωδικοποιητή ....δυστυχώς !!!!

Reaction score
0
Από το Satleo αντιγράφω : " ... Μετά την Canal Digital Nordic, οι hackers του συστήματος Conax «αγγίζουν» πλέον και την DigitAlb, η οποία υφίσταται πρόβλημα πειρατείας. Στο μεταξύ, από τις 15 Μαΐου η αποκρυπτογράφηση των καναλιών της αλβανικής πλατφόρμας με συμπίεση MPEG-4 (κανονικής και υψηλής ευκρίνειας) θα είναι δυνατή μόνο με ιδιοκτησιακό αποκωδικοποιητή Kaon, ο οποίος θα «παντρεύεται» με την κάρτα του συνδρομητή. (Κώστας Πρέντας) "...http://www.satleo.gr/content/view/127/1/

Ούτε οι φίλοι μας οι Αλβανοί βοηθάνε να δούμε το Euro 2008 και άλλα αθλητικά σε HD .....

Και ήμουνα έτοιμος να κάνω εγκατάσταση σε νεο κάτοπτρο και κάρτα στον DiditAlb....

Τώρα τι μας απομένει για να δούμε Εuro 2008 , τελικό Champions League και άλλα σε HD ????

Reaction score
6
Τι "αγγίζουν", που .... την διακορεύσαν ήδη την digitalb... (με το Underworld 1.09 σε Diablocam v2.3 !)
Όσο για το ..πάντρεμμα, μάλλον θα δοθεί και εκεί λύση... :126:

Reaction score
1
Απάντηση: DiditAlb με ιδικτησιακό αποκωδικοποιητή ....δυστυχώς !!!!

Μαλιστα. Γ@μw το κερατο μου!:141:

Reaction score
1
Απάντηση: DiditAlb με ιδικτησιακό αποκωδικοποιητή ....δυστυχώς !!!!

Και σαν να μην εφτανε η μια μου χαρα, μου ηρθε και αλλη. Διαβασα στο net οτι καποιες παλιες καρτες παιζουν κανονικα σε οποιοδηποτε HD δεκτη.
Ετσι αφου συμβουλευτικα και τον προμηθευτη της καρτας μου, ο οποιος μου ειπε οτι πολυ πιθανον να ανοιγουν τα καναλια αφου εχω παλια καρτα, αγορασα ενα conax cam, το εβαλα στον topfield και voila!!! Τα καναλια ανοιξαν κανονικα!:602:

Ευτυχισμενη μερα η χθεσινη!:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv