Digea: Μετά την Αθήνα το χάος!

Reaction score
0
Αφού ξεκίνησε η "ψηφιακή εποχή" στην Αθήνα , γιατί να αγχώνεται η Digea με μας τους "επαρχιώτες" (Πάτρα); Καμία λέξη για το πρόγραμμα της , για ξέρουμε πότε θα δούμε σε "εξαιρετική" ποιότητα , αναλογίας 4:3 , κανάλια της Digea.

Reaction score
0
Kαι καλα εσυ που εισαι Πατρα , μικροτερες πολεις τι θα γινει κ ποτε !σε 5-6 χρονια που αλλου θα χουν 3D , θ αξιοθουμε κ εμεις να δουμε ψηφιακα καναλια ......:103:

Reaction score
1
Απάντηση: Digea: Μετά την Αθήνα το χάος!

...δε χανετε και τιποτα πάντως... :102:

Reaction score
20.826

Εξαρτάται, αν αυτό που βλέπεις είναι χιόνια, είδωλα, παρεμβολές, γραμμές και ψαροκόκαλα (ή αν βλέπεις καν, γιατί υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις), σίγουρα χάνεις (όχι την "ποιότητα" του προγράμματος των ελληνικών καναλιών βέβαια :142: ).

Reaction score
0

Τελικά εγώ γιατί σαν Μ@Λ@Κ@Σ που μένω Βάρη πήρα αποκωδικοποιητή και τελικά η DIGEA άφαντη...εξακολουθώ να βλέπω από τον αναμεταδότη της Βάρης...γνωρίζει κανείς τίποτα...???

Reaction score
0

Τελικά εγώ γιατί σαν Μ@Λ@Κ@Σ που μένω Βάρη πήρα αποκωδικοποιητή και τελικά η DIGEA άφαντη...εξακολουθώ να βλέπω από τον αναμεταδότη της Βάρης...γνωρίζει κανείς τίποτα...???
για την περιοχη της αττικης, συχνοτητες 46-47 απο υμηττο ή αιγινα.... εχεις δοκιμασει χειροκίνητα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τοσο σας αρεσουν τα σκουπιδοκαναλα, που τα αποζητατε και ψηφιακα; σκουπιδια με χιονια, σκουπιδια και "λαμπερα"! Τοπος πωλησης διαφημισεων ειναι, τιποτα παραπανω (με πολλα...παρακατω ομως!)

Reaction score
0
ρε παιδιά έχω πάρει δύο δέκτες με HDMI

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10042191

http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1275

Είναι οι φθηνότεροι και οι καλύτεροι που έχω βρει με έξοδο HDMI μιας και οι υπόλοιποι δεν λένε....

Το θέμα είναι προς το παρόν πιάνω μόνο τα 4 της ΕΡΤ.....
Πωσ θα πιάσω ANTENA MEGA KTL ?

κανουν αυτόματη αναζήτηση και τίποτα.....:134:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Digea: Μετά την Αθήνα το χάος!

Τοσο σας αρεσουν τα σκουπιδοκαναλα, που τα αποζητατε και ψηφιακα; σκουπιδια με χιονια, σκουπιδια και "λαμπερα"! Τοπος πωλησης διαφημισεων ειναι, τιποτα παραπανω (με πολλα...παρακατω ομως!)

πες τα Χρισσσσσσόοοοοσσσσττττοοοομμμμμεεεεεε!!!!

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Digea: Μετά την Αθήνα το χάος!

ρε παιδιά έχω πάρει δύο δέκτες με HDMI

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10042191

http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1275

Είναι οι φθηνότεροι και οι καλύτεροι που έχω βρει με έξοδο HDMI μιας και οι υπόλοιποι δεν λένε....

Το θέμα είναι προς το παρόν πιάνω μόνο τα 4 της ΕΡΤ.....
Πωσ θα πιάσω ANTENA MEGA KTL ?

κανουν αυτόματη αναζήτηση και τίποτα.....:134:

-Mηπως οι υψηλης ποιοτητας δεκτες σου σνομπαρουν τα χαμηλης ποιοτητας ψηφιακα καναλια ? :137:

-Εχεις κανει ακομα δυο ιδια ποστ.
Μηπως θα επρεπε να αναφερεις που βρισκεσαι,με τι κεραια προσπαθεις και που βλεπει, για να μπορεσει να σε βοηθησει καποιος ?

Reaction score
0

Υπάρχει καμία ενημερώση για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές στη Λάρισα?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Υπάρχει καμία ενημερώση για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές στη Λάρισα?
Λεγανε για Σεπτεμβρη, αλλα μαλλον δεν τους βγηκε καλη η "δουλεια" (εννοω τη χρηματοδοτηση απο αλλου κι οχι απο τη τσεπη τους - δεν τους φτανει βλεπεις η δωρεαν παραχωρηση συχνοτητων!). Αλλα τι προβλημα εχεις; με καλη ληψη αναλογικων η ποιοτητα ειναι ιδια, το ξερω γιατι συγκρινω τα ψηφιακα στον Αγιοκαμπο με τα αναλογικα της Λαρισας. Εκτος κι αν σου λειπουν οι ψηφιακες...ευκολιες:135:

Reaction score
14

Ξέρετε πότε θα αρχίσει η αναμετάδοση από την Πάρνηθα και γενικά για την υπόλοιπη Αθήνα και βόρεια Αττική;;;; Τα κανάλια τα πιάνω με χιόνια και …κανω υπομονή για την ψηφιακή αναμετάδοση. Ξέρετε πότε περίπου;;;;;;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Digea: Μετά την Αθήνα το χάος!

Ξέρετε πότε θα αρχίσει η αναμετάδοση από την Πάρνηθα και γενικά για την υπόλοιπη Αθήνα και βόρεια Αττική;;;; Τα κανάλια τα πιάνω με χιόνια και …κανω υπομονή για την ψηφιακή αναμετάδοση. Ξέρετε πότε περίπου;;;;;;
Σε 2 χρόνια και βαλε.....

Οτιδήποτε πιο νωρίς θα είναι εκπληξη.

Reaction score
0

Λεγανε για Σεπτεμβρη, αλλα μαλλον δεν τους βγηκε καλη η "δουλεια" (εννοω τη χρηματοδοτηση απο αλλου κι οχι απο τη τσεπη τους - δεν τους φτανει βλεπεις η δωρεαν παραχωρηση συχνοτητων!). Αλλα τι προβλημα εχεις; με καλη ληψη αναλογικων η ποιοτητα ειναι ιδια, το ξερω γιατι συγκρινω τα ψηφιακα στον Αγιοκαμπο με τα αναλογικα της Λαρισας. Εκτος κι αν σου λειπουν οι ψηφιακες...ευκολιες:135:
Έπιασα κι εγώ Digea στον Αγιόκαμπο και μπορώ να πω ότι η εικόνα είναι σίγουρα καλύτερη από την αναλογική μετάδοση.

Reaction score
1

σιγουρα ειναι

μονο το γεγονος οτι δεν υπραχουν ειδωλα φτανει για εμενα

ασε που οσοι δεν εχουν οπτικη επαφη σωθηκαν!!!:128:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
εγω γιατι πιανω μονο το καναλι που ειναι ο αντεννα , το μακεδονια και αλλα δυο δεν τα θυμαμε τωρα...
και στο αλλο καναλι δεν εχω σημα εδω και λιγες μερες?

κουφο εντελως?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members