Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
για την περιοχη της αττικης, συχνοτητες 46-47 απο υμηττο ή αιγινα.... εχεις δοκιμασει χειροκίνητα;Τελικά εγώ γιατί σαν Μ@Λ@Κ@Σ που μένω Βάρη πήρα αποκωδικοποιητή και τελικά η DIGEA άφαντη...εξακολουθώ να βλέπω από τον αναμεταδότη της Βάρης...γνωρίζει κανείς τίποτα...???
Τοσο σας αρεσουν τα σκουπιδοκαναλα, που τα αποζητατε και ψηφιακα; σκουπιδια με χιονια, σκουπιδια και "λαμπερα"! Τοπος πωλησης διαφημισεων ειναι, τιποτα παραπανω (με πολλα...παρακατω ομως!)
ρε παιδιά έχω πάρει δύο δέκτες με HDMI
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10042191
http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1275
Είναι οι φθηνότεροι και οι καλύτεροι που έχω βρει με έξοδο HDMI μιας και οι υπόλοιποι δεν λένε....
Το θέμα είναι προς το παρόν πιάνω μόνο τα 4 της ΕΡΤ.....
Πωσ θα πιάσω ANTENA MEGA KTL ?
κανουν αυτόματη αναζήτηση και τίποτα.....:134:
Λεγανε για Σεπτεμβρη, αλλα μαλλον δεν τους βγηκε καλη η "δουλεια" (εννοω τη χρηματοδοτηση απο αλλου κι οχι απο τη τσεπη τους - δεν τους φτανει βλεπεις η δωρεαν παραχωρηση συχνοτητων!). Αλλα τι προβλημα εχεις; με καλη ληψη αναλογικων η ποιοτητα ειναι ιδια, το ξερω γιατι συγκρινω τα ψηφιακα στον Αγιοκαμπο με τα αναλογικα της Λαρισας. Εκτος κι αν σου λειπουν οι ψηφιακες...ευκολιες:135:Υπάρχει καμία ενημερώση για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές στη Λάρισα?
Σε 2 χρόνια και βαλε.....Ξέρετε πότε θα αρχίσει η αναμετάδοση από την Πάρνηθα και γενικά για την υπόλοιπη Αθήνα και βόρεια Αττική;;;; Τα κανάλια τα πιάνω με χιόνια και …κανω υπομονή για την ψηφιακή αναμετάδοση. Ξέρετε πότε περίπου;;;;;;
Έπιασα κι εγώ Digea στον Αγιόκαμπο και μπορώ να πω ότι η εικόνα είναι σίγουρα καλύτερη από την αναλογική μετάδοση.Λεγανε για Σεπτεμβρη, αλλα μαλλον δεν τους βγηκε καλη η "δουλεια" (εννοω τη χρηματοδοτηση απο αλλου κι οχι απο τη τσεπη τους - δεν τους φτανει βλεπεις η δωρεαν παραχωρηση συχνοτητων!). Αλλα τι προβλημα εχεις; με καλη ληψη αναλογικων η ποιοτητα ειναι ιδια, το ξερω γιατι συγκρινω τα ψηφιακα στον Αγιοκαμπο με τα αναλογικα της Λαρισας. Εκτος κι αν σου λειπουν οι ψηφιακες...ευκολιες:135: